(NXT Spoiler) Açılışta Babalar Buluşması

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Triple H: Eve dönmenin ne kadar güzel bir duygu olduğunu size anlatamam. İşte bu üç harf, çok özel bir şey. Burası, Full Sail, bu bina, bu oda çok özel bir yer. O video panosundan çıkan her yetenek için, tam orada, perde diyecektim ama perde yok. Her yetenek, her prodüksiyon çalışanı, her personel, her ekip, Full Sail Üniversitesi'ne giden ve bu sürecin bir parçası olan her çocuk, hepiniz özelsiniz. Ve şunu da belirtmek istiyorum, bir saniye bekleyin, burada bir noktaya değinmek istiyorum, çünkü buradaki asıl özel olan sizlersiniz. Şu anda bu binada bulunan herkes, evde The CW'yi izleyen herkes, sizler özelsiniz, buradaki neden sizlersiniz, NXT'nin her zamankinden daha güçlü olmasının nedeni sizlersiniz.

Hepiniz, fısıltı olarak başlayan, sessizce ilerleyen küçük bir fısıltıyı aldınız ve onu inkar edilemez bir kükremeye dönüştürdünüz. Bu konudaki tutkunuz, yeteneğiniz ve bunu tutkularından başka bir neden olmadan yapan herkes, bu konudaki tutkunuz onu kükremeye dönüştürdü, bu konudaki tutkunuz gelenekleri yıktı, bu konudaki tutkunuz NXT'nin hakimiyet kurmasını sağladı. Yani, bu sizin sayenizde, bu sizin anınız, NXT'nin gelecek olduğunu söyleyen sizlersiniz. NXT'nin geleceğin şimdi olduğunu söyleyen sizlersiniz. Ayağa kalkıp, tüm gücünüzle “Biz NXT'yiz” diye bağıran sizlersiniz. O yüzden, izin verin şimdi buraya çıkayım, sizin için ayağa kalktım ve teşekkür ederim diyeyim.

Shawn Michaels: Pekala, tamam, hepinizin burada olması çok heyecan verici. Hepinize çok teşekkür ederim. Biliyor musunuz, şarkı söylemeye devam edeceğiz, değil mi? Hepinize çok teşekkür ederim. Biliyorsunuz, o video panosundan çıkarken, değil mi?

Triple H: Perde yok, değil mi?

Shawn Michaels: Sana söylemeliyim ki, hepimiz NXT Homecoming'de seni görmekten çok heyecanlıyız. Meşgul olduğunu biliyorum, Raw ve SmackDown ile milyon dolarlık biletler satıyorsun, milyarlarca dolarlık anlaşmalar yapıyorsun, ki bu arada, hepimiz bunun için çok minnettarız, ama şunu bilmeni isterim ki, ben ve NXT Süperstarlarım bu gemiyi geleceğe yönlendirmek için hazırız.

Triple H: Ve sana şunu söylemeliyim Shawn, senin takımın, yetenekler, herkes harika iş çıkardı. The CW'deki en iyi şey bu. Dünyayı ateşe veriyorsun. Evet, teşekkürler Shawn, ama geri dönmek istediğimi söylersem ne olur?

Shawn Michaels: Bunun rahatsız edici bir hal almasını gerçekten istemem, o zaman gerçekten çok büyük bir sorunumuz olur.

William Regal: Beyler, lütfen, bunu nasıl çözeceğimi biliyorum, tek bir yol var. Sakıncası var mı, bu benim işim. Bunu yapmamış gibi davran, bunu montajdan çıkar. WarGames!

Alexa Bliss: Vay canına, Charlotte, bence onlar bizden daha çok tartışıyorlar.

Charlotte Flair: Biz tartışmayız, biz en iyi arkadaşız. Hayır, tartışmayız. Bunu söylediğimi biliyorum. Saygıyla söylüyorum Shawn, Triple H, kimin sorumlu olduğu ya da kimin sorumlu olduğu önemli değil, NXT'yi her zaman kadınlar yönetti. Kadın Devrimi burada, Full Sail Üniversitesi'nde başladı, The Four Horsewomen, Paige, Asuka, Carmella, Alexa Bliss gibi kadınlarla.

Alexa Bliss: Charlotte Flair, çok fazla isim var. Iyo, Rhea, Ember, Shayna, Nia var, saymaya devam edebilirim, ama biliyorsunuz, bir Tag Team Title Match maçımız var. Demek istediğim, kadınlar her zaman NXT'nin belkemiği olmuştur ve bu asla değişmeyecektir. Ve eğer buna katılmıyorsanız, size iki kelime söyleyeceğiz.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 2)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi