Gider muhtemelen gün içinde. Ağır mallık ve kulübün 3 senesini çöpe atmak olur.
Abi 2014'ten beri her sezonu farklı hocayla tamamlamışsın ve sonuç elde edememişsin. Kadroyu 2014'ten beri her sene baştan aşağı değişiyorsun, sonuç alamıyorsun. Son 10 yılda kulübe 2 tane kupa girmiş, ikisini de sistem yaratan yabancı hocalar almış. Her ikisiyle de bunlara rağmen devam etmeme kararı alıyorsun. Ağır zihinsel sıkıntılı işler bunlar. Adamın sezon başından beri istediği şeyler belliydi. Bir forvet, bir stoper ve bir orta saha. Ne forveti aldın ne stoperi aldın ne de istediği orta sahayı aldın. Aynı profilde birçok oyuncu olmasına rağmen gittin 20 küsür milyona kante çektin. Ne gerek vardı mesela?
Neyse bunlara rağmen takım bu haftaya kadar iyi geldi. Sezonun başından beri bu hocayı gönderelim şunu getirelim diyen öküz taraftar artık istediği gündemi de aldı. Geçen hafta destan yazdı diye övülen adamı bu hafta çarmıha gerdiler. Ligde alınan ilk mağlubiyette oldu bir de. Zaten sakatlıklar ve mevkisel eksikliklerden dolayı bu namağlupluk işi patlayacaktı. İyi de oldu. Mal tayfa ortaya çıktı. EYT'li Ersun'u Aykut'u falan istiyolar bir de. vallahi iflah olmaz bunlar.
Yani artık bu takımın bittiğini düşünüyorum. Milan'dan hallice bir hale gelecektir. Herkes benim dediğim oldu, benim dediğim olacak, bak ben böyle demiştim diyerek kulübün üzerinden kendi itibarını yükseltmeye çalışıyor. Dave Meltzer gibi 200 tane götten cümle sıkıp tutanları alıntılayıp bana inanacaksınız diyorlar. Taraftar da bu manipülatörlerin gazıyla hareket ediyorlar.
GS camiasında bir tane şöyle gazeteci haberci yoktur. Bir tane hocacı yoktur. Hepsi GS'nin menfaatiyle hareket ediyor. O kadar rezilliklere, tff-mhk arası mekik dokumalara, kara paralara, şikelere, maç içi eyyamlara rağmen hiçbir şeye ses çıkarmayıp ne olursa olsun takımın arkasındalar. Okan Buruk 4 yılda ilk kez Avrupa'da başarı elde etti. 4 yılın 3'ünde sıçtı sıvadı, bir kere kovulsun diyen olmadı Ebo dışında. O da yorumcu değil zaten. Bizde mağlubiyet sonrası herhangi bir antrenmanda birisi tebessüm etse yüzyılın olayı gibi büyüten bir taraftar kitlesi var. Bunlarla da bir yere varılmaz. Artık bu kulübün futbol şubesi kapatılmalı. İnsanların aklına zarar bir oluşum haline geldi.