- Konular
- 210
- Beğeni sayısı
- 725
- PG Nakit
- 605
“İnsanlar beni Ospreay’in küçük kardeşi gibi, bir nevi taklitçisi (cosplayer’ı) olarak görüyordu. Ama artık kendimle çok daha rahatım. Önceden ‘iyi çocuk’ olmaya fazla takılıyordum. New Japan’da başladığımda... Will Ospreay’in çantalarını taşıyor, United Empire’ın çamaşırlarını yıkıyordum. Şimdi ise kimsem oyum ve istediğim gibi güreşebiliyorum.
[New Japan Cup’ı kazanmak] benim adımı şirketteki en iyi yabancı güreşçi olarak koymak ve Will Ospreay’in yapamadığını yapabildiğimi göstermek anlamına geliyordu.
Will, onunla 15 yaşımda tanıştığımdan beri beni hep destekledi. Ama beni tanımadığım bir ülkede bırakıp sadece ‘elinden geleni yap’ dedi. Bu yüzden yaptığı şeyler biraz yarım yamalakmış gibi hissettiriyor, sanki tamamen içten değildi. United Empire’ı gerçekten yeniden desteklemeye başlaması, ancak ben kontrolü alıp işleri kendi yöntemimle yapmaya başladıktan sonra oldu. Biz ivme kazanmaya başlayıp tekrar en iyi gruplardan biri haline gelince geri dönmeye karar verdi. Bu bana biraz fazla tesadüf gibi geliyor.”
Will, onunla 15 yaşımda tanıştığımdan beri beni hep destekledi. Ama beni tanımadığım bir ülkede bırakıp sadece ‘elinden geleni yap’ dedi. Bu yüzden yaptığı şeyler biraz yarım yamalakmış gibi hissettiriyor, sanki tamamen içten değildi. United Empire’ı gerçekten yeniden desteklemeye başlaması, ancak ben kontrolü alıp işleri kendi yöntemimle yapmaya başladıktan sonra oldu. Biz ivme kazanmaya başlayıp tekrar en iyi gruplardan biri haline gelince geri dönmeye karar verdi. Bu bana biraz fazla tesadüf gibi geliyor.”
Son düzenleme: