Pro Wrestling Sim'e Türkçe Dil Desteği Geldi!

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
825
Beğeni sayısı
1,385
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

capsule_616x353.jpg

Steam sayfasında gözükmese de oyun içi ayarlardan artık Türkçe olarak oyunu oynayabilirsiniz.​

Konular
123
Beğeni sayısı
2,473
PG Nakit
1,330
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG Karakteri
Ludwig Kaiser
Bir baktım da baya kötü çalışıyor gibi duruyor, direkt google oto-çeviri düzeni çalışıyor ama geliştirilebilir tabii. Umarım, biraz düzenleme yoluna gidip daha sağlam bir işe dönüştürüleblir, çok katkısı olur.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
825
Beğeni sayısı
1,385
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Bir baktım da baya kötü çalışıyor gibi duruyor, direkt google oto-çeviri düzeni çalışıyor ama geliştirilebilir tabii. Umarım, biraz düzenleme yoluna gidip daha sağlam bir işe dönüştürüleblir, çok katkısı olur.
Google translate kadar kötü de değil ama hem oyun içinde %100 çeviri yok hem de bazı terimler translate gibi hissettiriyor. Asıl sıkıntı oyunu mükemmel hale getiren pluginlerin oyunu gereksiz kastırması.

Konular
123
Beğeni sayısı
2,473
PG Nakit
1,330
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG Karakteri
Ludwig Kaiser
Google translate kadar kötü de değil ama hem oyun içinde %100 çeviri yok hem de bazı terimler translate gibi hissettiriyor. Asıl sıkıntı oyunu mükemmel hale getiren pluginlerin oyunu gereksiz kastırması.
Gimmick kısımlarının falan tamamen türkçeleşmesi lazım onlar aynı şekilde duruyor o sıkıntı biraz, face çevirileri yüz olarak falan kalmış bana o yüzden biraz oto-çeviri gibi hissettirdi. Ben pluginlere çok alışamadım ya, birkaç tane çok iyisi hariç gereksiz bile bence pluginlerin çoğu.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
825
Beğeni sayısı
1,385
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona