Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Callum Newman, Will Ospreay Hakkında Konuşuyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Baylaz" data-source="post: 434942" data-attributes="member: 577"><p style="text-align: center">[ATTACH=full]15880[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p>“İnsanlar beni Ospreay’in küçük kardeşi gibi, bir nevi taklitçisi (cosplayer’ı) olarak görüyordu. Ama artık kendimle çok daha rahatım. Önceden ‘iyi çocuk’ olmaya fazla takılıyordum. New Japan’da başladığımda... Will Ospreay’in çantalarını taşıyor, United Empire’ın çamaşırlarını yıkıyordum. Şimdi ise kimsem oyum ve istediğim gibi güreşebiliyorum.</p><p style="text-align: center">[New Japan Cup’ı kazanmak] benim adımı şirketteki en iyi yabancı güreşçi olarak koymak ve Will Ospreay’in yapamadığını yapabildiğimi göstermek anlamına geliyordu.</p> <p style="text-align: center">Will, onunla 15 yaşımda tanıştığımdan beri beni hep destekledi. Ama beni tanımadığım bir ülkede bırakıp sadece ‘elinden geleni yap’ dedi. Bu yüzden yaptığı şeyler biraz yarım yamalakmış gibi hissettiriyor, sanki tamamen içten değildi. United Empire’ı gerçekten yeniden desteklemeye başlaması, ancak ben kontrolü alıp işleri kendi yöntemimle yapmaya başladıktan sonra oldu. Biz ivme kazanmaya başlayıp tekrar en iyi gruplardan biri haline gelince geri dönmeye karar verdi. Bu bana biraz fazla tesadüf gibi geliyor.”</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Baylaz, post: 434942, member: 577"] [CENTER][ATTACH type="full" width="690px" alt="1775223800772.png"]15880[/ATTACH][/CENTER] “İnsanlar beni Ospreay’in küçük kardeşi gibi, bir nevi taklitçisi (cosplayer’ı) olarak görüyordu. Ama artık kendimle çok daha rahatım. Önceden ‘iyi çocuk’ olmaya fazla takılıyordum. New Japan’da başladığımda... Will Ospreay’in çantalarını taşıyor, United Empire’ın çamaşırlarını yıkıyordum. Şimdi ise kimsem oyum ve istediğim gibi güreşebiliyorum. [CENTER][New Japan Cup’ı kazanmak] benim adımı şirketteki en iyi yabancı güreşçi olarak koymak ve Will Ospreay’in yapamadığını yapabildiğimi göstermek anlamına geliyordu. Will, onunla 15 yaşımda tanıştığımdan beri beni hep destekledi. Ama beni tanımadığım bir ülkede bırakıp sadece ‘elinden geleni yap’ dedi. Bu yüzden yaptığı şeyler biraz yarım yamalakmış gibi hissettiriyor, sanki tamamen içten değildi. United Empire’ı gerçekten yeniden desteklemeye başlaması, ancak ben kontrolü alıp işleri kendi yöntemimle yapmaya başladıktan sonra oldu. Biz ivme kazanmaya başlayıp tekrar en iyi gruplardan biri haline gelince geri dönmeye karar verdi. Bu bana biraz fazla tesadüf gibi geliyor.” [/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Callum Newman, Will Ospreay Hakkında Konuşuyor
Menü
Giriş yap
Kayıt ol