Triple H, AJ Styles'ın WWE'deki Yeni Rolü Hakkında Konuşmuş

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Triple H, AJ Styles’ın WWE’de scout departmanındaki yeni rolü hakkında şunları söyledi:

“Günün sonunda AJ şöyle dedi: ‘Bu işten ayrılmak istemiyorum. Güreşi bırakmak istiyorum.’ Ve bu bir sır değil bence, ama son maçında bile bana şöyle diyordu: ‘Artık bittiğini çok iyi biliyorum çünkü o son maçta sahadayken ‘hadi şu işi bir bitirelim’ diye düşünüyordum. Sadece sonuna gelmek istiyorum.’

Bu işin içinde olmak istiyor, ama menajer ya da yapımcı olmak: işin bu kısmı çok farklı bir dünya. Yaptığımız iş, farklı kişiliklere farklı roller sağlamak için uygun. AJ geldi, bazı yaratıcı toplantılara katıldı, bazı yapım toplantılarına katıldı ve sanırım şunu fark etti: ‘Yazarlık bana göre değil. Yapımcılık da bana göre değil. Aslında sevdiğim şey, bu genç çocuklara ulaşmak, yeteneklerini keşfetmek, sonra da içlerindeki o küçük kıvılcımı alevlendirmeye çalışmak ve onları daha iyi bir şeye dönüştürmeye çalışmak, yani gelişim tarafı.’ Ben de bunu şahane buldum ve onu bu konuda kullanıp oradaki yetenekleri yakalayalım dedim.”

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi