Big Show Kariyeri Boyunca Sürekli Turn Geçirmesi Hakkında Konuşmuş

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,173
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Chris Van Vilet'in programına katılan WWE ve profesyonel güreş efsanesi Paul Wight (Big Show), WWE’de sürekli olarak heel-face turn yapması hakkında şunları söylemiş:

“Arn Anderson bana şöyle demişti: ‘Hayatında yaptığın en aptalca şey, nasıl çalışılacağını öğrenmekti.r’ Böylece, yaptığımız her şeyde her an iyi bir rakip olabildim. Şahsen ben, şampiyon olmamam gerektiği kanaatindeydim.

Devler şampiyonluklar için gerekli değildir. Devler, gelecek şampiyonun önündeki engel olmak için elzemdir. Birinin, bir şeyin, bir duvarın, bir dağın, aşılması gereken bir şeyin olması gerekir ki bir sonraki yetenek yoluna devam edebilsin. Bu konumda gayet de iyi bir yaşam sürülebilir.

Benim için sorun değildi. Bundan keyif aldım, çünkü şimdi kariyerime baktığımda, bazı çok büyük yıldızların ortaya çıkmasına yardımcı oldum.

Roman (Reigns) ve Cody (Rhodes) ile ilk zamanlarında çalıştım. Kofi (Kingston), (Xavier) Woods ve Cesaro gibi harika vakit geçirdiğim birçok yetenek var. WrestleMania'daki Cesaro gibi büyük anlar, benim için hepsi güzel anlar.

O adam olmadığımı her zaman anladım ve bu kesinlikle kendimi küçümsediğim anlamına gelmez. Ben başrol oyuncusu değilim, Rock değilim, Stone Cold değilim. John Cena değilim.

Ben başrol oyuncusu değilim, komik yardımcı karakterim ya da kötü adam Thanos'um. Benim yerim burası ve bu benim için sorun değil.”

nwo4

PG.net Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
14
PG Nakit
0
Aslında çok iyi özetlemiş. Bugün dönüp baktığında o durum, 30-35 sene önce böyle bir açıklama olamazdı çünkü endüstrinin zirvesi böyle çalışıyordu. Büyük adam sevdası hep vardı. Eskiden hem kemer verip zirveye oturturlardı hem de iyi adam rolüne geçiş sağlatırlardı. Nitekim WCW'de görünüş biçimi de öyle oldu. Babasının öcünü almak istemişti, kemer aldı sonra iade-i itibar yaptı. Bugünün doğasında yok. Geçmişte büyük olmanın avantajı, direkt olarak heel yansımaydı.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi