NJPW'in Kazak Aslanı Bir Süre Ringlerden Uzak Kalacak

LionHeart02

PG.net Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
9
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Mitsuharu Misawa
1000037362.jpg
Ülkemize en yakın ülkelerden birisi olan Kazakistanlı yetenekli güreşçi Boltin Oleg, NJPW'in sakatlık haberini doğrulayarak, sakatlığın 6 Mayıs'ta Karatsu'da düzenlenen New Japan Road etkinliği sırasında meydana geldiğini belirtti. Dirseğinden sakatlanan Oleg bir süre ringlerden uzak kalacak. Ancak NJPW henüz bir geri dönüş tarihi vermedi. Oleg şu anda NJPW Strong Openweight Şampiyonu ve NEVER Openweight Şampiyonu Ren Narita ile çekişme halindeydi.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
194
Beğeni sayısı
724
PG Nakit
605
Bu adama ana kener vermezlerse ahirette iki elim de NJPW'in yazarlarının yakasında olur!
Uçmayalım ya. Vermezler de vermesinler de. Bariz bi main eventer eksikliği var şirkette ama çözüme giden adam oleg değil. Kardeş şirketlerine baksalar sıfırdan main eventer nasıl doğal şekilde gelişiyor görecekler ellerinde yerlestirebilecekleri güreşçiler de var. Millet 5 sene yotayı bekledi bi 5 sene de shota ve uemurayı falan beklerlerse batacaklar. Bu sene g1 bilet satislarinda çakılmaya başladıklarını nesnel bi şekilde anlarlar artık.

LionHeart02

PG.net Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
9
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Mitsuharu Misawa
Uçmayalım ya. Vermezler de vermesinler de. Bariz bi main eventer eksikliği var şirkette ama çözüme giden adam oleg değil. Kardeş şirketlerine baksalar sıfırdan main eventer nasıl doğal şekilde gelişiyor görecekler ellerinde yerlestirebilecekleri güreşçiler de var. Millet 5 sene yotayı bekledi bi 5 sene de shota ve uemurayı falan beklerlerse batacaklar. Bu sene g1 bilet satislarinda çakılmaya başladıklarını nesnel bi şekilde anlarlar artık.
AJPW de Kento Miyahara dışında yarattıkları adam yok. Aoyagi nerde bilmiyorum Jake LEE zaten rakip şirket NJPW ile anlaştı. Ama ben Boltin Oleg'i bir "Championship" materyal olarak görüyorum. Newman çöpünün ana kemer aldığı yerde bu adamın hayli hayli alması lazım bence.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
194
Beğeni sayısı
724
PG Nakit
605
AJPW de Kento Miyahara dışında yarattıkları adam yok. Aoyagi nerde bilmiyorum Jake LEE zaten rakip şirket NJPW ile anlaştı. Ama ben Boltin Oleg'i bir "Championship" materyal olarak görüyorum. Newman çöpünün ana kemer aldığı yerde bu adamın hayli hayli alması lazım bence.
Kardes şirketleri derken bushiroadın diğer kolu stardom'dan bahsediyordum.

Mevzuya newman alıyorsa o da alabilir gözüyle bakarsak bütün rostera sıra sıra döndürmemiz lazım kemeri. Baktığın kemer öyle boş bi kemer değil V4. Sektördeki gelmis geçmiş top 3 kemerden biri. Newmanın alması hem gereksizdi hem hataydı aynı hatayı bu sefer başkasıyla yapalım demeye gerek yok. Sen materyal görmüş olabilirsin okeydir de ben şahsen bu adamın sampiyonluk macini kazanıp japonlardan cheer aldığı bi senaryoyu kafada canlandıramıyorum maalesef.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi