RPG Kara Kitap

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
k2utr6c.png

Ekrana No Way Out'taki Dark STG vs MJF maçının son anları geliyor. Zio Zagan'ın yaptıkları ve maçın finali.

edcypvf.png

Ardından ise Kara Ağaç! Ağacın dibinde bir tür meditasyonda olan Dark STG ve ayakta duran Zio Zagan! Bilge Zagan yine kitabı okuyor

l73gj7z.png

Zio Zagan:
Faniler yalnız yaşayamaz. Her zaman kalbe, karaktere önem verdiklerini ifade ederler ama seni bir kalıptan ibaret görürler. Kalıbın ne kadar şık gözüküyorsa yargı o kadar hafifler. Faniler, bir kitabın dışına bakar ve okur. Dışı göze hitap etmiyorsa asla içini açıp bakmazlar. Tıpkı yeni tanışacakları insanlarda yaptıkları gibi. Genç bir kız asla ortalama bir tiple yetinmez. Ortalama çocuğa şans tanıdıysa ortalama üstü birini görünce ağzının suyu akar. Bu su, ihanetin tohumudur aslında. Üzerinde yaşadığımız topraklar ihanet üzerine kuruludur. Geçen hafta Bray Wyatt'ı alt ettiğimizde bizim için çığlık atanlar, dün gece MJF için ölüyordu az daha! Neden? Her şey dış görünüş! Bray'i sevmiyordunuz çünkü dış görünüşü size hitap etmiyordu. Biz geldik ve yine yetinmemeyi tercih ettiniz. Sizler ihanetle tarih yazmış hainlersiniz. Evreninizi iyilik ve kötülük adı altında şekillendirdiniz. Sonuç da tam istediğiniz gibi oldu. Bizler yalnız bırakılanlarız. Süslü kıyafetler, kas gösterileri, şaraplar yoktu burada çünkü. Partilemeyi CVlerine yazan aptal halkınız bizleri sevmez tabii ki. Bu dünyayı başınıza yıkacağız. Dün gece az kalsın her zaman yaptığınız hileler ile bir saltanatı henüz başında iken yıkmaya çalıştınız. Kara Kitap buna izin vermez. Burada adalet vardır, şekillere göre şekillenme değil. Dün gece Bray'in yaptıklarını gördünüz mü? Sarışın bir kıza el koydu. Yolunu şaşırmış bir şekilde intikam arayışında. Zavallı kız... Büyük ihtimalle şov sonunda bir yerlerde partilemeyi hayal ediyordu.

1ff494q.jpg

Karanlığın içinden Dark STG yükseliyor. Yüzünde zaferin mutluluğu yok.

Dark STG:
Karanlık yükseldiği müddetçe durmayacağım. MJF! Sen bir hainsin. Geldiğin topraklarda ne isen burada da o olmaya çalıştın ama artık yeter. Karanlık Çağ başlamışken senin denediğin fani hileler bir duvara çarpar gibi geri dönecek. O süslü ve aşağılayıcı kelimelerini bir akşam yemeği gibi yutarım. Ben, yalana ve ihanete tok bir caniyim. Yaptıklarından asla pişman olmayan bir canavarım ben. Şimdi kim karşıma dikilecek? O fani bedeniyle hangi hadsiz benimle yüzleşme cesaretine kavuşacak? Şu zavallılara bir bakın. Spot ışıklarını üzerinde görmek isteyen bir avuç ahmak. İnsanlara kendini sevdirmek isteyen bir avuç kurban. Sizleri birer birer avlarken bundan haz alacağım. Hepiniz benim için içi boş et parçalarısınız. Ruhunuz çoktan ölmüş. Kendiniz için değil, başkaları için yaşıyorsunuz bu fani hayatlarınızı. Vasata alışmış, zavallı köleler. Patronlarından azar işitince kuyruğunu kıstırıp kaçan aptallar buraya gelmiş beni yuhalıyor. Tarih boyunca olduğu gibi yanlış yola saptınız. Hepinizin kökünü kurutacağım ve anınıza bir kara gül bırakacağız. Acınız henüz dinmemişken bir kez daha saldıracağım. Fani hayatlarınızın aslında ne kadar kısa olduğunu hepiniz göreceksiniz. Küçük ve değersiz kahramanlarınız birer birer düşerken yüzünüzdeki üzüntüye bakıp kahkaha atacağım. Acınız benim için bir ziyafet. Karşıma dikilenler her zaman süslü kelimelerle gelir ve karanlığı tiye alır. Karanlık onu yutarken ise genelde seslerini duyamayız. Dün gece düşen bir kahramanın daha kemer kaldırdığını gördüm. "Broken" Matt Hardy... Beni özledin mi küçük kahraman? Seni yaratan benim. Kara Kitap seni şekillendirdi ve şu anki gücüne kavuştun. Hep istediğin gibi spot ışıkları üzerindeydi. Buna değdi, değil mi? Önemli olan karanlığı durdurmak değil, o ışıkları üzerinde istemendi. Zavallı faniler kendilerini çok değerli görürler fakat işin sonunda et parçalarıdır ve bu et parçalarını satarlar aslında. Beğenilmek ve birilerine ait olmak isterler. Gün gelecek ve karanlıkta hiçbir şeyi göremeyeceksiniz. O şekillendirilmiş bedenlerinizin hiçbir değeri kalmayacak. Aptal zihinlerinizle kandırdığınız aptal kadınlar sizi göremeyecek. İşte o zaman bir hiç olacaksınız. Karanlık, bu evrenin hakiki sahibidir.

hxtgf71.jpg

Dark STG, kapüşonunu kapatıyor ve Kara Kemer yerine yerleştiriliyor. Kara Ağaç, dibinde ise Kara Kemer. Kameralar yavaşça Dark STG'nin suratına odak yapıyor.

Dark STG:
Doyduğumu ya da duracağımı sanıyorsanız... Hayır, bunu asla yapmayacağım. Evrende yaşayan faniler olduğu sürece doymayacağım. Bu fani evrenden sıkıldım artık. Sonunu getirmek istiyorum. İnsanların yalanları, ikiyüzlülükleri, şekilcilikleri hepsini yok edip parçalayacağım. Yarattığınız o iğrenç kalıpların hepsini çiğneyip geçeceğim. Karanlığın içinde huzurla uyuduğum vakit yalnızca bunları gerçekleştirdiğimde olur. Aksi halde ben biraz obur sayılırım. Acılarınızdan aldığım keyfi hiçbir şeyden alamam. Zavallı kahraman adaylarının karşıma çıkıp duvara çarpmasından nasıl keyif almayayım? Güç, benim ellerimde yeniden yaratılır. Güç nedir? Paradır bazıları için. Hiçbir işe yaramayan, kafayı sporla bozmuş akılsızlar için farklıdır mesela. Bir kadını etkilemektir bazı gevşekler için. Hangisi gerçek güç? Gücün birçok tanımı varmış meğerse. Tıpkı iyilik ve kötülükte olduğu gibi. Bir din tüccarına göre iyilik nedir? Bir hırsızın yaptığı kendi için kötülük müdür? Tüm bu aptal kalıplar insanlığı sınırlayan prangalardır. Fani hayatlarını başkalarının belirlediği çizgiler içinde yaşayıp tüketiyorlar. Karanlık, her şeyin doğrusudur. İçine girdiğinde gerçek benliğini keşfedersin çünkü dışarıdan gelen sesler, vızıltılar yoktur. Yalnızca sen ve iç sesini duyarsın karanlığın içinde. O saflık, benliğine işlediğinde dönüşümünü tamamlarsın. İşte meditasyon budur. Hakikat orada yatar. İnsanlar yaşamak ister ama yaşarlarken defalarca kez ölmeyi diler. Yattıkları yerden zenginlık talep ederler. Zayıf bedenleriniz ve zihinleriniz yüzünden bunlardan arınamayacaksınız. Hepiniz zihninizi bu karanlığa bağlayabilseydiniz çok daha huzurlu bir hayata sahip olabilirdiniz. Sizi kandıranlar, size istediğini yaptıranlar, sizi beğenmeyenler... Hepsinin sesleri kulaklarınızda çınlamayı bırakırdı. İşte o zaman huzuru bulabilir canlılar. Başkalarının değil, gerçek benliğinin sesini dinlerler. Korkularınız giriyor devreye burada. Karanlık, sizlere bir öcü gibi anlatıldı. Işığı yarattılar çünkü karanlık, hakikatin yattığı yerdir. Liderler, zeki insanları sevmezler. Okuyanları ve araştıranları hiç sevmezler, hakikati araştırandan nefret ederler. Onlar için en ideal olan cahiller ve düz kafalı fanilerdir. Kandırdıkları her aptal onlar için bir oydur çünkü.

92qda1o.jpg

Dark STG yavaşça tekrardan yere çömeliyor ve yerdeki kemeri eline alıp ona bakıyor.

Dark STG:
Sana sahip olmak beni bir kez daha hedef tahtası haline getirdi. Bu duyguyu seviyorum. Faniler, altına dayanamaz. Onlar birer birer ayağıma gelecek ve gönüllü kurbanlar olacaklar. Kemer sevgisi, sevgilerin en acımasızıdır burada. Ya kazanırsın ya da bir daha ona yaklaşamazsın bile. Acı olan tarafı da ortasının olmamasıdır. Daha fazla acı, daha fazla acı. Bu hayatın da kumarı bu değil midir? Sınırlı vakitlerinizi yalnızca risk alarak kazanabilirsiniz. Yok olursanız kimin umurunda olur ki? Bu topraklar üzerindeki her dostluk, her sevgi yalandan ibarettir. Sizi sevdiğini iddia edenlere güvenmeyin. Unutulmanız ve güçlendirilmiş versiyonunuzun bulunması 3-4 ay aralığında gerçekleşir. Bu da maksimum süredir. Bu evrende herkesin yeri doluyor. İnsanların birbirine rahat bir şekilde ihanet etmesinin temeli de budur aslında. Yeni tanıştığınız biri her zaman daha ilgi çekici olur. Faniler bundan şikayetçi olur ama aslında hoşlarına giden de budur. Kaybetme duyguları yoktur. Onursuzca yaşayıp giderler, hiçbir amaçları yoktur. Fanilerden nefret ediyorum Zio. Onların kökünü kazıyıp bitirmek istiyorum. MJF tehdidi bitmeyecektir. Onu bir şekilde bu yoldan saptırmamız ve yeni kurbanların ayağımıza gelmesini beklememiz gerek. MJF'in bize verebilecek bir şeyi kalmadı. Onunla uğraşmak zaman kaybı olacaktır. Kara Kitap'ın buyurduğu gibi yeni ruhların feda edilmesi gerek. Gücüm artmalı. Bu kemer güzel bir araç olacak. Kara Kitap'ın bana aktaracağı güç için bir pil görevi yapacak adeta. Fanilerin zaafı elimizde. Karanlıkta onları bekleyen bir Zagan ağabeyleri olacaktır. Onları ayağıma kadar getir ve kurban edelim. Çektikleri her acı bizim için bir ziyafet olacaktır. Kara Kitap'ı anlamayacakları bir yıl öneceden anlaşıldı. Bu yüzden evrene gönderildin. Onları bu zihne bağlamak yerine bedenlerini acıyla dolduralım. Bu evren, yok edilmeli.

35p7u4l.jpg

Dark STG karanlığın içinden kemerini kaldırırken kameralar kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Dark STG
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi