Yürek hopladı la...
Prophet VİZYONER Katılım 2 Tem 2023 Konular 133 Mesajlar 777 Beğeni sayısı 173 PG Nakit 400 Konum Ankara Favori Güreşçi Bron Breakker 1 Yönetim 6 May 2026 #11 Yürek hopladı la...
Baylaz 右の壁は破壊できません Katılım 20 Ağu 2024 Konular 194 Mesajlar 2,381 Beğeni sayısı 724 PG Nakit 605 6 May 2026 #12 RDT' Alıntı: rol sizde de neyse... benim her dediğimden wwe fanlığı çıkarıyorsunuz ondan sonra da r yapıyorsunuz arkamdan prim yapıyor falan diyenler çıkıyor falan Genişletmek için tıkla ... Mantık arıyoruz wwe fanlıgı dışında bi sebep bulamıyoruz r yaptigim herhangi bi fikrim de yok Kim dediyse ona soyle canım boyle zan altinda birakma herkesi sahsen oyle bisey diyecek olsam acik acik soylerim esirgemiyom lafımı
RDT' Alıntı: rol sizde de neyse... benim her dediğimden wwe fanlığı çıkarıyorsunuz ondan sonra da r yapıyorsunuz arkamdan prim yapıyor falan diyenler çıkıyor falan Genişletmek için tıkla ... Mantık arıyoruz wwe fanlıgı dışında bi sebep bulamıyoruz r yaptigim herhangi bi fikrim de yok Kim dediyse ona soyle canım boyle zan altinda birakma herkesi sahsen oyle bisey diyecek olsam acik acik soylerim esirgemiyom lafımı
RDT VENNEGOOR OF HESSELINK Katılım 11 Tem 2023 Konular 825 Mesajlar 6,466 Beğeni sayısı 1,385 PG Nakit 4,965 Konum Trabzon Favori Güreşçi Sami Zayn RPG Karakteri Matt Cardona 1 Yönetim 7 May 2026 #13 Baylaz' Alıntı: Mantık arıyoruz wwe fanlıgı dışında bi sebep bulamıyoruz r yaptigim herhangi bi fikrim de yok Kim dediyse ona soyle canım boyle zan altinda birakma herkesi sahsen oyle bisey diyecek olsam acik acik soylerim esirgemiyom lafımı Genişletmek için tıkla ... Okursanız mantık bulursunuz. İki eleştiride kudurmazsanız mantık bulursunuz. Kendi kendinize ragebait kurbanı olmazsanız mantık bulursunuz.
Baylaz' Alıntı: Mantık arıyoruz wwe fanlıgı dışında bi sebep bulamıyoruz r yaptigim herhangi bi fikrim de yok Kim dediyse ona soyle canım boyle zan altinda birakma herkesi sahsen oyle bisey diyecek olsam acik acik soylerim esirgemiyom lafımı Genişletmek için tıkla ... Okursanız mantık bulursunuz. İki eleştiride kudurmazsanız mantık bulursunuz. Kendi kendinize ragebait kurbanı olmazsanız mantık bulursunuz.
Centria kozmopolitan Katılım 2 Tem 2023 Konular 269 Mesajlar 4,010 Beğeni sayısı 1,456 PG Nakit 505 Konum Coventry Favori Güreşçi Asa Mitaka 7 May 2026 #14 AEW kurulduğu günden beri güreş ortamlarına canlılık katsa da bu AEW fanları tek dokundurtmaya saldırıyor muhabbeti direkt şu bak
AEW kurulduğu günden beri güreş ortamlarına canlılık katsa da bu AEW fanları tek dokundurtmaya saldırıyor muhabbeti direkt şu bak