Ben John Cena veda turunda gelinen saçma noktadan sonra bu şirketi ciddiye almayı bıraktım. Zaten her şovda kendilerini rezil duruma düşürme konusunda kendi çıtalarını başka bir noktaya taşıyorlar. Birde bu rezillikleri gözümüze sokarken kendilerini ciddiye almaya çalışmaları ayrı bir komedi oluyor. (Tıpkı çöküş senelerindeki WCW gibi) Böyle seyretmesi daha eğlenceli bir hale geliyor ve bu kafayla seyretmenizi tavsiye ediyorum.
Fark ettiniz mi bilmem
Triple H NXTsinde şu olay vardı. Bir maçta bir şey yapılırsa bu cılkı çıkartılana kadar tüm şovda yapılır. Ana kadroda da bunu yapmaya devam ediyor. Yahu anasını satayım 40 yılda bir olan Move Thief olayını neden bütün maçlara koyuyorsunuz? 2K mi oynuyoruz? Bu ne akıl tutulması bookingdir? Artık en son Main Eventte karşılıklı finisher olur diye arkadaşlarla billur geçip Cody, Orton'a RKO vurduğunda gülmekten kendimi yerlere attım.
O kadar rezil rüsva ettiler ki kendilerini. Gerçekten Türk dizisi seyreder gibi izlediğinde en eğlenceli Wrestlemaniaya dönüşüyor.
AJ Lee vs Beckyde açtım bi iki maç Fifa takıldım. Ciddiye alınır bir tarafı yoktu. Elimination Chamberda yapıldıktan sonra bir değeri kalmadı o maçın.
Ciddi anlamda şovun şerefini kurtaran maç ise Seth Rollins vs Gunther oldu. Ciddiye aldığım tek olaydı zaten. İnanılmaz zevk aldım. Zaten doğaçlama güreşseler de bir şekilde keyif verirdi bu ikisi.
Paige, Brie Bella olayı da aklıma şunu getirdi.
Son olarak kendilerini son anda şu şaklaban maçların arasına girmekten kurtarmayı başarmış olan Iyo Sky ve Bron Breakker'ı ayakta alkışlıyorum.
Night 2de şu şaklabanlıkların fazlasını bekliyoruz. Lesnarla Oba Femide birbirlerine karşılıklı finisher vursunlar. Roman vs Punkta da araya bi celebrity atın. Kendinizi daha ne kadar rezil edebilirsiniz bilemiyorum.. Ha gayret hocam daha yaratıcı şeyler bekliyoruz..
Şova puanım
10/10 (Roxanne Perez frikik için)