PPV WrestleMania 42 Sunday Spoiler | Dünya Ağırsıklet Şampiyonluğu Maçı

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,911
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Roman Reigns def. CM Punk (Roman Reigns yeni Dünya Ağırsıklet Şampiyonu oluyor)

Roman Reigns rakibine yaptığı çifte Spear kombosunun ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıp yeni Dünya Ağırsıklet Şampiyonu oluyor.​

nwo4

PG.net Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
14
PG Nakit
0
Wrestlemania’ya yakışır bir maç oldu. Çelik basamak ve sondaki yorgunluk belirtileri olsa da eldeki mevcut yönetime göre iyi iş oldu.
Punk gerçekten iyi iş çıkardı. 150 gün süreli kemeri elinde tuttu. Feudu yönetti ve muhtemelen son dokunaklı imzasını attı. Roman’ın kazanması güreş açısında mantıklı olsa da Punk’ın mücadelesi gerçekten özeldi.

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Michael Cole'u ve o anonsçu diye aldıkları kadını dakika geçmeden kovsunlar. Bitiş videosunu izledim anlatım ve anons WM değil de 2010'daki bir Smackdown ME'si sanki.

RiseGen

Go Further
Konular
6
Beğeni sayısı
234
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
CM Punk son iki senedir olmadığı WM'ların acısını çıkarırcasına çıkıyor şovlara. Geçen sene This Fire Burns, bu sene Miseria Cantare. Kendi çapında barı koydu babuş.

Bence gayet iyi iş oldu. Başından sonuna hem Punk, hem de Roman iyi iş çıkardılar. Punk olduğu için Roman'a bence o kadar büyük iş düşmedi ama o da iyi bir süreçle aldı kemeri. Punk kime kaybetse can sıkacaktı ama bence Reigns bu şartlarda en iyisi. Artık ciddi de bir karşılığı var seyircide.

Kara

-
Konular
167
Beğeni sayısı
1,336
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Azılı Roman hayranı olarak neden yeniden kemer aldığını çözemedim ama sanırım reytinglere oynamak için başka çözüm bulamadılar. Tarihin en iyi saltanatından sonra kemer alması gereksiz oldu. Cody sünepesi yüzünden 2000 gün sürmesi gereken saltanat (Rock ile karşılaşıp fazladan 2 sene daha tutacaktı Roman) bir tık erken bitirildi. Acısını çıkarsın bari baba. Maçta senenin en iyisi şimdilik.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi