Will Ospreay, AEW'nun Suudi Arabistan'da Şov Yapmasını İstiyor

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

“Aklımdan geçti, özellikle Suudi Arabistan'a gidilmesi hakkında. Neden olmasın? Hangi stadyumda, hangi şehirde olursa olsun akın eden bir sürü güreş hayranı olacaktır. Bence bu ciddi şekilde değerlendirmemiz gereken bir şey.

Umarım [Tony Khan]'ın bu fikri değerlendirir çünkü bence yapabileceğimiz en iyi şey, WrestleMania'nın Suudi Arabistan'da bittiği o günde, gelmiş geçmiş en büyük güreş şovlarından biri için uygun fiyatlı biletler sunmak ve bu etkinliği tüm hafta sonuna yaymak. Cumartesi günü Ring of Honor'u koyarsın. Cuma günü de bir sürü indy şirketine destek olursun gibi gibi.

Bence güreş hayranları ve aileler için kesinlikle harika bir şey, uygun fiyatlı bir deneyim oluşturabiliriz. Eğer böyle şeyleri düşünmezsek o zaman bu işi yapmanın ne anlamı var ki?”

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bir şey diyeyim mi... Süreklilik talep etmemekle beraber bir kereliğine mahsus AEW'nun Arabistan'da büyük bir şov yapmasını ben de istiyorum. Arabistan izleyicisi nezdinde ne kadar geçerlilikleri var merak etmiyor değilim çünkü, ellerinde kullanabilecekleri Arap seyircisini tav edebilecek oldschool yıldızlar da varken ben bir kereliğine mahsus görmek isterim açıkçası. Ospreay'in son cümlesine ifade etmeye çalıştığı şeye bu açıdan bakınca yüzde yüz katılıyorum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi