Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
POST Wrestling'in haberinde mahkeme kayıtlarına göre Tony Khan'ın desteklediği/fonladığı Base 10 şirketinin, WWE 2023'te satışa çıktığında teklif verdiği aktarılmış.
TEW gibi knk Pro Wrestling Sim. Erken erişimdeyken 32 liraya almıştım pandemi zamanı. Şimdi 10 dolar olmuş. Geçen aya kadar o parayı etmeyen güzel bir oyunken şimdi plugin özelliği eklediler modçular oyuna database haricinde özellik eklemeye başladı. Bayağı iyi oldu. Tek sıkıntı autobook 3:16 plugini oyunu çok kastırıyor. Şirket alma normalde oyunun içinde vardı ama şirketin batması gerekiyordu. Onun için de plugin eklemişler. İndirdim. AEW'yu 14 milyona bırakıyorlardı 15 verip aldım. NJPW'da 18 milyon falandı ama AEW'yu alınca tüm şirketlerle otomatik olarak iş yapabilir hale geldim. Forbidden Door yapacaktım 5 saatlik ama haftalık şovların bookingi sırasında oyun fazla kastı. (Haftalık şovları storyline creator'dan feud oluşturup autobook'a bırakayım dedim oyun kaplumbağa gibi oldu.) Bayağı güzel oldu oyun. Modçuları iyi çalışıyor.