PPV Backlash 2026 Spoiler | Ana Olay

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

Maç başladıktan sonra Fatu üstünlüğü ele alıyor. Çok erken bir Tongan Death Grip geliyor ve bu sayede Roman'ın pilini baştan tüketiyor. Roman bir yerden sonra üstünlüğü ele alıyor ve Fatu'yu eziyor. Superman Punch geliyor ama Fatu 1'de atıp No Sell yapıyor. Fatu buradan sonra maçı koparacak kıvama geliyor ama ikinci Hip Attack için gelirken Superman Punch geliyor ve maç nötr hale geliyor. Fatu, Roman'ı masaya Powerbomb ile vurup masayı patlatıyor. İkili ringe girdiğinde Roman'dan Spear geliyor tuş gelmiyor. Roman ikinci Spear'a giderken önce Samoan Drop sonra da Moonsault geliyor ama tuş gelmiyor. Swanton Bomb deniyor ama Roman kontra yapıyor. Ama kontra çabuk geri tepiyor ve Fatu ezmeye devam ediyor. Tongan Death Grip geliyor hatta Roman bayılacak gibi oluyor ama geri dönüp Fatu'nun gözlerine giriyor. Fatu bir Superkick vuruyor ama karşılığında Superman Punch ve Spear yiyor ama tuş olmuyor. Bir Tongan Death Grip daha geliyor ama Roman önce hakemi çekiştiriyor sonra da köşe pedini söküyor. Sonrasında Fatu'yu oraya vurup Spear çakıyor ve maçı kazanıyor. Maçtan hemen sonra Fatu, Roman'a saldırıyor. Fatu arada hakemi götürüyor sonrasında da alana gelen yapımcıları ve Adam Pearce'ı pataklıyor. Fatu arka alana gidecekken tekrardan saldırıp Tongan Death Grip bağlıyor. En sonunda da kemeri havaya kaldırıp şovu ayakta kapatıyor.​

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Maçı izlerken Roman kemeri koruyacak eee sonra diye aklımdan geçirmiştim. Yani feud devam etmese Fatu dümdüz geçiş rakibi olarak geçip gidecekti, Fatu için manasız bir iş olacaktı; bir şekilde devam etse nasıl edecek diye düşünürken cevabımı almış oldum. Feud devam ediyor ve Fatu heel turn geçirdi, vahşice bir şekilde hem de. Çok daha iyi oldu bence, Fatu'yu single olarak heel izlemeyi merakla bekliyordum zaten. Daha iyi bir maç olabilirdi ama hikaye bazında bakarsak maç sonrası da dahil bir bütün olarak güzeldi diyebilirim.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi