Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haklısın da ben Kofi'nin de bu saatten sonra çok ciddi yer bulabileceğini düşünmüyorum piyasada. TNA'de falan iş yapar gibi. O sebeple güreş aşkı varsa dedim.
Kofi'nin istediği zaman piyasada yer bulamama ihtimali yok. Xavier devam etmeyip tek başına gidecek olsa bile AEW'ya gider aslanlar gibi tekli kariyer çizer kendine gayet de. Son 10 senesinin büyük bir kısmı New Day ile gözüktüğü için kimse gözünün önüne getiremiyor bu olasılığı tabii ama biraz bakış açısı diyelim...
Kofi'nin istediği zaman piyasada yer bulamama ihtimali yok. Xavier devam etmeyip tek başına gidecek olsa bile AEW'ya gider aslanlar gibi tekli kariyer çizer kendine gayet de. Son 10 senesinin büyük bir kısmı New Day ile gözüktüğü için kimse gözünün önüne getiremiyor bu olasılığı tabii ama biraz bakış açısı diyelim...
Abi doğrudur zaten MJF gelin demiş. Kofi küçümsemek için söylemedim, yer bulmadan kastım böyle tepelere oynamak vesaire. Yoksa elbette başını sokacak yer bulur.
Abi doğrudur zaten MJF gelin demiş. Kofi küçümsemek için söylemedim, yer bulmadan kastım böyle tepelere oynamak vesaire. Yoksa elbette başını sokacak yer bulur.
Kofi tekli kariyer çizmese bile Xavier ya da başka birisi, yanına AEW'da bir partner versen onunla tag team wrestling ayağında da muazzam işler çıkarır ve adından yine söz ettirir. WWE'de tag team wrestling kültürü kalmadığı için biraz da insan karamsarlığa bürünüyor Kofi konusunda ama bugün en basit örnekle FTR'ın yaptıkları bile ortada takım olarak yani. Bir takım olmalarına rağmen pek çok güreşçiden daha fazla popülariteye sahipler.