RPG Babalar ve Oğullar

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio

Rey-Mysterio.jpg

Rey Mysterio girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. Rey Mysterio seyircilerden çok iyi destek alıyor.

wwe-rey-mysterio-promo-raw.jpg

Rey Mysterio mikrofon alıyor ve bir süre seyircilerin chantlerini dinliyor. Ardından ise konuşmaya başlıyor.

Rey Mysterio: Burada olmak her zaman beni hissettiriyor. Enerjiniz ve bana olan desteğiniz bana bu işi uzun seneler boyunca yapabileceğim enerjiyi veriyor. Birlikte birçok an yaşadık. Beni her daim desteklediniz. Ben ise her daim doğrularım çerçevesinde ilerleyip bu arenayı dolduran ekranları başında izleyen herkese en iyi performansımı sunma gayesinde oldum. Burada Amerika'da veya dünyanın herhangi bir yerinde lucha libre değerlerini temsil ediyorum. Ben amcam Rey Mysterio Sr'dan ve kadim dostum Eddie Guerrero'dan aldığım mirası en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Dünyanın her yerinde bulundum. En iyileri ile de karşılaştım beni izleyip büyüyenlerle de. Senelerce bu meşaleyi gururla taşıdım. Fakat zaman acımasız bilirsiniz. Sizden sonra gelene bu meşaleyi vermeniz ve inşa ettiğiniz bu mirası onun daha iyi noktaya taşımasını istersiniz. Benim Dominik için de isteğim tam olarak buydu. Onu benden de iyi bir noktaya taşımak için çalıştım. O sahne arkasında bulunan çoğu isimden daha şanslı bulundu. Çünkü direkt Rey Mysterio'nun oğlu ve veliahtıydı. Seneler önce Birleşik Krallık'ta Will Ospreay ile maç yaptıktan sonra bana 2006 yılında Smackdown şovunun şehrine geldiğini ve parası olmadığı için şovu izleyemediğini söylemişti. Ve o adam Rey Mysterio'yu görmek için heveslenmişti. O gün onun gözlerinin içine baktığımda kendimi gerçekten de bir efsane gibi hissetmiştim. O orada duruyordu. Geleceğin yıldızıydı ve tarihin en iyilerinden bir tanesi oldu. O gün o genç adamın gözlerinin içine baktığımda kendi oğlumun da böylesine özverili ve başarılı olmasını istedim. Fakat başarılı olmasının yanında babasının temsil ettiği değerleri gittiği her yerde temsil etmesini istedim. Smackdown şovunu izlemek için parası olmayan bir çocuk bunu en iyi şekilde yapabiliyorsa çocukluğu Eddie Guerrero, Batista, Edge, John Cena gibi adamların yanında geçen Rey Mysterio'nun oğlu Dominik Mysterio daha iyisini yapabilirdi. Ancak yanılmışım. Dominik benim bu hayattaki en büyük pişmanlığım oldu...

intro-1703713517.jpg

Rey Mysterio: Dominik benim evladım ve onu kendi canımdan daha çok seviyorum. Ve onu sevmeye devam edeceğim. Bana kızabilirsiniz ancak ben bir babayım ve bir babanın evladı onun yumuşak karnıdır. Dominik'in doğumu bu ringde kazandığım birçok başarının ötesinde bana mutluluk vermişti. Keşke böyle olmasaydı. Dom... Seni çok seviyorum evlat. Ancak sen benim bu hayattaki en büyük pişmanlığımsın. Seni bu büyülü dünyaya sokmamalıydım. Belki de senin için başka bir iş meslek çizmeliydik. Bu hem senin için hem de mirasımız için daha iyi olurdu. Artık seni tanıyamıyorum. Hem mental hem de fiziksel anlamda hırpalanıp duruyorsun. bir savaş halindesin. Neden böyle oldu evlat? Neden babanı bile tanımayacak ona burada küfürler edecek kadar gözün döndü? Sana taşımakta zorlanacağın bir yükü mü verdim? Neden işler bu noktaya gelmeden önce benimle konuşmayı denemedin?

Rey Mysterio: Açıkçası miras, ismim, gelenekler bunların hiçbirisi artık benim umurumda değil. Umurumda olan tek bir şey varsa o da oğlumun sağlığı. O beni her ne kadar reddetse de ben bir baba olarak onu seveceğim ve ona rağmen onu koruyup kollayacağım. Ona her zaman kapımı açacağım. Bana 1000 kere ihanet etse de 1001. kez onu affedeceğim. Çünkü ben evladımı seviyorum. Doğumuna, ilk sözlerine, ilk adımlarına tanıklık ettiğim bu masum çocuğun böylesine serseri ve saygısız birisi oluşunu kabul edemiyorum. Benim son misyonum bir dünya şampiyonluğu veya büyük efsanevi bir hesaplaşma değil. Benim son misyonum Dominik ile barışmak, onu affetmek...

Rey Mysterio duygusallaşıyor ve bir süre duraksıyor...​

Oynadığınız Karakterin Adı
Rey Mysterio

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
"Benim misyonum ise... Artık şu iğrenç sesini duymamak."

1fDE6cz.png

Bu Dominik Mysterio! Ekranda beliriyor ve tüm odak kendisine kayıyor.

Dirty Dom: Cidden buna devam edecek misin? Artık saymayı bile bıraktım. Ayağım her tökezlediğinde, her çıkmaz yola girdiğimde karşıma dikilmek sana keyif mi veriyor? Gerçekten seni evimde görmekten çok sıkıldım. Evet, evim... O bunak kafanın anlamadığı bir şey var, burası Vince'in çiftliği değil. Burası senin beni manipüle edip istediğin gibi at koşturabileceğin o şirket değil. Burası bana ait baba ve bu kavram bile dakikalardır insanların kafasını sikerek anlattığın o boklu misyonunu paramparça ediyor. Bana nasihat mı vermek istiyorsun? Kıçına sokmaya devam edebilirsin. Artık kimin daha büyük Mysterio olup olmadığıyla ilgilenmiyorum. O problem çok geride kaldı. Güreş nerd'leri senin ismini halen üstüme yazmaya devam ediyor olabilir ancak birkaç sene sonra tarih kitaplarının en üste kimin ismini yazacağını en az sen de benim kadar iyi biliyorsun. Yolun nereye çıktığını biliyorsun, yaptığım en büyük şeyin ne olduğunu biliyorsun. Burada bulunduğum iki sene boyunca senin hiçbir zaman yapamadığın, son nefesini verene kadar çabalasan da yapamayacağın o şeyi yaptım... Hayır, çok sevdiğim bir dostum bu dünyadan göçüp gittiğinde birkaç aylığına seyirciler tatmin olsun diye şirketin tepesine konulup indirilen bir kukla olmadım. Ben, günümüzdeki en büyük güreş şirketinin kendisi oldum. Ben Prestige Grand Wrestling'in kendisi oldum.

CO7QFy9.jpeg

Dominik'in son cümlelerinden sonra inanılmaz bir tepki geliyor. Yuhalamalar yoğunlaşırken Dominik sırıtarak devam ediyor.

Dirty Dom: Ne elimde bir zamanlar duran Money in the Bank çantasıyla, ne belimde duran Big Gold Belt ile ve ne de şu an omuzumda gördüğün Impure Championship ile... Bunu sadece ama sadece Dominik Mysterio olarak başardım. Şirketin en kıymetli kemerinin sahibi olduğumda da tek konuşulan bendim, şu an şirketin en küçümsenen kemerini omuzumda ısıtırken de tek konuşulan benim. Olmak ya da olmamak değil, tüm mesele bu baba. Çünkü bu sikik soyadı olmasa da, match card'larda "Mysterio" olarak değil de "Dirty Dom" olarak yer alsam da tek mesele benim. Senin asla sahip olamayacağın, hayalini bile kuramayacağın o luchador... Karşındaki dev ekranda duruyor. Buna rağmen halen pişmanlıklardan ve "belkilerden" mi bahsetmek istiyorsun? Sen sadece kendini uyutuyorsun.

Dom, sinirli bir şekilde devam ediyor.

Dirty Dom: Bu sektörde pişmanlıklara yer yok Rey. Bu sektörde değil, dünyada buna yer yok. Sahiden, aramızdaki en büyük fark da budur belki. Ben ne yaparsam yapayım bununla yaşamaya devam ediyorum. Her ihanete yüklediğim anlamla da, her yanlış yöne aktardığım sevgimle de.. Sen ise doğru yaptığın şeylerden bile tereddüt edecek kadar korkaksın. Benim düzenimde ise senin gibi korkaklara yer yok. Belki sizin eski çiftlikte vardı evet, fakat burada hayır. O yüzden yapman gerekeni yap ve beni yendiği için halen kırk takla atan manevi yeğenin Dragon T'nin yanında dur. Uzaktan başarılarımın devamını izle ve senin isminin gölgesi altında kalmadan tarihe geçişimi yavaş yavaş sindir. Bu saatten sonra pişmanlıklarla dolan ucuz vicdanını susturup iyi bir "babacık" olman için yapman gereken tek şey bu.​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi