Yalniz resmi kayıtlarda penaltı yazıyor kardeşim Hakemin kararı öyle olduğu için olabilir mi?
Styles Clash Sahipkıran Katılım 3 Tem 2023 Konular 115 Mesajlar 7,199 Beğeni sayısı 2,697 PG Nakit 840 Konum İzmir Favori Güreşçi AJ Styles RPG Karakteri Rey Mysterio 6 Nis 2026 #21 Spear of Chaos' Alıntı: Yalniz resmi kayıtlarda penaltı yazıyor kardeşim Genişletmek için tıkla ... Hakemin kararı öyle olduğu için olabilir mi?
Spear of Chaos' Alıntı: Yalniz resmi kayıtlarda penaltı yazıyor kardeşim Genişletmek için tıkla ... Hakemin kararı öyle olduğu için olabilir mi?
OBM 𝕎ℍ𝕆𝕆ℙ 𝕋ℍ𝔸𝕋 𝕋ℝ𝕀ℂ𝕂 Katılım 28 Mar 2026 Konular 73 Mesajlar 797 Beğeni sayısı 132 PG Nakit 390 Konum Türkiye Favori Güreşçi Trick Williams RPG Karakteri Trick Williams Ayın Üyesi 6 Nis 2026 #22 Styles Clash' Alıntı: Hakemin kararı öyle olduğu için olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Bence penaltı. Hakemin kararı da o zaten. Neden sorguluyoz ki?
Styles Clash' Alıntı: Hakemin kararı öyle olduğu için olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Bence penaltı. Hakemin kararı da o zaten. Neden sorguluyoz ki?
Styles Clash Sahipkıran Katılım 3 Tem 2023 Konular 115 Mesajlar 7,199 Beğeni sayısı 2,697 PG Nakit 840 Konum İzmir Favori Güreşçi AJ Styles RPG Karakteri Rey Mysterio 6 Nis 2026 #23 OBM' Alıntı: Bence penaltı. Hakemin kararı da o zaten. Neden sorguluyoz ki? Genişletmek için tıkla ... Birincisi konu benim için ne hakem ne de maç. Benim için konu alıntıladığım arkadaşın bu tip konulardaki muazzam analizlerine karşılık bir yorumdu. ikincisi hakemin kararını sorgulamayacaksak bu konuda neyi tartışacağız?
OBM' Alıntı: Bence penaltı. Hakemin kararı da o zaten. Neden sorguluyoz ki? Genişletmek için tıkla ... Birincisi konu benim için ne hakem ne de maç. Benim için konu alıntıladığım arkadaşın bu tip konulardaki muazzam analizlerine karşılık bir yorumdu. ikincisi hakemin kararını sorgulamayacaksak bu konuda neyi tartışacağız?