Manifest - Genel Konu

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
43
Beğeni sayısı
773
PG Nakit
280
Favori Güreşçi
The Undertaker
Manifest artık sadece girlband olmaktan çıktı. Hileli şarkısında AJDA PEKKAN gibi Türk Popunun en büyük en efsane geçmişten günümüze dinlenen bir DİVASI ile düet yaptılar ve bu da grubun kitlesini büyüttü. Ayrıca yine aynı şarkı ile ekip daha Anadolu daha lokal bir imaja sahip oldu. Kendilerine has bir tarz oluşturdular. Kariyerleri çok iyi yönetiliyor. Böyle devam ederse daha da başarılı olacaklardır.
Başarılılar zaten, yoksa sadece bir yılda bu kadar büyüyemezler. Ama bence çok bir numaraları yok. J-Pop, K-Pop, J-Rock bu türleri çokça dinlerim, hoşuma giderse Türkçe pop da açarım ama bu kızlardan o ışığı alamadım ben. Yani başarılarını inkâr etmiyorum ama beğenmiyorum da.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,707
PG Nakit
890
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Aleyna Tilki falan daha iyi bunlardan he. O kızın güzel şarkıları var. Bunlar bence iyi değil.

Şöyle bir şey yapamaz bunlar, o ses yok bunlarda.

Aleyna Tilki Türkiye’deki sayılı seslerden bir tanesi ancak kötü bir kariyer yönetimi yaptı. Medya da üzerine çok geldi ve sahipsiz kaldı. Bir de 10-15 sene önceki sosyal medya dinamikleri ile günümüz bir değil. Tiktok Reels gibi içerikler çoğaldı. Aleyna şimdi çıkış yapsaydı çok başka olurdu.

Öte yandan Manifestin asıl olayı müzik değil. Sahne performansları aşırı iyi.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,707
PG Nakit
890
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Başarılılar zaten, yoksa sadece bir yılda bu kadar büyüyemezler. Ama bence çok bir numaraları yok. J-Pop, K-Pop, J-Rock bu türleri çokça dinlerim, hoşuma giderse Türkçe pop da açarım ama bu kızlardan o ışığı alamadım ben. Yani başarılarını inkâr etmiyorum ama beğenmiyorum da.

Yani hocam senin kıyaslaman Manga Linkin Park kadar iyi değil gibi bir şey.

Hellraiser

The Unpredictable Badass
Konular
77
Beğeni sayısı
1,338
PG Nakit
710
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
Aleyna Tilki Türkiye’deki sayılı seslerden bir tanesi ancak kötü bir kariyer yönetimi yaptı. Medya da üzerine çok geldi ve sahipsiz kaldı. Bir de 10-15 sene önceki sosyal medya dinamikleri ile günümüz bir değil. Tiktok Reels gibi içerikler çoğaldı. Aleyna şimdi çıkış yapsaydı çok başka olurdu.

Öte yandan Manifestin asıl olayı müzik değil. Sahne performansları aşırı iyi.

Bence Aleyna'nın en büyük yanlışlarından biri davranışları ve sözleriydi. Kendini çok beğenmiş bir hava da takılmasa medya da bu kadar üzerine gelinmezdi diye düşünüyorum.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,707
PG Nakit
890
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Bence Aleyna'nın en büyük yanlışlarından biri davranışları ve sözleriydi. Kendini çok beğenmiş bir hava da takılmasa medya da bu kadar üzerine gelinmezdi diye düşünüyorum.

Şu an yapsa Türkiyenin divasıydı.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,037
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Manifest artık sadece girlband olmaktan çıktı. Hileli şarkısında AJDA PEKKAN gibi Türk Popunun en büyük en efsane geçmişten günümüze dinlenen bir DİVASI ile düet yaptılar ve bu da grubun kitlesini büyüttü. Ayrıca yine aynı şarkı ile ekip daha Anadolu daha lokal bir imaja sahip oldu. Kendilerine has bir tarz oluşturdular. Kariyerleri çok iyi yönetiliyor. Böyle devam ederse daha da başarılı olacaklardır.

Katseye,Blackpink çakalları sıra sizde he.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi