WWE İki Günlük Süre Vermiş!

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

Kaynaklar, toplu yayınlama gününde WWE'nin çok sayıda yetenekle iletişime geçtiğini ve şirketle kalmaları için maaş kesintisi yapmalarını istediğini belirtti.

“Birçoğunun bu kararı vermek için iki günü vardı, duyduğumuza göre.”​

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Daha önce başka bir konuda demiştim, TKO'nun amacı minimum harcama ile olabildikçe çok para kaldırmak. Önceki WWE biletleri daha ucuzken ve yemek ile içeceği karşılıyorken, şimdi Türkiye'de şov yapıyorlarmış gibi hiçbir şey vermeden, deli gibi para istiyorlar. Ancak bu durum bence iyi bir şey. Çok fazla isimin, özellikle de çok kullanılmayan isimlerin, şansını deneyeceğini, WWE'de kalmayacağını düşünüyorum. Böylece piyasa da açılmış olur.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Daha önce başka bir konuda demiştim, TKO'nun amacı minimum harcama ile olabildikçe çok para kaldırmak.
Doğru tamamen.
Tko 2026 için 5.7 milyar dolar gelir hedefi belirlemiş. 2026daki tek hedef boş plaza laflarını saymazsak bu paralara ulaşabilmek. Ufc beyaz saray etkinliginden %50 (30m dolar) zarar edebileceklerini ama bunun uzun vadeli bi yatırım, prestij vs. olduğunu söylerken iş bizim keltoşa geldiğinde şunun maaşından indir bunu kov diyip keltoşu da kendilerine köle ediyorlar. Ki keltoşta da sorun yok asıl olay nick khanda bitiyor maddiyatla ilgili konularda.

Öte yandan grafik okumayı daha iyi bilen dostlar olabilir hatta ben bilmiyorum sadece meraklıyım. Şirket marttan bugüne borsada %17 değer kaybetmiş. Şubatta 0.08dolar zarar açıklamışlar hisse başı, beklenen 0.27dolar kar iken. Zarar açıklandıktan 10 gün sonra 1 milyar dolarlık hisse geri alımı gerceklestirmisler üstüne hisse deger kaybetmis. İşler çokta iyi görünmüyor hem üründe hem maddi olarak.

2025in son çeyreğinde yapılan hamleler dışında elde tutulur hiçbirşey yok ki bu dediğimiz vakitte wwe ufcden daha fazla kazandırmış. Survivor series ve gecis ppvlerinde şunu yapıp rumbledan wmye bunun devamlılığını sağlayamıyosan kusura bakmayın da tko şirket olarakta iyi seviyede değil. Birde canlı şovlardan para kazanan kuruluşların ki tkonun içinde box şirketi bile var, tamamen plaza kafasıyla yönetilip asla olayla iç içe olunmaması tamamen aptallık ve kendi ayağına sıkmak. Ya tamamen eli kolu çekip sadece reklam anlasmalarıyla sponsorluklalra vs ilgileneceksin, işi bilene (triple h 😅) bırakacaksın ya da tamamen sen ilgileneceksin. Öyle oturduğun plazadan hiç bilmediğin işler hakkında hareket edince wm main eventinde jelly roll falan görüyoruz. Dua etsinler ozellikle abdde wwe seyircisi koyundan beter dümdüz m*th ceken zombiler gibi tek farkı raw sd cekiyolar haftada 2 kez. Biraz bilinçli bi seyirci olsa altından kalkabilecekleri iş değil.

Ayrıca Brandon thurston şöyle bi rapor çıkaramış;
1000170532.jpg

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi