PPV WrestleMania 42 Saturday | Şova Puanınız?

Şova Puanınız?

• 1

Oy: 6 40.0%
  • 2

Oy: 4 26.7%
  • 3

Oy: 2 13.3%
  • 4

Oy: 1 6.7%
  • 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Oy: 2 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    15

keka

🍓
Konular
39
Beğeni sayısı
1,122
PG Nakit
325
RPG Karakteri
Heath Slater
Şova dair mutlu eden tek şey Paige'in müziğinin Def Rebel gazabına uğrayıp değiştirilmemesiydi. En iyi kadın güreşçi müziği olmasını geçtim, tüm zamanların en iyi giriş müziklerinde ilk 10'a girer. HHH dönemi her şov gibi bu da bok kokuyordu.

Pat McAfee denilen gerizekalının arkasından belki de onu öne sürmüş, güçlü bir figür çıkacaktır diye düşündüm ama sadece Randy'nin öfke nöbeti geçirip 2 RKO üstüne punt kick atması için feuda yerleştirildiğini tahmin etmemiştim. Anlamadığım şey, yıllar sonra punt kick attırtacaksanız bunun bir anlamı olması gerek değil mi?

Hani hiç yoktan, berbat ve anlamsız bir heel turn yerine ikisini de WM'a face olarak götürüp kick-outların havada uçuştuğu bir türlü bitmeyen bir maç yazıp face Randy'nin en sonunda kafayı kırıp punt kick atmaya karar verdiği, ikisinin de ortak eski dostu olan Ted Jr.'ın gelip Randy'i punt kickden geri döndürmeye çalışması ama başaramaması ve punt kick sonrasında tuş. Üstüne Ted ve Cody'e double punt kick ve kapanış.

Pat'i olaya hiç katmadan veya zorlama bir heel turn yaptırtmadan, seyircilerin arasında değil bu feudun bizzat içinde olması gereken Ted Jr. ile bir hikaye yazmak aslında bu kadar kolay. Ama neden? Neden hep en anlamsız, en berbatını yazmak zorundasınız yıllardır?

Elinizde Paige gibi bir dönüş var. Şovdan önce sağır sultan bile duyuyor dönüşünü. Crowd zaten berbat. Arena berbat. WM 31'deki açık hava arenasının atmosferinin yanından bile geçemez. Paige'i gidip ismi anıldığı an akla gelen rakibi AJ Lee ile olan bir dinamikte değil kadınlar matinesinde döndürdünüz. Ortam gün tabağı kokuyordu.

Drew'u özel birey bir Samoalıya yatırdınız yine. 3MB döneminden bile kötü bir durumda adam. Fatu'ya gidip başarı verecekseniz, 42 yaşında direkt Andre Giant verdiğiniz Hobbs yerine ona verin. Drew'u yenecek adam mı Fatu? Smackdown'daki Andre Giant rezilliğini bir nebze olsa örterdi.

Yazacağınız şovlara sokayım. O masaya önünüzde o kağıtlarla otururken bir kişi bile şu saçsız adama biz ne yapıyoruz diye sormuyor senelerdir.

Konular
46
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
640
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Brian Myers
Ben John Cena veda turunda gelinen saçma noktadan sonra bu şirketi ciddiye almayı bıraktım. Zaten her şovda kendilerini rezil duruma düşürme konusunda kendi çıtalarını başka bir noktaya taşıyorlar. Birde bu rezillikleri gözümüze sokarken kendilerini ciddiye almaya çalışmaları ayrı bir komedi oluyor. (Tıpkı çöküş senelerindeki WCW gibi) Böyle seyretmesi daha eğlenceli bir hale geliyor ve bu kafayla seyretmenizi tavsiye ediyorum.

Fark ettiniz mi bilmem
Triple H NXTsinde şu olay vardı. Bir maçta bir şey yapılırsa bu cılkı çıkartılana kadar tüm şovda yapılır. Ana kadroda da bunu yapmaya devam ediyor. Yahu anasını satayım 40 yılda bir olan Move Thief olayını neden bütün maçlara koyuyorsunuz? 2K mi oynuyoruz? Bu ne akıl tutulması bookingdir? Artık en son Main Eventte karşılıklı finisher olur diye arkadaşlarla billur geçip Cody, Orton'a RKO vurduğunda gülmekten kendimi yerlere attım.

O kadar rezil rüsva ettiler ki kendilerini. Gerçekten Türk dizisi seyreder gibi izlediğinde en eğlenceli Wrestlemaniaya dönüşüyor.

AJ Lee vs Beckyde açtım bi iki maç Fifa takıldım. Ciddiye alınır bir tarafı yoktu. Elimination Chamberda yapıldıktan sonra bir değeri kalmadı o maçın.

Ciddi anlamda şovun şerefini kurtaran maç ise Seth Rollins vs Gunther oldu. Ciddiye aldığım tek olaydı zaten. İnanılmaz zevk aldım. Zaten doğaçlama güreşseler de bir şekilde keyif verirdi bu ikisi.

Paige, Brie Bella olayı da aklıma şunu getirdi.

Son olarak kendilerini son anda şu şaklaban maçların arasına girmekten kurtarmayı başarmış olan Iyo Sky ve Bron Breakker'ı ayakta alkışlıyorum.

Night 2de şu şaklabanlıkların fazlasını bekliyoruz. Lesnarla Oba Femide birbirlerine karşılıklı finisher vursunlar. Roman vs Punkta da araya bi celebrity atın. Kendinizi daha ne kadar rezil edebilirsiniz bilemiyorum.. Ha gayret hocam daha yaratıcı şeyler bekliyoruz..

Şova puanım

10/10 (Roxanne Perez frikik için)

Son düzenleme:

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Geçiş ppvsi olarak puanlayacaksam 4. Yok bu wrestlemania ona göre puanlayacan diyosanız 2 maksimum. Bi kuruş fazla oynamaz rezalet birşeydi. Allah rızası için şunu savunmayı da bırakın artık adamlar göz göre göre dalga geçiyor ya

Baba direkt 1 ya hiç ötesi berisi çıkmaz.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi