PPV WrestleMania 42 Sunday Spoiler | Oba Femi vs. Brock Lesnar

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,911
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Oba Femi def. Brock Lesnar

Oba Femi rakibine yaptığı The Fall From Grace'in ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçın ardından Brock, MMA eldivenlerini ve botlarını çıkararak ringin ortasına bırakır. Brock ayakta alkışlanır. Brock, Paul Heyman’a sarılır.​

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Bu feud sonrası Oba Femi durdurulamaz. Aşırı güçlü gösterildi bugüne kadar. Direkt kemerleri verin alıp gidelim.

Kara

-
Konular
167
Beğeni sayısı
1,336
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Emeklilik dönemine giren dönemin büyük isimlerini yenilere ezdirme işinden her vakit tiksindim. En faciasıda bu olmuştur herhalde. 50'sine dayanmış, podcaste katılıp evin faturalarını ödemek için geri döndüm diyen efsaneyi 3 dakikada saçma sapan bir şekilde kaybettirmek Oba Femi'nin karakterini güçlendirmiş oluyorsa bende geçmiyor o iş. Triple H, John Cena bir sürü örneği var. Bu adamlar kariyerinin sonuna geldi diye gelene geçene kaybetmek zorunda değildi. Lesnar şimdi muhtemelen bir turda Gunther'a pes edecek. Yazar ben olsam Lesnar'ın hem Gunther hem Oba Femi'yi yendiği bir senaryo yazıp emekli ederdim.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
201
Beğeni sayısı
724
PG Nakit
605
Emeklilik dönemine giren dönemin büyük isimlerini yenilere ezdirme işinden her vakit tiksindim. En faciasıda bu olmuştur herhalde. 50'sine dayanmış, podcaste katılıp evin faturalarını ödemek için geri döndüm diyen efsaneyi 3 dakikada saçma sapan bir şekilde kaybettirmek Oba Femi'nin karakterini güçlendirmiş oluyorsa bende geçmiyor o iş. Triple H, John Cena bir sürü örneği var. Bu adamlar kariyerinin sonuna geldi diye gelene geçene kaybetmek zorunda değildi. Lesnar şimdi muhtemelen bir turda Gunther'a pes edecek. Yazar ben olsam Lesnar'ın hem Gunther hem Oba Femi'yi yendiği bir senaryo yazıp emekli ederdim.
Bu güreşte nerdeyse bir gelenek sayılır. Emekli olacak adam yatar bu kadar basit. Güreş kendini nasıl yeniliyorsa bu da yenilemenin bir parçası. Bu maçı tam tersi bi sonucla lesnar kazansaydı oba feminin hypeına zarar verecekti. 10 sene sonra burda olacak kişi lesnar değil oba femi. Alttan gelenlere yatırım yapmadıkça main eventer yas ortalaması 50ye dayanıyor böyle.

Hem oba femiyi hem guntherı yendigi bi senaryoyu da düşünelim o zaman bu adam niye emekli oluyor abi? Kariyer killer lakaplı bi adamı emeklilik macinda yenip bu lakabı tamamen çöpe atabiliyorsa 5 mac daha yapsın ana kemer alsın. Hadi diyelim yendi, bunun lesnara katkısı ne şirkete katkısı ne gunthera katkısı ne?

Öte yandan kısmen haklı olduğun yerler de var cenanın theory'e solo'ya yatması falan bomboş işlerdi. Ama konu emeklilikse o emeklilik maçı kaybedilir. Kazanabiliyorsan emekli olmana çokta gerek yoktur hala giderin var.

Kara

-
Konular
167
Beğeni sayısı
1,336
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Bu güreşte nerdeyse bir gelenek sayılır. Emekli olacak adam yatar bu kadar basit. Güreş kendini nasıl yeniliyorsa bu da yenilemenin bir parçası. Bu maçı tam tersi bi sonucla lesnar kazansaydı oba feminin hypeına zarar verecekti. 10 sene sonra burda olacak kişi lesnar değil oba femi. Alttan gelenlere yatırım yapmadıkça main eventer yas ortalaması 50ye dayanıyor böyle.

Hem oba femiyi hem guntherı yendigi bi senaryoyu da düşünelim o zaman bu adam niye emekli oluyor abi? Kariyer killer lakaplı bi adamı emeklilik macinda yenip bu lakabı tamamen çöpe atabiliyorsa 5 mac daha yapsın ana kemer alsın. Hadi diyelim yendi, bunun lesnara katkısı ne şirkete katkısı ne gunthera katkısı ne?

Öte yandan kısmen haklı olduğun yerler de var cenanın theory'e solo'ya yatması falan bomboş işlerdi. Ama konu emeklilikse o emeklilik maçı kaybedilir. Kazanabiliyorsan emekli olmana çokta gerek yoktur hala giderin var.
Geleneği bozmak daha iyi olabilir. Lesnar kendi gibi bir örneği olmayan güreşçi. Femi ile iki tur dönüp bir kazanıp bir kaybedebilirdide. Ben Lesnar'ı son kez ihtiyar canavar olarak izlemeyi Oba Femi'nin hype trenine tercih ederim.

Son dediğine bakalım Theory ve Solo dediğin gibi Cena'yı rezil etti ama ne kattı bu onlara? Keith Lee'de Oba Femi gibi bir hype treni yaratıp Orton'u perişan ettikten sonra aylar geçmeden şirketten kovuldu. Yarın şirketin kalkıp "Oba Femi işi tutmadı ya" deyip kovmasını ya da şaklabana çevirmesini çok olası görüyorum. Oba Femi bana göre kesinlikle tutmayacak. Birazda bu yüzden yakındım.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi