Bizde de var abe.Kardeşim bölüm yorumlama bile var. Letterboxd'ın kardeşidir serializd. İhanet içindesin. Seni biz bile kurtaramayız. @ReQuem
Bizde de var abe.Kardeşim bölüm yorumlama bile var. Letterboxd'ın kardeşidir serializd. İhanet içindesin. Seni biz bile kurtaramayız. @ReQuem
Adam poster değişme demiş bütün posterler var serializd'de istediğin gibi değişebiliyorsun. Puanlama rahat, header koyabiliyorsun ,loglama mevzusu var. Biz daha ne isteyelim baba.Kardeşim bölüm yorumlama bile var. Letterboxd'ın kardeşidir serializd. İhanet içindesin. Seni biz bile kurtaramayız. @ReQuem
Aktif kullanıcı.Adam poster değişme demiş bütün posterler var serializd'de istediğin gibi değişebiliyorsun. Puanlama rahat, header koyabiliyorsun ,loglama mevzusu var. Biz daha ne isteyelim baba.
TvTime ölü o konuda. Serializd daha aktif.Aktif kullanıcı.
Bunun müziklisi de varmı müzikd gibi. Rateyourmusic demeyin b*k gibi site
Sadece şarkı puanlama yok mu bunda millet puanlamış gibi ben bulamadım buton.Album of The Year - Music Reviews, Ratings, Charts, News
Top music of the year. Featuring album reviews, ratings, charts, year end lists and more.www.albumoftheyear.org
Takipledim.Re7olution's profile | Backloggd
Keep a virtual backlog of your video game collection, then rate and review the ones you've played to share with your friends!backloggd.com
Şöyle pasladık. Eklemelere devam ediyorum.