2025-26 Süper Lig Şampiyonu Galatasaray

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Yapı 121 yıldır devam ediyor. Yapı 4 yıldır üst üste şampiyon oluyor. Avrupa'daki sürpriz takımların liglerinde patır patır altına doldurduğu sene de ligi koymak pastanın üstüne çilek çilek. Oyuncuları tebrik ediyorum.

Kero

rehabilite
Konular
465
Beğeni sayısı
881
PG Nakit
580
Tebrikler. Şampiyon takıma iki maçta da yenilmemek sevindirici kendi adıma. Seneye bu kadro devam ederse şampiyon olamayacağını düşünüyorum ama rakibi Fener, Besiktas ve Trabzon olduğu sürece 10 milyonluk kadroyla da şampiyon olacaktır Galatasaray. Seneye takımın iskeletini değişeceklerini düşünüyorum. Yoksa seneye çok daha sancılı bir şampiyonluk yarışı geçecektir onlar adına. Ama dediğim gibi artık Kasımda havlu işini alışkanlık haline getiren Beşiktaş, önlerine altın tepside fırsat sunulmasına rağmen bir çok kez bunu iten Fenerbahçe ve Trabzon olduğu sürece şampiyon değişmez.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,524
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
07/08'den beri Galatasaray'ı sıkı bir şekilde izler ve takip ederim, hikayesi ve draması olan çok sezonlar geçirdik elbet ama 25/26'nın draması her şeyiyle bambaşkaydı. Bu kadar her duyguyu yoğun yoğun yaşadığım başka bir sezon daha hatırlamıyorum. Bu kadar karaktersiz bir oyuncu grubu ve karakter koyamayan hocaya rağmen içimizdeki birkaç delikanlının istisnai olarak koyduğu karakterin de etkisiyle 4 sene üst üsteyi koyduk çentiğe. Her şeye rağmen takımı ve hocayı tebrik ediyorum. Uygun bir zamanım olursa bu sezona dair bir yazı yazacağım kesinlikle.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi