(Dynamite Spo.) Büyük Şok!

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,545
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ben de çoğunluk gibi ani bir karar olduğu için ambale oldum. Darby’nin bir gün bu kemeri kazanacağı zaten belliydi, ama ben Darby’i hiçbir zaman ana kemer şampiyonu olarak kafamda canlandıramıyorum. O yüzden ani de olmasının etkisiyle pek memnuniyetle karşıladığım bir sonuç olduğunu söyleyemem kendi adıma. Ama tabii dediğim gibi bunun yaşanacağı kaçınılmaz bir gerçekti. Ve şöyle bir şey de var, ne olursa olsun Darby bu zaferi hak etmişti. Asla o şampiyon profiline sahip değil evet, ama AEW’nun ilk gününden beri tam tabiriyle “workhorse” olmanın hakkını verdi. Hep kendi versiyonunun en iyi haline ulaşmanın yollarını aradı, kendini izleten çok keyifli hikayelerde yer aldı. Bu yüzden bir gün ana kemeri kazanmak hakkıydı. O yüzden her ne kadar memnuniyetsiz olsam da objektif olarak baktığımda fazlasıyla anlayışla karşılanabilecek bir karar olduğu kanaatindeyim. Yine de, daha pazar günü Dynasty’de Kenny Omega gibi bir adama karşı inanılmaz bir galibiyet alan, daha geçen ay Adam Page’e karşı keza çok konuşulan bir zafere imza atan MJF’in kemeri oldu bitti tarzı bir maçta; üstelik squashlanarak kaybetmesi fazlasıyla eleştiriyi hak ediyor. Bu değişiklik için daha makul bir zemin ve hikaye hazırlanmalıydı. Darby’nin kemere ulaşma yolunu da daha epik bir hale getirmiş olurlardı böylece.

Lafı çok dolandırdım. Hülasa, neticesi bakımından anlaşılabilir; uygulanması bakımından başlı başına falsolu bir karar olduğunu düşünüyorum.

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Ben 40 yıllık aew destekcisi falan değilim la aew antilerine antiyim. Laf edilebilecek tek unsur bunun 2dkda gerçekleşmesi. Mjf birsürü bahane sıralamış kaybetmesiyle ilgili yine hikayeyi bi sekil kurtarıyor. Psikolojik olarak darbynin ana kemer alacagi güne hazırdık sadece çok ani oldu ondan bilemedim. Omega kazansaydı darby omegadan alsaydı da olabilirdi ama tahminen darby çok tutmaz o yuzden ard arda kısa reignler istenmemiste olabilir.
İşin şakasındayım ya, yoksa okuyoruz burada herkesi. Bence ciddi bir unsur işte. Bahaneler noktasında birebir aynısını ( ardı ardına maça çıkma işinden gelip) RPG'de yaşadık taze, benzer bahaneler sunmuştum bence MJF ile. On numara kurtarıyor, başka bir şeye yöneltiyor zaten. Ancak daha yeni iyi promote edilen bir Omega maçı var, harika bir Hangman rekabeti var. Akabinde yaşanan şeyin bu olması şahsen beni çok rahatsız etti. Kaliteye pek yakışmadığını düşünüyorum. Maçın kendisine gelirsek de bir anlamı yok abi, benim neznimde bu kadar kısa bitişin de bir açıklaması yok yani.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Biz puroresucuyuz da, puroresuda kim varsa AEW aldığı için izliyoruz. Elite tayfanın giderken, New Japan'e verdiği hasar ortadayken, puro fanı kimse, AEW'in destekçisiyim demez. Ancak WWE fanları, kendi şirketleri olmayan her şeyi kötülüyor diye, AEW'ciymişiz gibi olduk.
Imza imza imza

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi