En başa dönüyorum o zaman. "NOAH kapatılsa iyi olurmuş" diyen birisi olarak mı söylüyorsun bunu? Japonya'daki profesyonel güreş sisteminin önemli şirketlerden birisi olan bir şirkete sonuç bazlı önyargıların ve komplekslerin olduğundan ötürü kapatılması gerektiğini düşünerek mi sağlıyorsun? Senin gibi birisinin aksine ön yargısız bir şekilde şirketleri izleyebiliyorum ve bunun üzerinden yorumlar üretebiliyorum. Yazdıklarımla üste çıkmaya çalışmıyorum, sadece bir şeyleri kafana sokmak adına mücadele ediyorum ama tutuculuğunla bunu imkansız hâle getiriyorsun. Tek yapabildiğin konuyu sağa-sola atmak adına farklı ithamlarda bulunmak. Senin gibi sonuç odaklı-arsenik seyirci olmaktansa, komik olan ithamınla birlikte bu sektörün Türkiye'de gelişmemesinde rol oynayan birisi olmaktan gurur duyarım.
Ama içerik üreterek kendini fazla üstte görme, asıl egoistlik, asıl narsistlik bu olmasın sonra. Olay da tavşan-kaya mevzusuna dönmesin. Önüne aldığın hazır metinlerle birlikte YouTube'a içerikler üreterek bütün bir yükü sırtına almış gibi takılma. Bizler de burada konular açarak, bilgilendirmeler yaparak Puroresu'nun ön plana çıkması adına mücadele veriyoruz.