(RAW Spoiler) O Kemer Hakkında İlginç Bir Bilgi

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
825
Beğeni sayısı
1,385
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Tüm haftalık şovları izlemiş biri olarak söyliyeyim o zaman Dominik bomboş Reign yaptı sıfır ilginç promo sıfır iyi maç AAA bencede iyi gidiyor ama bunun sebebi asla Dominik değil.
AAA'nın iyi gidişatını tamamen Dominik'e bağlamıyorum. %90'lık pay Americano feudu ve halihazırda AAA'da yer alan güreşçilere ve Undertaker'ın bookerlık becerisine veriyorum. Hatta daha da fazladır. Benim burada bahsetmek istediğim hem WWE hem de AEW, AAA ile ortaklık kurdu. AAA, AEW ile olan ortaklığı süresince ana kemerini hikaye yazamadığı ve halihazırda oraya hiç odaklanmadığı bir adama bırakmak zorunda kaldı. AAA bu süreçte ismini duyuramadı. Omega, AAA mega şampiyonu olmuş dendi ve ortaklık bitince AAA bundan zarar gördü. Kendi halinde giden bir şirket kendi hikayelerine odaklanamadı ve sonuçta WWE'ye satılmış oldu. Bundan sonra ise AAA'nın prodüksiyon kalitesinden senaryo kalitesine kadar her zerresinde bir artış oldu. Günümüzdeki belki de en iyi ilerleyen şirket haline geldi. Dominik'in de AAA'da önemli bir isim olduğunu düşünüyorum. Diğer hikayeler güreşçiler AAA'dan dışarı çıkmadığı için daha ön planda ve Dominik'in daha da iyi bir reign geçirememesinden WWE bizzat sorumlu fakat bir AAA şovunda göründüğünde (özellikle kemeri alacağı süreçte) seyircilerin kendisine gösterdiği reaksiyon bile çok fazla şey anlatıyor bence.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi