Tedesco İle Yollar Ayrıldı

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Seçim kararıyla beraber bu hamleyi görmek fazlasıyla manidar. Saran’ın Tedesco’yu kovmak için tek bir hakkı vardı, o da Zagreb mağlubiyetinin alındığı geceydi. Ben yeni geldim, kendi hocam var, bu adam da Avrupa’da kazanamadı o zaman kovarım deseydi bu anlayışla karşılanabilecek bir şeydi. Ama sen o eşikten sonra Tedesco ile devam etmeyi tercih ettiysen bu adama önce kadro kuracaksın, sonra da kredi vereceksin. Senden öncekiler 13 senedir kredi vermeyerek denedi olmadı, sen bu sefer kredi verip denesen ne kaybederdin ki? Hele bir de sezonu bitirmeden kovmak başlı başına facia bir karar. Bu şu demek oluyor, ilk cümlemde söylediğim şeyi açacağım, seçim kararı alıp hocanı kovuyorsan sen de tıpkı Ali Koç gibi kendine suni günah keçileri oluşturarak koltuğundaki yerini sağlama almayı hedefliyorsun o zaman. Ki Ertan Zartzurtoğuları mı ne soyadını tam bilmiyorum onun dünkü açıklamaları da bu minvalde çok şey ifade ediyor. Bu karar verildiyse de Fenerbahçe için en doğru hoca adayının İsmail Kartal olduğunu düşünüyorum. Farklı maceralar aramalarına gerek yok bence, her sene farklı hocaya farklı kadrolar kurmak hiçbir şeyi değiştirmiyor Fenerbahçe için çünkü. Ha tabii bir Galatasaraylı olarak umarım doğru kararı vermezler de Aykut Kocaman’a ya da herhangi yabancı bir hocaya falan yönelirler o ayrı konu.

Tedesco’ya da bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum. Mizaç olarak Fenerbahçe’nin ve Türk futbolunun çok çok üstünde bir hocaydı. Tabii dün Galatasaray’ı bu kadar övmesi falan abartılı bulduğum şeyler, Fenerbahçe taraftarı olsam kesinlikle rahatsız olurdum. Ama bu gibi abartılarının haricinde çok düzgün, çok iyi niyetli bir adam olduğuna inanıyorum.

marchafunebre

Paul Heyman Guy
Konular
719
Beğeni sayısı
362
PG Nakit
930
Favori Güreşçi
Bryan Danielson
Uzun zamandır futboldan ve güreşten uzak bir şekilde yaşıyorum. Her ne kadar takip etsem de hiçbir şekilde yorum yapmıyorum ve bu konuda kafam rahattı. Ancak bu olay beni rahatsız etti. Tedesco hocanın illa eksileri ve artıları var. Kolay yaşanan puan kayıplarını ve oyunun ilk yarısında gerekli reaksiyonu gösterememesi en büyük sorunuydu. Buna rağmen bir kupa aldı ve iyi geri dönüşlere şahit olduk. Kulübün başına geçen hocaların omuzlarında büyük yükler oluyordu ve Tedesco geldiği gibi kaosun içinde buldu kendini. Bir şekilde bize şampiyonluğa inandırmasına rağmen yine klasik son virajda ters takla attı. İşlerin sarpa sardığı noktalardan birisi de forvet hattında net bir ismin olmaması. Sonuçta topu kaleye sokamayan kişi hoca değil. Elinde en kötü 45 dakikayı bile çıkartacak Dzeko olsaydı bugün işler farklı noktada olabilirdi. Fenerbahçe hep en kritik anlarda bu eksikliği çok hissetti. Evet hoca suçlu olabilir bu konuda yine sıkıntı görmüyorum. Devre arasında ahkam kesip alazaz diyerek taraftarı gaza getiren şahsiyetlerle yollar neden ayrılmadı? Teminat veremeyiz diyerek sezonu çöpe atan şahıslar neden kulüpte? Yanlışı yanlışla örtmek olmaz. Fenerbahçe gerçekten büyük kulüp kimliğini kaybetti ve onu bulması samanlıkta iğne aramaya benziyor. Ligde dişli takımlar olmadığı için bu kadar rahat bitiriyoruz ligi. Diğer türlü facialar yaşamaya çok müsait durumdayız. Sürekli eski başkanlar, teknik direktörler arasında gelip gidiyoruz. İlk önce bu takıntıyı çözmemiz lazım. Umarım bir gün Fenerbahçe o ihtişamlı günlerine geri döner.

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
700
Beğeni sayısı
1,136
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
Forvetsiz bıraktığım takımımı forveti Osimhen olan takımı geçmesini bekledim bilin bakalım ben kimim? Hepinize yeterim dedim ligden düşen Karagümrük'e yetemedim. Ben Steven Sadettin. 😎

Spear of Chaos

PG.net Kullanıcısı
Konular
382
Beğeni sayısı
899
PG Nakit
1,255
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Bu adamin bu kadar ovulmesi şoke etti, 45 resmi macta 26 galibiyet alan, ilk yarılarda goz kanatan, GSnin cogu maca iplemeyerek çıktığı sezonda 4 mac ust üste galibiyet serisi almayı becerememiş birisi bu. Yabancı ... yeme hastalığına kapılmadan Ismail Kartal gelmeli, en azından şimdi sezon sonu icin açıklanmalı.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi