Kararsızım ben bilemiyorum uykum da var...
Beautiful Madness Love All Katılım 7 Tem 2023 Konular 146 Mesajlar 1,716 Beğeni sayısı 252 PG Nakit 2,055 Konum İzmir Favori Güreşçi Rhea Ripley 6 Ağu 2023 #21 Kararsızım ben bilemiyorum uykum da var...
Kara - Katılım 3 Tem 2023 Konular 158 Mesajlar 2,898 Beğeni sayısı 1,278 PG Nakit 740 Favori Güreşçi Roman Reigns 6 Ağu 2023 #22 Nature Boy' Alıntı: Anything Goes maçı görünce kusuyorum. Bu maçlarda insanlar maçın hikaye anlatımına değil, kullanılan masa sandalyeye yükseliyor. O yüzden gözümde beş para etmez. Collision’da ise maç içi anlatımın yüksek olacağını bildiğim yüksek profil bir maç var. Seçim zor olmadı yani. Genişletmek için tıkla ... Masa ve sandalyeden daha farklı şeyler kullanılacak gibi. Sıradan bir Extreme Rules tadında maç olmayacaktır.
Nature Boy' Alıntı: Anything Goes maçı görünce kusuyorum. Bu maçlarda insanlar maçın hikaye anlatımına değil, kullanılan masa sandalyeye yükseliyor. O yüzden gözümde beş para etmez. Collision’da ise maç içi anlatımın yüksek olacağını bildiğim yüksek profil bir maç var. Seçim zor olmadı yani. Genişletmek için tıkla ... Masa ve sandalyeden daha farklı şeyler kullanılacak gibi. Sıradan bir Extreme Rules tadında maç olmayacaktır.
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,317 Beğeni sayısı 2,323 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 6 Ağu 2023 #23 Kara' Alıntı: Masa ve sandalyeden daha farklı şeyler kullanılacak gibi. Sıradan bir Extreme Rules tadında maç olmayacaktır. Genişletmek için tıkla ... Kanka Jey Uso’nun “kafanı sandalyeyle ezecem, seni masalara atacam” minvalindeki promosunu dinlemesem belki inanırdım.
Kara' Alıntı: Masa ve sandalyeden daha farklı şeyler kullanılacak gibi. Sıradan bir Extreme Rules tadında maç olmayacaktır. Genişletmek için tıkla ... Kanka Jey Uso’nun “kafanı sandalyeyle ezecem, seni masalara atacam” minvalindeki promosunu dinlemesem belki inanırdım.
Kara - Katılım 3 Tem 2023 Konular 158 Mesajlar 2,898 Beğeni sayısı 1,278 PG Nakit 740 Favori Güreşçi Roman Reigns 6 Ağu 2023 #24 Nature Boy' Alıntı: Kanka Jey Uso’nun “kafanı sandalyeyle ezecem, seni masalara atacam” minvalindeki promosunu dinlemesem belki inanırdım. Genişletmek için tıkla ... İzle izle daha The Rock gelecek finalde.
Nature Boy' Alıntı: Kanka Jey Uso’nun “kafanı sandalyeyle ezecem, seni masalara atacam” minvalindeki promosunu dinlemesem belki inanırdım. Genişletmek için tıkla ... İzle izle daha The Rock gelecek finalde.
Uncle Junior sekkusu yaritai Katılım 2 Tem 2023 Konular 32 Mesajlar 3,173 Beğeni sayısı 669 PG Nakit 190 Konum Nişantaşı Favori Güreşçi The Undertaker 6 Ağu 2023 #25 Ayaktayım ama izlemem galiba.
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,317 Beğeni sayısı 2,323 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 6 Ağu 2023 #26 Kara' Alıntı: İzle izle daha The Rock gelecek finalde. Genişletmek için tıkla ... Rock heyecanlandırmıyor beni. Sene olmuş 2023.
Kara' Alıntı: İzle izle daha The Rock gelecek finalde. Genişletmek için tıkla ... Rock heyecanlandırmıyor beni. Sene olmuş 2023.
Johnkorey QuietQuitting Katılım 2 Tem 2023 Konular 555 Mesajlar 7,684 Beğeni sayısı 1,348 PG Nakit 1,445 Konum İzmir RPG Karakteri Ezekiel Jackson Favori Güreşçi Edge 6 Ağu 2023 #27 Spoiler Logan salaktan çözdü yine maçı.