RPG Kara Kitap'a Sushi Ziyafeti

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,229
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG

Strange Days!

5kvtqxg.jpg
gje52pb.jpg

Dark STG ve Zio Zagan'ı stagede görüyoruz! Zio Zagan'ın elinde Kara Kitap ve bir adet kara gül bulunurken Dark STG kemerini belinde taşıyor. Yavaşça ringe giriyorlar.

l73gj7z.png

Zio Zagan:
Faniler hayatlarını umutlara bağlarlar. O kadar körü körüne bu umutlara inanırlar ki bir an gerçeklikle bağlantıları kopar. Tıpkı bu topraklara yabancı Gedo ve Okada'da olduğu gibi. Onlar bir masala inanmış haldeler. Ne yazık. Fanilerin bu iki zayıf çocuğa güvenmesi bizleri güldürüyor. Yarım aklı, yarım dili ile bizlere meydan okuyor. Şu zavallılara da bir bakın! Nasıl onlar için bizleri yuhalıyorlar. Bray'i indirdiğimiz vakit bize tapıyordunuz. İşte faniler böyle ikiyüzlüdür. Sınırlı vakitti birçok hata yapmaya meyillidirler. Zamanları kısıtlandıkça bir aptal gibi karar verirler. Şu kapana kısılmış ruhlarınıza acıyorum. Fani bedenlerinize mühürlenmiş durumdalar. Dünyayı seviyorlar ama yok olup gidecek zayıf bedenlerinden vazgeçemiyorlar. Sizlerden çok daha uzun vakittir bu evrendeyiz. Sizler yok olup giderken bizler var olmaya devam ederiz. Karanlığın büyüsü bizleri yaşamda tutar. Bizler durdurulamaz olanlarız. Dark STG'nin düştüğünü sananlar ayaklarının dibinde yok olup gitti. Biz bu piramidin tepesindeyiz. Zayıf kahramanlarınız düşer, ihtişamlı şampiyonlarınız düşer fakat bizler döngüye devam ederiz. Bizi yenemezsiniz. Yendiğinizi düşündüğünüz an geri döner hayatlarınızı kabusa çeviririz.

8kivq74.jpg

Dark STG: Bu dünyanın da çivisi çıkmış Zio. Medet umdukları adam, söylediklerinin yarısından çoğunu anlamıyordur bile. Büyük ihtimalle karşılıklı iletişim kopukluğundan ötürü böylesine iyi anlaşıyorlardır. Şu aptallara bakın. Okada ahmağının gelmesini nasıl da umutla bekliyorlar. Şampiyonunuz benim ahmak faniler! İhtişamlı saltanatıma karşı boyun eğin ve efendinize saygı gösterin. Karanlık, benim ellerimde bu evreni ele geçirirken ne yapabildiniz? Beni yuhalamaktan başka ne yapabiliyorsunuz? Ben, üstün ırkım! İnandığınız adamları teker teker ayağımın altına aldım ve acı çektirdim. Uğruna boğazlarınızı çürüttüğünüz kahramanlarınız benim yanımda koca bir hiç. Okada da tıpkı diğerleri gibi benim acımla bükülecek. Ona çektireceğim acıların tarifi yok. Buraya ucuz bir intikam için döndü fakat hayalleri ile gerçekler çakışacak. Zavallının gözlerindeki umuda bir bakın. Ringi kendi evi sanıyor. İnandığı güreşi paramparça ettim. Ucuz güreş şovlarına dönüp sana tapan aptalları kandırmaya devam edebilirdin. Şimdi ise karanlığa savaş açabileceğini düşünüyorsun. Ahmak çocuk... Küçük dünyanda seni nelere inandırdılar bilmiyorum fakat burada yok olacaksın. Bulaştığın şey... Seni geceleri de avlayabilir rüyanda da. Kendine çok mu güveniyorsun? Seni Kara Kitap'a kurban verip emekli etmekten keyif duyacağım. Senin gibi hadsizleri hiç sevmem. Bu savaşı sen başlattın, ben bitireceğim. Savaş meydanında senin hem ruhunu hem bedenini parçalayacağım. Seni kurban etmek, bir avuç sahte hayranın için çok yıkıcı olacak.

@Netuno

Oynadığınız Karakterin Adı
Dark STG

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura

rtulpw0.jpg

Coin Drop ve theme song çalmaya başlıyor. "Rainmaker" Kazuchika Okada ve Gedo ağır adımlarla ringe doğru ilerliyorlar. Gedo biraz hızlı ilerleyerek ring iplerine varıyor ve ipleri Okada için aralıyor. Okada ringe giriyor. D-STG'ye yaklaşmak yerine geride duruyor elleri cebinde. Mikrofon isteyen Gedo oluyor. Hemen peşinden lafa giriyor.

Gedo: PGW! Rainmaker’i size sunmama izin verin. Siz ikiniz ring kenarlarında temizlik yaparken, Rainmaker, doğuyu fethetti! Siz ikiniz karanlıkta kendi küçük egonuzu tatmin ederken, Rainmaker, Strong Style ruhunu diriltti. Rainmaker, sizin olmak istediğiniz ama olamadığınız şey. O, gerçek bir güreşçi. O, gerçek bir savaşçı. O, bu seyircilerin gerçekten seçtiği adam. Rainmaker, sizin gibi kısa yollara başvuracak, sizin gibi sabotajlara ihtiyaç duyacak, sizin gibi rakibinin sakatlanmasını umacak birisi değil. Rainmaker, sizin isteği... Rainmaker, sizin hırsı... Rainmaker, sizin aynaya baktığınızda, görmek istediğiniz kişi. Ancak ondan sadece bir tane var. O, karşınızdaki adam. O, sıradaki PGW Şampiyonunuz!

qr6vf1o.jpg

Okada hafiften sırıtıyor. Okada chantleri yükseliyor. Gedo ise konuşmasına devam ediyor.

Gedo: Ancak... Siz ikinizin başka sorunu var. Okada’nın ana dili ya da güreşme stili umrunuzda bile değil. Bunlar, sadece onu küçük göstermeye çalıştığınız oyunlar. Ancak siz ikinizin gerçek bir sorunu var. Bunu görebiliyorum. Sizin hatalarınızı görebiliyorum çünkü şu an sizin ufak karanlık köşenizde değiliz. Ringin ışıkları altındayız. Siz, burada ufaksınız. Siz, burada güçsüzsünüz. Burada güçlü olmanın bir şartı var, o da seyirciler. Sürekli fanilerden bahsediyorsunuz, sürekli fanilerin hırslarından ve heveslerinden bahsediyorsunuz ancak, küçümsediğiniz fanilerden daha büyük değilsiniz. Taşıdığınız PGW Championship kemeri ile kendinizi şampiyon ilan ediyorsunuz ama sadece bir alanı doldurmak için kullanılan, geçici bir mankensiniz. Siz bile şampiyon olduğunuza inanmıyorsunuz. Seyircilerin size ihtiyacı olduğunu söylemeye çalışıyorsunuz. Ancak buna siz bile inanmıyorsunuz. İkiniz sadece Bray Wyatt özentisi, cosplayerlardan ibaretsiniz.

hpr04qk.jpg

Okada, elleri cebinde, gülerek D-STG'nin üzerine doğru yürüyor. Onun çelik gibi sinirlerinin karşısında, normalden çok daha rahat bir şekilde duruyor. Sonrasında bir adım geri çekilerek, bakmadan, elini Gedo'ya doğru uzatıyor. Gedo saniye beklemeden mikrofonu Kazuchika Okada'ya uzatıyor.

Kazuchika Okada: Beni sakatlamayı başardığın gece, kazandığına emindin, değil mi? “Sizin kahramanınızı ezdim” lafların, bunlar sadece boş satırlar. Ben sana gerçeği söyleyeyim Steve. Sen kaybetmeye mahkumsun. Buraya ne zaman geldin Steve? Ne kadar zamandır bu şirkettesin? Bir yıl? Belki iki? Peki ne zaman gerçekten önemli olmayı başardın Steve? Bunun cevabını vereyim sana, hiçbir zaman. Hiçkimse seni ciddiye almadı. Kimse seni gerçekten umursamadı. JD ile yaptığınız o sinema filmini, kimse izlemedi bile. Sen her zaman, ikinci ya da üçüncü fikirdin. Akla gelen ilk insan değildin. Money in the Bank gecesi, Bray ile sonuna kadar kapıştığım gece, bütün avantajınla ringe geldin. Kafama çantanla vurduğunda, kazanacağına emindin. O maçta tuşu yiyen sen oldun. Peki Rumble? O saçma iddian? O iddiayı kazanmaya yakın bile değildin. Üstelik seni hiç zorlanmadan eledim. Büyük gecelerinin hepsinde benim imzam var Steve.

2piwane.jpg

Okada ciddi bir şekilde devam ediyor konuşmasına...

Kazuchika Okada: Wyatt’ı yendiğin gece, kolumdaki alçıyla o maçı izledim. İnsanların neler konuştuğuna baktım. Senin en büyük gecende, kimse seni konuşmuyordu. İnsanlar Dominik diyordu, Jack diyordu, Bray diyordu... Cılız bir ses, ringde çırpınıyordu... Kimse o sesi iplemedi. Kimse seni umursamadı Steve. Sen sadece konu mankeniydin. O gece sadece o maça çıktın. Tek olayın bu. Sen kazanmadın, sana kemer verildi. Kutu kolayı koysak, o bile daha başarılı bir iş çıkarırdı sana kıyasla. Şimdi bana gelmiş, güreşi paramparça ettim diyorsun. Bana gelmiş, karanlıklarda hava çok güzel, burada takılsana diyorsun. Buraya geldiğim günden beri, onuruyla, şerefiyle, teke tek bir mücadelede, benim omzumu yere değdirebilen olmadı. Bir gün omzum elbet yere değecek. Ancak sana karşı değil. Ne bugün... ne haftaya... ne de WrestleMania’da. Yağmuru yağdıracağım. Buna en çok sen memnun olacaksın çünkü senden o kemer sorumluluğunu alacağım. PGW, benimle birlikte devam edecek. Hiç olmadığı kadar güçlü bir yeni çağ. Sen ise, karanlık köşende, rahat rahat uyuyacaksın. Bir daha kimse seni hatırlamayacak.

Okada göz temasını kesmeden, mikrofonu Gedo'ya bırakıyor. D-STG'nin karşısında çekinmeden duruyor...

@American Psycho

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,229
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG

efzu18i.jpg

Dark STG alaycı bir tavırla Okada'yı süzüyor.

Dark STG:
Bak sen şu cahil faniye. Evrenin gerçeklerini aptal cosplay fetişlerine bağlayıp küçümsüyor. Siz Asyalıların yaptığı tek şey 24 saat boyunca bilgisayar ekranlarına bakmak ve o ezik bedenlerini bu ekranların arkasına saklamak. O ezik halkını burada temsil ettiğini düşünüyorsun fakat yanılıyorsun. Sen ve zavallı yoldaşın bu uğurda yok olup gidecek. Saf güreş sahtekarlığını da seni de Kara Kitap yutup çekecek. Hayatını basit kurallar üzerine inşa etmişsin. Ringe çık, iki tekme savur ve buna onurlu güreş adını ver. Burası bir güreş ringi değil, aynı zamanda bir savaş meydanı. Burada güreş adını verdiğin şarlatanlık bana sökmez. Güreşmek mi istiyorsun? Yuvana geri dön de bu savaşı gerçekten hak edecek savaşçılar karşıma çıksın. Japonya'da seni bekleyen yüzlerce vitaminsiz güreşçi var. Kollarını açmışlar ve dostça bir güreş müsabakası için bekliyorlar. Sen ne yapıyorsun? O kadar küstah birisin ki PGW daha büyük bir şirket olduğu için burada parlamaya çalışıyorsun. Sen, saf güreş yalanının arkasına saklanmış bir şovmensin. Spot ışıklarının üzerinde olmasını, dünyanın Okada ismini duymasını istiyorsun.

2lbh5uw.jpg

Dark STG, Okada'nın suratına dönüp kahkaha atıyor.

Dark STG:
Şunun suratındaki gurura da bakın. Kendini bu evrenin saf kahramanı sanıyor. Senin gibisini çok gördüm çocuk. O şımarık tavırların, kahraman içgüdün hepsi koca bir yalan. Onurunu yerle bir ettikten sonra seni buralara getiren, emek veren zavallı şirketinin bayrağını ayaklarımın altına alacağım. Kara Kitap'ın sayfalarında ucuz bir piyondan fazlası olamayacakken çıkardığın bu curcuna beni rahatsız etmeye başladı. Ağlayarak buradan kaçman ve yanına aldığın zavallı ile bir ivme yakaladığını düşünüyorsun. Tüm bu faniler seni yalandan destekliyor. Savaşta ayaklarımın altında kaldığında tekrardan unutulacaksın. Seni yaratan benim Okada. Burada koca bir hiçsin. Karşıma çıkıp "kahraman" rolünü doldurduğun için seni yalandan destekliyorlar. Bu savaşta Okada ismi yok, kahraman kimliği var. Adının ne bir önemi var ne de bir tarihi. Japonya'da, ucuz ringlerde yaptıkların burada bir çöp kadar değerli değil. Dark STG'ye, bir tanrıya, karşı zayıf tekmelerin mi seni kurtaracak? Ne zavallı bir adam. Tüm umudunu o gece beni tuş etmeye bağlamış. Kaybettikten sonra değersiz hayatına geri dönecek ve bir köşede ağlamaya başlayacak.

pqkfyi7.jpg

Dark STG: Çıkardığın bu kaos ile savaşı çoktan kaybettin Okada. Steve ismini kullanarak kendini güçlü kılmaya çalışıyorsun. Tamam evlat, en düz adam sensin. Seni burada alkışlıyorum. Karanlık büyülere, gizli güçlere inanmıyorsun. Çok bilgili birisin bravo. Düz adam olmayı marifet bilen bir vasat görüyorum karşımda. Herhangi bir karakteri gelişmemiş, ringe geldikten sonra yaptığı tek şey güreşmek olan bir zavallı. Japon güreşini buraya taşıyacağını sanıyor şu surata bakın. O kadar iğrenç bir bayrağı taşıyorsun ki WrestleMania gecesi senin o suratın ayaklarımın altında parçalanırken zevkten dört köşe olacağım. Çektiğin acının her saniyesinden haz duyacağım. Kara diyarda hapis ruhlar senin inlemelerin ile yeniden uyanacak. Sen, bu dünyanın yalancı ışığısın. İnsan eliyle yapılmış, karanlıktan korkan fanilerin uydurduğu bir mit. Senin destanını yerle bir edip mirasını parçalayacağım. Güreşe olan bağlılığın hastaneye bağlı olarak devam edecek. Kırık kemiklerini geride bırakıp bir daha bu ringe dönemeyeceksin. Acı dolu hayatına bakacağım ve bu ringin tam ortasında kahkaha atacağım. Senin çektiğin her acı benim için lezzetli bir parça et olacak. Sana şunu temin ederim ki WrestleMania gecesinde istediğin güreşi bulacaksın fakat bu senin son maçın olacak. Geri döndüğün geceye lanet okuyacaksın. Korkak şampiyonlar gibi bir maç yapmayı reddedeceğimi mi düşünüyordun? Ben, savaş meydanına en önden giren generalim. Ben, Kara Kılıç'ın taşıyıcısıyım. Ben, yaşam piramidinin tepesiyim!

@Netuno

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
DSC6593.jpg

Gedo lafa girmek istiyor ama Okada onu engelliyor. Duruşunu bozmadan D-STG’nin karşısında konuşuyor.

Kazuchika Okada: Güreş, senin için basit bir şey olabilir. Siz Amerikalıların yaptığı şey, güreş dediğiniz şey, soytarılık çünkü. Biz ise onurumuzla savaşırız. Gücümüz bitene kadar çarpışırız. Küçümseyerek baktığın adam, senin hayal bile edemeyeceğin maçlara çıktı. Canımın ağzımdan çıktığını hissettiğim, tonlarca savaş verdim. Hepsinden galip çıktım. Doğuyu fethettim aslanım. Ben sadece senden, PGW’den değil, herkesten büyüğüm. En büyüğüm. Bu kibir değil, bu özgüven. Bu özgüvene, senin gibi sahte bir kitapla da kavuşmadım. Bu özgüveni kazandım. Ellerimle kazıdım ve sizin soytarılıklarınızla dibe soktuğunuz güreşi, gerçek haline geri kazandırdım. Burada da yapacağım şey aynı. Ancak bu sefer topraktan kazımayacağım. Ellerimi, senin kara kalbine sokup, bu şirketin virüsünü, tek seferde söküp alacağım. Sonrasında bana istediğini diyebilirsin. Kaçtım diyebilirsin ancak Rumble gecesinin ardından dönmeyi kabul etmeyerek, kaçmayı seçen sensin. Yanıma destek aradım diyebilirsin ancak önce kız arkadaşın, sonra yanına aldığın penguen ile, bunu yapan sensin. Bana kahraman diyebilirsin ancak bu senin peri masalın değil. Senin rollerinin önemi yok. WrestleMania sonrasında bana verilecek tek rol, PGW Şampiyonu olarak, bu şirketi taşımak.

2 (1).jpg

Okada bir adım geri çekilerek, seyircilerin tepkisine bakıyor. Sonrasında devam ediyor.

Kazuchika Okada:
Bana evlat çekebilecek biri değilsin dalyarrak. Sen gerçek bile değilsin. Sana Steve diyorum çünkü kendine koyduğun o salak ismi görünce, senin adına utanıyorum. O aptal kitabına tapındığını gördükçe, yüzüne tükürmek istiyorum. Ben düz olayım, ancak senin gibi sahte değilim. Sen gerçek değilsin. Yüzün sahte, hareketlerin sahte, lafların sahte. Senin bu masaya sunduğun, yeni bir şey yok. Aynı şeyler, aynı laflar. Sabahtan akşama, haftada yedi gün, durmadan misyoner pozisyonu sıkıcılığındasın. Senin aksine, ben gerçek bir misyona sahibim. Ben burayı fethetmeye geldim. Bunu asla saklamadım. Burada bütün kuralları yıkıp, kendi kurallarımı, kendi düzenimi getirmeye geldim. Senin gibi, bodrum katta, dandik bir telefonla, süslü sözler söylemeye gelmedim. Beni bunun için mi küçük göreceksin, gör. Arka alanda benden haz etmeyen her bir dalyarrak, bana bundan dolayı mı laf edecek, etsinler. Ben, gerçekten savaşıyorum. Bir amaç uğruna, bir hayal uğruna gerçekten savaşıyorum. Bunun için herkesi karşıma alırım. Sami’yi, Venis’i, Cena’yı, Bray’i, Dwayne’i ve hatta... bütün dünyayı. Ben dünyayı karşıma almaktan çekinmeyecek birisiyim. Peki sen, bunu yapabilir misin? Bütün dünyaya savaş açtığını, bütün dünyanın karşısında haykırabilir misin! Yoksa bunu, her afilli lafını söylediğin bodrumda, en cılız sesinle mırıldanır mısın! Bana bak! Ben kimseden korkmuyorum. Ben kimseden bir şey beklemiyorum. Bu seyirciler beni destekliyor çünkü onlara, PGW’de kimsenin sunmadığı şeyi sunuyorum! Berrak bir bakış. Afilli sözlerle gizli laf sokmalar değil, direkt gözlerinin içine bakarak, gerçeği kusmak!

NA3_6068-1-1.jpg

Okada hızlanmış tonunu yavaşlatıyor. Ağır ağır konuşarak devam ediyor.

Kazuchika Okada: Işıklar... ışıklar sönebilir Dark(!) Bütün dünyanın ışıkları sönebilir. Dünyayı karanlıkta bırakabilirsin. Ancak ben, her zaman yanıyor olacağım. Benim ruhum, her zaman yanacak. Senin gibi şarlatanların, gerçek yüzünü dünyaya göstermek için, bu ateş her zaman yanacak. Fakat sen, dünyayı asla siyaha boyayamayacaksın. Senin fırçanı kırıp attım. Herkes senin gerçek yüzünü görüyor. Aynı benim, gerçek yüzümü gördükleri gibi. Alaycı bakışlarının, küstah laflarının ardındaki gerçek seni, herkes görüyor. Benim sayemde. Şunu hiçbir zaman anlamadın. Ben ışıkları kucaklamadım. Güneşi kendime doğrultmadım. Bana baktığında, gözünü alan o ışık, benden geliyor. Senin karanlık portrelerini, ben aydınlatıyorum. Benim mirasımı parçalamak mı istiyorsun? Beni sakatlamak, ezmek, yerin altı kat altına gömmek mi istiyorsun? Bunu denemen için, sana fırsatı veriyorum. WrestleMania’da, en koyu siyahını kuşan. Yalan sandığın bu ışık, senin bütün karanlığını fethedecek. İstediğin savaşı, sana vereceğim. Ancak sen, o savaştan galip çıkamayacaksın.

njpw-the-new-beginning-2012.jpg

Kazuchika Okada: Düşünüyorum da, WrestleMania'ya kadar beklemek, çok da cazip gelmiyor. Ben bu işi, hemen burada bitirmeye hazırım. Çok güçlü "Dark Lord" peki senin hemen şimdi karşıma çıkmaya cesaretin var mı? Yoksa kitabına bakıp, ona göre mi cevap vereceksin.

Kazuchika Okada, mikrofonunu atıyor ve hızlıca D-STG'nin üzerine yürüyor. Aralarında bir karış var yok. Gedo onu engellemeye çalışıyor...

@American Psycho

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,229
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
b811lrb.png

Dark STG dik bir şekilde Okada'nın karşısında duruyor. Yüzünde hiçbir duygu y-

0Uv8GD6.png

Zio Zagan'ın kahkaha seslerini işitmeye başlıyoruz.

Zio Zagan:
Her zamanki gibi plansız bir kör dövüşü mü arzuluyorsun? Zavallı çocuk.

sp5rbd8.jpg

Zio Zagan yavaşça elindeki Kara Kitap'ı havaya kaldırıyor ve arenaya ani bir karanlık çöküyor!

dark-side-of-the-ring.jpg

Işıklar tekrar geldiğinde Zio Zagan ve Dark STG'den geriye kalan sadece yere bırakılmış kara bir gül.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi