PC’ye geçince tam takır ayar çekicem benim listeye. Agaları da takipledik.
Ben AC gibi oyunları eklemeden 118 falan yaptım. Bakalım beni geçebilecek misiniz???PC’ye geçince tam takır ayar çekicem benim listeye. Agaları da takipledik.
Serializd hesabını görebilir miyim?Letterboxd, Serializd gibi sonu d ile biten bu tarz siteler maksimum verimi veriyor vallahi.
TV Time'a geçtim.Serializd hesabını görebilir miyim?
Leşler leşi o.TV Time'a geçtim.
Bu adam bile anlıyorsa bu işten kapatsınlar uygulamayı.Leşler leşi o.
Olm bi sakin la :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:Ben AC gibi oyunları eklemeden 118 falan yaptım. Bakalım beni geçebilecek misiniz???
Müthiş bir arayüzü var, hangi bölümde olduğunu daha rahat takip ediyorsun, poster afiş değiştirme vs. de mükemmel. Tek falsosu sadece dizi değil film database'inin de olması ama ben onu kullanmıyorum Letterboxd tek başına yetiyor.Leşler leşi o.
Kardeşim bölüm yorumlama bile var. Letterboxd'ın kardeşidir serializd. İhanet içindesin. Seni biz bile kurtaramayız. @ReQuemMüthiş bir arayüzü var, hangi bölümde olduğunu daha rahat takip ediyorsun, poster afiş değiştirme vs. de mükemmel. Tek falsosu sadece dizi değil film database'inin de olması ama ben onu kullanmıyorum Letterboxd tek başına yetiyor.