Keyfabe Ölmüş Abi

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,911
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Biraz duygusal olmama izin verin, sonra da bu anların hiç yaşanmadığını unutalım. Rebecca, sen özverili, çok eğlenceli birisin ve seninle antrenman yapmak tam bir keyif. Beni güvende tuttuğun ve daha iyi bir insan yaptığın için teşekkür ederim. Jess, maçlarımızda gerçek bir partner olduğun ve her zaman endişelerimi yatıştırdığın için teşekkür ederim. Carla ve Aoife, sizin gözlerinizden bakarak güreşe yeniden aşık oldum. Yolculuğunuzun küçücük bir parçası olmaktan çok gurur duyuyorum. Sizler benim hiç olmadığım kadar havalı ve yeteneklisiniz. Ama yine de bir gün sizi yenmek zorundayım. Pam, sen tartışmasız en iyisin. Antrenman yapmama yardım etmek, her şovu bu kadar eğlenceli hale getirmek ve yıpranmış kalbimi iyileştirmek için elinden geleni yaptığın için teşekkür ederim. Soyunma odasındaki tüm kadınlara, size çok hayranım ve saygı duyuyorum. Sizler, kadın güreşi ile ilgili en çılgın hayallerimin gerçeğe dönüşmüş halisiniz. Beni bu kadar sıcak karşıladığınız, desteklediğiniz ve o sinir bozucu gürültülü kahkahamla başa çıktığınız için teşekkür ederim.

AJ Leegion'uma, mania girişim size ve kendi süper kahramanı olacak her kıza yazılmış bir aşk mektubuydu. Yirmi yıldır beni desteklediğiniz, ürünlerimi tükettiğiniz, rekor kıran izlenme sayıları sağladığınız ve AJ cosplay'lerinizle Converse'e küçük bir servet kazandırdığınız için teşekkür ederim. Tutkunuz beni geri getirmeye devam etti. Garip kalın, yakında görüşürüz.

fetiborn41

PG.net Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
34
PG Nakit
200
Favori Güreşçi
Kevin Owens
Uzun yıllar Vince'ın en değer verdiği ve korumaya çalıştığı şeydi. Vince ile ilgili bir çok şeyi eleştirebiliriz ama bunu çok iyi kotardığını ve hikayenin doğasına çok iyi geldiğini düşünüyorum. Şu haldeki kayfabeyi yerden yere vuran bütün postlar bir tuhaf geliyor, alışamadım.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi