WWE Tag Team Şampiyonu Damian Priest, Gabby LaSpisa'ya verdiği demeçte geçen haftaki SmackDown'da Pat McAfee'nin hikayeye dahil olmasını eleştirmiş:
“Berbat bir şey. Hiç hoşuma gitmedi. Pat’i tanıyanlar ve onunla iyi geçinenler olabilir. Ama bu benim damak zevkime uymuyor. Bunun hiçbir şeye faydası olduğunu sanmıyorum. [Pat'in] böyle bir şeye ihtiyacı yoktu. Yani kendi adıma konuşacaksam -ki eminim bunu söylediğim için pek çok kişi memnun olmayacaktır- ama özellikle soyunma odasında çoğumuz mutlu değildik, açık ve net.
Bazı genç yetenekler bu konu hakkında fikrimi sordu ve ben bunun saçmalık olduğunu belirttim. Biz bir PG şovuyuz, değil mi? Ama o gelip küfürler savurabilir ve ne isterse söyleyebilir. Bana göre bu, pek çok başka yetenekli kişinin tek bir sözle bile olsa faydalanabileceği türden bir şey; “Vay canına, işte şimdi de onlar buradalar” diye düşündürecek cinsten bir şey yani. Ama siz ne yapıyorsunuz, gidip burada sürekli bulunmayan, bu konuda yaptığı üç beş laf ebeliğiyle paçayı sıyıran ve buna hiç ihtiyacı olmayan birini seçiyorsun. Hiç yalan olması, bu beni biraz sinirlendirdi.”