Lucas Torreira, Taksim'de Saldırıya Uğradı

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,173
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Alın nefret ikliminizi başınıza çalın şimdi. Galatasaray’ı sırf son 20 seneyi domine etti diye, sırf birçok şeyi kendilerinden daha doğru yaptığından ötürü başarılı diye; bilhassa son 4 senedir topçusuyla, teknik ekibiyle, taraftarıyla nefret objesi haline getirenlerin eseridir bu. En çok da babasının, dedesinin mirasıyla kucağına düşen holdingleri yönetmekle spor kulübü yönetmeyi bir zanneden, bu yanılgısı yüzünden 7 senenin 7’sinde de Fenerbahçe’yi sportif anlamda arpa boyu kadar ilerletemediği gibi daha da aşağı çeken, tüm bunları yaparken de kendi işbilmezliklerini örtbas edebilmek için kolaya kaçıp başarılı olan rakibini nefret objesi haline getirmeyi o çok bahsettiği “vizyonu” haline getiren bir süper egonun, bir megalomanyağın eseridir bu. Hatta öyle bir megalomanyaklık ki bu, nefret objesi haline getirdiği takımın stadına berduş gibi alkol alıp yetkisiz bir şekilde inerek nohut kadar beyniyle “baskın yapacak” düzeyde. Kendi başarısızlığını, başarılı rakibinin hakemlere sirayet ettiği iddiasına bağlayarak bu iddiasının arkasına “Hakemleri gerekirse sivil hayatta gördüğünüz yerde rahatsız edin” gibi taraftarına seslendiği, suça teşvik edici söylemler ekleyecek düzeyde bir megalomanyağın eseri tüm bunlar. Bu eserin bulunduğu tuvale hem küfürler edip hem de fırça sallayan, başarısızlıktan beyni uyuşmuş ya da o megalomani tarafından fonlandığı için uyuşmuş taklidi yapanlar da en az bu eserin sahibi kadar tüm bu olan bitenin müsebbibidir. Torreira’ya saldıran eleman da bu eseri kendisine dayatılan yorumlamaya meyillenmiş, söylemlerinden de belli olacağı üzere kafayı zaten kırmış bir ruh hastasının teki. Lafı çok da uzatmaya gerek yoktu aslında. Ama bugün bu işler raddeye geldiyse, bu raddeye gelmesine insanlığını hala bir kenara fırlatmayıp da anlam veremeyen insanlar varsa bugüne varan yolun gidişatı kemiksiz kılçıksız bu şekildedir. Galatasaray saha içinde kalmak için uğraştıkça mevzuyu defaten konuyla alakası dahi olmayan saha dışı mevzulara çektiniz, kendi başarısızlıklarınızın faturasını diktatör rejimiyle yönetilen ülkeler gibi (ki burası bir spor kulübü) nefret objeleri oluşturarak kestiniz. Kestiğiniz faturanın kalemlerinden biri de aha bu olay işte, istediğiniz olmuştur umarım.

Bu denyo da ana konudan birazcık bağımsız. Bende hıyar var diyene elinde tuzlukla koşturup da kendisini “medyatik kişilik” olarak tanımlayan bu ve bunun gibi ahlaksızlara bu yolu açmak da kolektif olarak bizlerin, hepimizin ayıbı. Olay ilk ayyuka çıktığında bu gönderiyi görüp olayı münferit bir mekan kavgası diye kafamda canlandırmıştım. Oysaki ortada ne bir alkol, ne de alkolle alakası olan bir durum varmış. Trafikte olur olmadık yerde dörtlü yakınca o aracı istediği yerde istediği kadar durdurabileceğini düşünen şoför özgürlüğü vardır ya; işte bunun gibi medyatik(!) kaşarların “teyit ediyorum” tabirini kullanması buna çok benziyor. Ortaya attığı iddia yalan ya da eksik çıkarsa “ama ben teyit edeceğim” diye belirtmiştim diyerek işin içinden sıyrılmak çok çok basit tabii. Hem ilk aşamada yaratmak istediğin algıyı yaratabiliyorsun, hem de “helal olsun be dürüst gazeteci” kimliğinden bir şey kaybetmiyorsun. Hoş bu lavuk yanlış bilmiyorsam aslında gazeteci falan bile değil, Twitter’da üç beş kuklaya elitist futbol tweeti atıp linç kültüründen beslenerek çevre yapan ve bugün sahip olduğu tüm sıfatları “suistimal iklimi” üzerinden kaostan beslenerek oluşturmuş dümdüz bir herif sadece. Yukarıda bahsettiğim megalomaninin sisteminde kendini en iyi parlatan meşhur Domestos mikrobunun renksiz versiyonu işte, ne eksikleri var birbirlerinden ne de fazlası. Hatta bir ara beraber program bile yaptılar, körler sağırlar hikayesi… Türk futbolu bunlar gibi magazine kıçından fitil olarak alacak kadar bağımlı olan, kimliksiz gazetecilere ve holdingden indim spor adamlığına challenge’ı çeken süper egolara prim vermeye devam ettikçe olduğu yerden adım dahi atamaz. Yöneticiler stad da basar, futbolcular görevli de darp eder, taraftar sahaya inip topçuları dövmeye de kalkar, başkanlar sahaya inip hakem de yumruklar, insanlar “şimdilik” vardığımız son raddedeki gibi televizyondan top teperken izlediği adama ölüm tehditleri savurup sokakta da kıstırmaya kalkacak kadar da psikopatlaşır.

ReQuem

#uncensored
Konular
2,121
Beğeni sayısı
2,099
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Futbol holiganlığı sanılanın çok ötesinde bir ruhsal bozukluk. En iyisi hiç ucundan kıyısından bulaşmamak gerekiyor bu rezilliğe. İşsizliğine takip ediyoruz da harbi salmak gerek.
Dostlarla bile arayı bozuyor direkt. Yine izlemekte sıkıntı yok ama twitter da 2-3 çakalın gazıyla konuşmak can sıkıyor.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
42
Beğeni sayısı
753
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Dostlarla bile arayı bozuyor direkt. Yine izlemekte sıkıntı yok ama twitter da 2-3 çakalın gazıyla konuşmak can sıkıyor.
Sporun kendisini ve eğer düzgünse üzerine konuşmayı, dinlemeyi seviyorum da özellikle sosyal medya kitlesinin böceklik ciddi "aga ben niye bunlarla aynı hobiye sahibim?" dedirtiyor. Kitlenin büyük kısmı Doğan'ın üstte attığı bebe gibi maalesef.

ReQuem

#uncensored
Konular
2,121
Beğeni sayısı
2,099
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Sporun kendisini ve eğer düzgünse üzerine konuşmayı, dinlemeyi seviyorum da özellikle sosyal medya kitlesinin böceklik ciddi "aga ben niye bunlarla aynı hobiye sahibim?" dedirtiyor. Kitlenin büyük kısmı Doğan'ın üstte attığı bebe gibi maalesef.
Abi zaten eskiden bu kadar kin nefret olduğunu düşünmüyorum. Yani tabii ki de bir düşmanlık vardı ama küçücük bebeğe bile sövüyor adamlar. Pislik gerçekten bunlar.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi