RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟗

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
oQjQiKr.jpeg

PAYBACK #99
14 Mart Cumartesi, 22.00 - C
Rio Rancho Events Center
Rio Rancho, New Mexico

PAYBACK #99'U TAKİP ETMEK İÇİN 3 NEDEN!

1- Açılış: "Chief" Matt Morgan şovu açıyor, PAYBACK100 için bizi ne bekliyor?

2- "World Heavyweight Champion" John Cena şova duyuruldu!

3- Ana Olay: Elimination Chamber elemelerinde sona geliniyor— Dual-Elimination Chamber Qualifying Match
Seth Rollins vs. Finn Bálor

bPUCS1n.png
5ejpRHM.png

Uzun süren reklamların sonrasında Rio Rancho’nun uçsuz bucaksız manzarası kuş bakışı bir açıyla ekranlara geliyor. Bu panoramik kadrajın odağında Rio Rancho Events Center, çölün ortasında parlayan bir vaha gibi modern mimarisi ve geceyi aydınlatan ışıklarıyla tüm görkemiyle yükseliyor. Şovun gerçekleştiriliyor olacağı bu yapıyı, bir süre boyunca karşımızda buluyoruz. Bunun hemen ardından kameralar arenanın derinliklerine, binlerce insanın oluşturduğu o elektrik yüklü ve büyüleyici atmosferin tam kalbine adeta bir şimşek gibi dalıyor. Rio Rancho adeta sarsılıyor— Prestige Grand Wrestling’in sabırsızlıkla beklenen PAYBACK #99 şovu için tribünleri hıncahınç dolduran kalabalığın yarattığı o muazzam enerji ve bitmek bilmeyen haykırışlar, izleyicileri saniyeler içinde aksiyonun içine hapsediyor. Bu görsel fırtınanın odak noktasında ise tüm projektörler ve objektifler, gecenin ilk büyük patlamasının yaşanacağı Stage’e kilitleniyor...

2oz77zq.png

İŞTE O AN GELDİ— PYROLAR, PAYBACK MAVİSİNİN GÖZ KAMAŞTIRAN IŞIĞIYLA PATIR PATIR PATLAMAYA BAŞLIYOR! BU MUHTEŞEM PATLAMALAR TÜM ARENAYI BÜYÜLÜYOR- ADRENALİNİN DORUK NOKTAYA ULAŞTIĞI, NEFESLERİN KESİLDİĞİ O EŞSİZ ATMOSFER HER YANI SARIYOR! SPOT IŞIKLARININ VE ALEVLERİN DANSI EŞLİĞİNDE, PRESTIGE GRAND WRESTLING'İN EFSANEVİ HAFTALIK ŞOVU OLAN PAYBACK'İN 99 NUMARALI ŞOVU, NEW MEXICO’DAKİ RIO RANCHO EVENTS CENTER’I TIKLIM TIKLIM DOLDURAN COŞKULU KALABALIĞIN YERİ GÖĞÜ İNLETEN TEZAHÜRATLARIYLA RESMEN BAŞLIYOR! RIO RANCHO’NUN TARİHE GEÇECEK BU DEV GECESİ ŞİMDİ START ALIYOR!

smackdown-jbl-michael-cole.jpg

Pyro gösterisinin sonrasında kameraların döndüğü ilk nokta, yorumcu ekibimizin yer aldığı masanın başı oluyor. Bir klasik— bizleri Michael Cole ile John "Bradshaw" Layfield karşılıyor! Michael'ın gerçekleştirdiği güzel bir açılış-karşılama konuşmasından sonra Rio Rancho'dan ve bu şovdan konuşuyorlar, bir süre boyunca ele alıyorlar. Bir süre diyalog kurmalarının sonrasında Michael tek devam ediyor ve bugüne duyurulanları anlatmaya başlıyor. Bugün şovun açılışında "Chief" Matt Morgan ile karşılaşıyor olacakmışız. Edinilen bilgilerden yola çıkılarak PAYBACK100 şovu hakkında da bir şeyler belirtmesi bekleniyormuş. Bunun sonrasında Michael'ın söylediği Prestige Grand Wrestling'in World Heavyweight şampiyonu olan John Cena'nın bu şova duyurulduğuymuş. Konuşmasının sonuna yaklaşırken de Elimination Chamber eleme sürecinin bu geceyle birlikte son bulacağını; bunun da şovun ana olayında gerçekleştirilecek olan Finn Bálor vs. Seth Rollins maçıyla olacağını söylüyor. Michael ile John aralarında değerlendirmeye devam ediyorlar ve bunun bir müddet devam etmesinin sonrasında ikisinin muhabbetini-değerlendirme halini sona erdirecek bir gelişme yaşanıyor!

aPkLJ5t.png
r4Cq1Xv.png

Bu "Chief"in tema müziği! Evet, saniyeler içerisinde Prestige Grand Wrestling Backstage'inden, Stage'e gelen isim "Chief" Matt Morgan oluyor! Çiçeği burnunda olan "Chief" Matt Morgan alanda! Kendisinin gelişini bir hayli pozitif reaksiyonlarla karşılayan seyircileri bir taraftan gülerek seyrederken, diğer taraftan da seyircileri alkışlayarak hızlı adımlarla ringe doğru yol aldığını gözlemliyoruz. Kısa bir süre içerisinde kendisini ringin önünde bulan "Chief" Morgan'ın gülümseme ifadesini sonlandırdığını görüyoruz. Kendisine kadraja girmeyen bir kişi tarafından, sağ taraftan mikrofon uzatılıyor ve "Chief" Morgan, mikrofon edinmesinden sonra sol tarafına dönüyor ve çelik basamaklara doğru devam ediyor. Çelik basamaklar vasıtasıyla Apron'a çıkmasının sonrasında sağ elini en üstteki ipin üstüne atıyor ve bir müddet Apron üzerinde ilerlemesinin takibinde iplerin arasından geçerek ringe girişini gerçekleştiriyor. Ringe girdikten sonra hiçbir gösteri eyleminde bulunmadığını, direkt olarak ringin merkezine geçerek tema müziğinin sonlandırılmasını bekliyor. Bu isteği de yerine geldikten sonra başlaması icap ediyor, o da elindeki mikrofonu ağzına doğru götürerek konuşmaya başlıyor.

uXmAIiR.png

"Chief" Matt Morgan: Bayanlar ve baylar... Rio Rancho— New Mexico! İnanılmazsınız— şuna da bir bakın! (Seyircileri eliyle selamlıyor, yükselen tezahüratlara hafif bir gülümsemeyle karşılık veriyor) Sizlere bakılacak olduğunda, bu topraklara neden "Land of Enchantment" dendiği daha belirgin hale geliyor- şu an bu binanın içindeki o saf, katıksız enerjiyi gördüğümde bu ismin ne kadar yerinde olduğunu bir kez daha anlıyorum! New Mexico’nun bu sert ama mağrur coğrafyasında bu ülkenin, bu endüstrinin gerçek bel kemiklerinden bir tanesisiniz ve biz de Prestige Grand Wrestling heyecanını buraya tekrardan, sizin için getirdik! (Cheer'lanıyor) Biliyor musunuz, neredeyse iki yıl boyunca... New Mexico, altında durarak sağanak yağmurdan kaçmamızı sağlayan çatının o paha biçilmez mark'ı olan PAYBACK’in o sarsılmaz gücünden ve adaletinden mahrum bırakıldı. "Oraya gitmeye gerek yok." diyenler vardı ve onlar bu bakış açısıyla bu logoyu, bu eyaletin kapısından içeriye sokmadılar. Ama inanın bana, onların tam anlamıyla yanıldığını görmekten fazlasını yapan; bunu tam anlamıyla anlayan, bir adam var burada— (Sesi iyice yükseliyor) Matt Morgan, Prestige Grand Wrestling'in "Chief"i olduğu sürece New Mexico unutulamaz, New Mexico görmezden gelinemez! Rio Rancho... PAYBACK #99'a hoş geldiniz!

Bu sahiden de harika- "Chief" Morgan'ın gerçekleştirdiği bu konuşma, seyirciler tarafınca son derece olumlu-pozitif reaksiyonlarla karşılanıyor. Bütün arenanın bir olarak onu alkışladığını ve ona yönelik güzel reaksiyonlarını ortaya çıkardıklarını rahatlıkla söyleyebiliyoruz. "Chief" Morgan bir süre sessiz kalarak insanları seyrediyor, bunun takibinde ise elindeki mikrofonu tekrardan ağız seviyesine kadar kaldırdıktan sonra konuşmasına devam ediyor.

HRk9zzq.png

"Chief" Matt Morgan: (Gülümsemesi ciddileşiyor, başını hafifçe iki yana sallayarak ringde kısa bir tur atıyor) Ama bugün buraya sadece zafer turu atmaya gelmedim. Dürüst olalım... Geçen hafta yaşananlar tam bir felaketti- bunu kabul ediyorum. Hatta... Rezaletti! Başka bir kelime bulamıyorum. "Chief" olarak benim yönetimimde her zaman düzen, disiplin ve dürüstlük esastır. Ama geçen şovda gördüklerimiz... Bizim kurmaya çalıştığımız o muazzam yapıya yapılmış bir saldırıydı! (Karışık reaksiyonlar mevcut) Bakın, bir planımız vardı. Çok net, çok adil bir plan. Dedik ki; eğer Bray Wyatt o maça burnunu sokarsa, bu iş No Way Out 2026’da bir Triple Threat Match'e döner. Şartlar masadaydı. Ama ne oldu? Onun yerine, gölgelerin arasından kimsenin beklemediği, benim bile öngöremediğim o... Dark STG denilen kaos figürü ortaya çıktı! (Uğultular mevcut) Believe me, bu öngörülemeyen bir 'sistem hatası'ydı. Kazuchika Okada... Bir kez daha mağdur edildi. Kurallara uyan, işini yapan bir adam, bir kez daha karanlık oyunların kurbanı oldu. Prestige Grand Wrestling yönetiminin, yani bizlerin canı bu duruma çok sıkkın. Tabii ki de kaos istemiyoruz, şaibeli sonuçlar istemiyoruz! Bu olanlar, Rio Rancho’dan herkese sözünü veriyorum ki; cezasız kalmayacak— ben radikal kararların adamıyım ve bu karmaşayı kökünden kazıyacağım!

"Chief" Morgan'ın tansiyonu bir hayli yükselmiş durumda- ona göz atıldığında bu rahatlıkla anlaşılır bir halde ortada. Seyirciler Kazuchika Okada için tezahüratlara başlıyorlar, "OKADA! OKADA! OKADA!" diye bağırmaya başlıyorlar. Kazuchika'nın adının haykırıldığı sırada "Chief" Morgan'ın derin bir nefes alarak soluklanma fırsatı bulduğunu görüyoruz. Araya giren sürenin sonrasında seyirciler nihayet duruyorlar, "Chief" Morgan ise elindeki mikrofonu ağzına doğru tutarak konuşmasına devam ediyor.

iovCwCI.png

"Chief" Matt Morgan: Kazuchika Okada şu an sadece hayal kırıklığıyla değil, çok ciddi bir sakatlıkla boğuşuyor ve durum sandığınızdan daha vahim! (Uğultular başlıyor) Prestige Grand Wrestling olarak ona ulaşmaya çalışıyoruz. Elimizde çek defterleriyle, en iyi doktorlarla bekliyoruz. Ama Amerika Birleşik Devletleri'ndeki misafirimiz... O, telefonlarımızı açmıyor; kapıları tamamen yüzümüze kapatmış durumda! (Boo'lamalar var) Hastane masraflarını ödememize bile izin vermiyor, adeta sisteme küsmüş durumda. Bu sadece üzücü değil, bu aynı zamanda bizim kurmaya çalıştığımız bu muazzam yapı için bir kayıp. Biz ona yardım etmek istiyoruz ama o bize bu fırsatı vermiyor! (Bir süre duraklamasının sonrasında devam ediyor) Bakın, önümüzde PAYBACK100 var. Tarihin en büyük, en görkemli, en ses getiren şovlarından bir tanesi olmak zorunda! Ben oraya sıradan maçlar değil, 'dev' eşleşmeler yazmak istiyorum. O yüzden buradan doğrudan ona sesleniyorum Kazuchika— eğer beni şu an bir hastane odasında ya da evinde izliyorsan... Eğer içindeki savaşçı ruhu henüz sönmediyse... O telefonu aç! (Arenada inanılmaz bir cheer'lama başlıyor) Ringe geri dön, mağduriyetini bir kenara bırak ve "Chief"in sana sunduğu bu muazzam fırsatı değerlendir. Eğer geri dönersen, o çok istediğin ve sonuna kadar hak ettiğin Title Shot'ı, bizzat ben PAYBACK100 için sana vereceğim! Bu rastgele bir vaat değil, sözü senet olan bir liderin sözü! Gel ve hakkın olanı al, sistemin yanında dur ve birlikte tarih yazalım!

"Chief" Morgan gerçekten de tarihe geçecek sözler sarf etti. Baştan beri dedikleri seyirciler tarafından hayran kalınacak bulundu; öyle ki, çılgınlarca çığlık atmaya ve diğer taraftan da onu alkışlamaya başlıyorlar! "Chief" Morgan ise haftalardır sürdürdüğü otoriter duruşunu, karizmasını sürdürmek maksadıyla elindeki mikrofonu sert bir şekilde ring matına çarpıyor ve bunun sonrasında ringi terk etmek üzere iplere doğru yer alıyor—

LIGHTS-OUT

wTBpBvG.png

deity of affliction

k9q6357.jpg
0Uv8GD6.png

"Chief" Morgan tam da ringi terk edecekken, ışıklar karartılmıştı ve o ringi terk etmemişti. Titantron'da bir korkunç bir Dark STG siüeti belirmesinin sonrasında onun tema müziği çalmaya başlamıştı! "Chief" Morgan ring matında duran mikrofonu alarak geriye çekilirken, Stage'de beliren iki isim mevcut- Dark STG ve onun Zio Zagan'ı! Onlar yan yana durarak beklemelerinin sonrasında ringe doğru yol almaya başlıyorlar. Rampanın üzerine geldiklerinde Zio Zagan ağırlaşıyor ve onun önden gitmesini sağlıyor. Kısa süre içerisinde ringe varan ikili, sırasıyla çelik basamakları kullanmalarının ardından iplerin arasından geçerek ringe girişlerini gerçekleştiriyorlar. "Chief" Morgan'ın onlara sorgulayıcı ve hatta kızgın diyebileceğimiz bir ifade ile baktığını söyleyebiliriz. Bu sırada Zio iplerin arasından kendisine uzatılan mikrofonu tuttuktan sonra onunla konuşmuyor, bir adım önünde yer almakta olan D-STG'ye teslim ediyor ve o da elinde aldığı mikrofonu ağız seviyesine kadar kaldırdıktan sonra konuşmaya-anlatmaya başlıyor.

3u0HQQq.png

Dark STG: "Chief" Morgan... Sen gerçekten de bu şirketin harikasısın- muazzam vaatlerin, (Vurguluyor) Cumhuriyetçi tavırların eminim ki The Rock tarafından memnuniyetle karşılanıyordur! (Karışık reaksiyonlar geliyor) Peki ben ne mi görüyorum— hepsi sadece parlatılmış birer illüzyondan ibaret. (Yuhalanıyor) Sizler, bu spot ışıklarının altında gerçeği değil, sadece insanların görmek istediği o sahte altını satıyorsunuz. Ama ışık ne kadar parlaksa, gölge o kadar derinleşir. Ve ben, o gölgenin ta kendisiyim! (Ringin içerisinde yavaşça tur atmaya başlıyor) Kazuchika Okada’dan bahsediyorsun... Onu bir kahraman, bir mağdur olarak pazarlamaya çalışıyorsun. Ama yanılıyorsun 'Chief'. Kazuchika bir kahraman değil; o, bu sistemin yarattığı en büyük zehirdi. O, başarısızlıklarının faturasını kadere kesen, her düştüğünde ağlayan bir sahte bir idolden başka bir şey değildi. İnsanlara umut veriyordu, değil mi? Ama umut, sadece acıyı uzatan bir işkencedir- ben ise ona acı değil, hakikati verdim!

Zio çatlak sesle kahkaha atmaya başlıyor, "Chief" Morgan ise karşısında konumlanmış olan bu ikiliye öfkeli bir ifade ile bakmaya devam ediyor. D-STG tekrardan stabil hale gelerek, Zio'nun önünde durarak elindeki mikrofonu tekrardan ağzına doğru götürüyor ve saniyeler önce ara verdiği konuşmasına kaldığı noktanın üzerinden devam ediyor.

NbkzD0A.png

Dark STG: Siz bu organizasyonu, Prestige Grand Wrestling şirketini 'daha büyük' yapmayı bir an bile ağızlarınızdan eksik etmiyorsunuz. Ama bir şeyi inşa etmek için önce enkazı temizlemeniz gerekir. Kazuchika ise o enkazın kalbiydi. O, Prestige Grand Wrestling’in bünyesine sızmış, her geçen gün yayılan bir kanser hücresiydi. Ben onu o gece sadece müdahale etmedim Matt... Onu bu sahtelikten arındırdım. Ona sert bir şekilde toslayarak, bu ringin kirli kanını akıttım. (Daha düşük bir tonla devam ediyor) Çek defterlerinden, hastane masraflarından, doktorlardan bahsetmeye gerek yok- ne kadar dünyevi, ne kadar sığ düşüncelerin içindesin böyle! Kazuchika'nın yaraları bedensel değil, ruhsal. Ben onun o kibrini, o sarsılmaz sandığı dünyasını yıktım. O telefonları açmıyor çünkü artık sesini duyacağı tek şey kendi içindeki o boşluk. O sonsuz boşluğu da ben yarattım! (Yuhalanıyor) Şimdi burada durmuş, benim yarattığım bu temiz sayfanın üzerinde otorite kurmaya çalışıyorsun. Bana ceza vereceğini söylüyorsun. Halbuki biliyorsun ki ("Chief" Morgan’ın göğsüne doğru işaret parmağını uzatıyor) içten içe, o fildişi kulelerinde oturan sen ve senin o ekibin, benim yaptığıma muhtaçsınız! Kirli ellerinizi yıkamanız için gereken suyu ben sundum- Kazuchika'yı bu sistemden söküp atarak size saf bir güç alanı bıraktım! Eleştirilmeyi değil, bu ringin saflığını koruduğum için bir teşekkürü, hatta bir takdiri hak ediyorum! Çünkü sen politikalar üretirsin; çünkü bunu yapmak için programlandın... Ama senin aksine ben, bu karanlık dünyayı arındırırım!

Seyirciler var güçleriyle onu boo'luyorlar, tepkilerini gösteriyorlar. Bu negatif reaksiyonlar bir süre sürüyor, seyirciler de artık "Chief" Morgan'ın yanıt vermesini bekliyorlar. D-STG'nin tepki topladığı sırada reaksiyonsuz kaldığı bölümde, seyirciler tepkilerini gösterdiler ve artık "Chief" Morgan'ın konuşması için bir fırsat oluşturuluyor. "Chief" Morgan da elindeki mikrofonu ağzına doğru kaldırarak fırsatı değerlendiriyor, yanıt vermeye başlıyor.

6P2LhNL.png

"Chief" Matt Morgan: Teşekkür mü? Siz gerçekten de buna inanarak buraya geldiniz ve sen de benden bir teşekkür, bir takdir mi bekliyorsun? Benden bir takdir bekliyorsan, çok yanlış kapıya geldin. Bu düzende, benim kitabımda senin gibi düzen bozuculara yer yok. Sen geçtiğimiz hafta, o gece ringlerimizi, şirketimizi arındırdığını iddia ediyorsun fakat aslında sadece kendi sonunu hazırlıyorsun. Daha önce de söylediğim gibi; "Chief" Matt Morgan, bu kaosun üzerine bir çizgi çekecek! Teşekkür değil, sen benden sadece ve sadece accountability alacaksın! (Sesi çok yükseliyor) Ve benim tuttuğum kalemin kömüründen alacağın ceza... İnan bana, senin o hayal bile edemeyeceğin kadar ağır olacak!

"Chief" Morgan'ın bu söylediklerinin sonrasında seyirciler tekrardan pozitif reaksiyonlar göstermeye, destek sunmalarına devam ediyorlar! "Chief" Morgan kafasını yukarı-aşağı sallayarak bu desteği, kendisi için iteleyici bir güç olarak kullandığını açık açık gösteriyor. D-STG'nin ise gülmeye, kahkaha atmaya başladığını görüyoruz... Bir süre sonra Zio da ona eşlik ediyor! Kimse onların bu tavırlarına bir anlam veremezken, D-STG'nin saniyeler içerisinde ciddileştiğini ve konuşmaya girdiğini görüyoruz.

xhQOSKm.png

Dark STG: Hesap verebilirlik diyorsun, öyle değil mi, huh? Senin o bürokratik jargonunla parlattığın ceza tehditlerin... Ne kadar da öngörülebilir! Ama şunu da eklemeliyim ki, sizler sadece tabeladaki rakamlarla ilgilenen, ruhsuz istatistikçilersiniz! (Negatif reaksiyonlar var) O vasıfsız MJF’i No Way Out’a bizzat ben yolladım! Onu o ringin içinde bir piyon gibi kullandım ki sahadaki fazlalıklar temizlensin. Ve (Sesini daha derinden, adeta tüm arenayı suçlar gibi yükseltiyor) şimdi PAYBACK100 için, o en büyük sahne için karşıma Bray Wyatt dikilecek! Neden biliyor musun— çünkü sen ve senin o reyting meraklısı, açgözlü fani ekibiniz; Prestige Grand Wrestling tarihinin en önemli gecelerinden bir tanesi olacak o şovda, kitlelerin ilgisini en çok çekecek olanın ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz! (Karışık reaksiyonlar oluşuyor) Sizler görkem istersiniz, sizler sansasyon istersiniz. Bu şirketin en değerli hazinesi PGW Championship için savaşılırken; halkın o doymak bilmeyen merakını ancak biz dindirebiliriz, bunu biliyorsunuz! Benimle Bray Wyatt arasında tam dokuz aydır süregelen, kanla ve karanlıkla yazılmış o hikaye... Nihayet bir sonu hak ediyor. Dokuz ay boyunca bu şirketin damarlarında bir zehir gibi dolaştık ve şimdi o zehri en büyük sahnede etrafa sıçratma zamanı! (Bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) Bana ceza vereceğini mi söylüyorsun? Senin cezaların benim Kara Kalem'le yazılmış kaderimin yanında sadece birer dipnot kalır, bunu da görmenin ötesinde; (Kıkırdıyor) tam anlamıyla anlamalısın!

D-STG ile Zio aralarında gülüşmeye devam ediyorlar, "Chief" Morgan ise kafasını öne eğerek bir süre boyunca kalıyor. Bunu yaptığı süreçte kafasında cümleleri, fikirleri toparlıyor olmalı; öyle ki, bir süre sonra kafasını kaldırıyor ve gözlerini tekrardan D-STG'nin üzerine dikerek onlara yanıt vermeye başlıyor.

uGxrO4T.png

"Chief" Matt Morgan: Şirketteki operasyonlarıma başlamadan önce buralardaki isimleri daha yakından tanıdığım bir tanıtım toplantısında yer aldım ama senden bahsedilirken söylendiği kadar cüretkar olduğuna ihtimal vermiyordum. Şuna da bir bakın, bu ne cüretkarlık! Bu adamlar buraya gelmiş, kendi kendilerine kontrat imzalıyorlar. "Chief" Morgan’ın otoritesini, bu muazzam yönetim mekanizmasını hiçe sayıp kendine PAYBACK100 için ana maç ayarladığını sanıyorlar! Bu söylediğinizin öylece yerine geleceğini mi sanıyorsunuz? (Cheer'lanıyor) Eğer bugün burada birilerine kemer maçına çıkma hakkı, bir Title Shot dağıtacak olsaydım; o kişi tabii ki de sen olmazdın! O hak, terinin son damlasına kadar savaşan, dürüstçe mücadele eden Kazuchika Okada’nın olurdu... (Alkışlanıyor) Ama... Ama Okada şu an burada değil. Kazuchika telefonları açmıyor çünkü senin o 'arındırma' dediğin barbarlık yüzünden bir hastane odasında hayata tutunmaya—

"Chief" Morgan'ın kendi kendine durduğunu ve kafasını kaşıyarak öne eğdiğini görüyoruz. Bir süre boyunca sessiz kalıyor, düşünüyor. Diğer taraftaki isimlerin, D-STG ve Zio'nun da sinsi ifadeleri eşliğinde pis pis sırıttıklarını görüyoruz. Evet, şimdi ise "Chief" Morgan kafasını kaldırıyor ve konuşmasına kaldığı noktadan devam ediyor.

"Chief" Matt Morgan: Bak... Senden nefret ediyorum. Senin yöntemlerinden, o hastalıklı felsefenden nefret ediyorum! Ama ben bir liderim ve bir lider, bazen istemediği kararları, davasının ve bu şirketin bekası için almak zorundadır.

Yüksek sesle, mikrofona doğru bağırarak devam ediyor.

NEXT WEEK...

PGW Championship
Bray Wyatt (c) vs. Dark STG

D-STG ile Zio bunu şimdiden kutlamaya başlıyorlar! İstediklerini aldılar, bir kemer maçı hakkı edindiler ve bunu gülüşerek karşılıyorlar!

AMA BİR ŞARTLA!

90zsrco.jpg

WHAT? WHAT?
WHAT? WHAT?
WHAT? WHAT?

Bunu söyleyen "Chief" Morgan'dan başkası değildi adeta! Bütün arena buz kesiyor, donakalıyor! D-STG ile Zio'nun da sevinmeyi kestiklerini görüyoruz, "Chief" Morgan'a dönüyorlar; ona odaklanıyorlar. O ise, mikrofona doğru anlatmaya devam ediyor.

nk1BoKe.png

"Chief" Matt Morgan: Durun— hemen sevinmeye başlamayın! Çünkü inanın bana, benim dünyamda bedava yemek yoktur! (Arena çığlık çığlığa oluyor) Bizim yönetimimizde başarı hak edilir ve her büyük fırsatın, her muazzam teklifin bir bedeli vardır. Biz burada handout yapmıyoruz! (Cheer'lanıyor) Madem o 'Kara Kalem'le kaderinin yazıldığını iddia ediyorsun... Madem o dokuz aylık karanlığın bir sonu hak ettiğini söylüyorsun, o zaman o kalemi masaya koyma vakti geldi. Madem o kadar eminsin, o zaman her şeyini riske atmaya da hazırsındır! (D-STG ile Zio anlayamamış bir şekilde ona bakıyorlar) Haftaya, o ringde PGW Championship kemeri için Bray Wyatt’ın karşısına çıkacaksın. Ama... (İşaret parmağını sallayarak vurguluyor. Bağırarak devam ediyor) EĞER SEN... DARK STG BU MAÇI KAYBEDERSE; KARİYERİ BOYUNCA BİR DAHA ASLA, AMA ASLA PGW CHAMPIONSHIP İÇİN MEYDAN OKUMA YAPAMAYACAK!

YES! YES!
YES! YES!
YES! YES!

NIGVJFj.png
kwTvL6z.png

BÜTÜN ARENA AYAKTA, HERKES ÇILGINLARCA SEVİNİYOR! "CHIEF" MORGAN OTORİTESİNİ TEKRARDAN GÖSTERDİ, GÜCÜNÜ TEKRARDAN GÖSTERDİ VE ŞİMDİ DE GÜLEREK BAKMA SIRASI KENDİSİNE GEÇTİ! D-STG'NİN ŞOKE OLDUĞUNU, SONRA DA SURAT İFADESİNİN BOZULDUĞUNU VE MORALİ BOZULMUŞ BİR ŞEKİLDE ÖNÜNE BAKTIĞINI GÖRÜYORUZ. GELİNEN NOKTA KARŞISINDA BİR HAYLİ DÜŞÜNCELİ GÖRÜNÜYOR, YANINDA YER ALMAKTA OLAN ZIO İSE ONU KENDİSİNE GETİRMEYE-MORALLENDİRMEKLE MEŞGUL OLUYOR! BÜTÜN ARENADA "CHIEF" MORGAN'IN TEMA MÜZİĞİ ÇALINIRKEN, ONUN ELİNİ HAVAYA KALDIRDIĞINI GÖRÜYORUZ! BU YAŞANANLARIN, GERÇEKLEŞTİRİLEN KONUŞMALARIN SONRASINDA PRESTIGE GRAND WRESTLING'İN HAFTALIK SERİSİ OLAN PAYBACK'İN 99 NUMARALI ŞOVU; YERİNİ REKLAMLARA BIRAKIYOR VE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİLMEDEN ÖNCE KISA BİR ARA VERİLİYOR!

4hioqql.gif

Bir hayli uzun süren reklamların sonrasında bu gece kaldığı noktadan devam ediyor! Kameralar açıldığında objektifimizde yer alan noktanın ringimiz olmadığını görüyoruz, an itibarıyla Prestige Grand Wrestling'in Backstage'indeyiz ve üzerinde "MJF Locker Room" yazan bir odanın kapısının bitişiğinde, Prestige Grand Wrestling'in muhabirlerinden bir tanesi olan Jackie Redmond'ın yer aldığını görüyoruz. Bir hayli güzel ve özenle hazırlandığı onun ekranımıza geldiği ilk saniyeden itibaren anlaşılan Jackie'nin; kamera arkasındaki ekip arkadaşından aldığı işaretin sonrasında kameranın lensine doğru bakarak konuşmaya, sunumunu gerçekleştirmeye başladığını gözlemliyoruz.

Jackie Redmond: Hello everyone, this is Jackie Redmond! (Suratında, içleri ısıtacak bir gülümseme oluşuyor) PAYBACK #99’da belli ki heyecan bir an olsun dinmeyecek; aksiyon ringde olduğu kadar, şu an bulunduğumuz Backstage'de de tüm elektriğiyle hissedilecek! önemli bir yol ayrımı olan PAYBACK100'e sayılı günler, No Way Out 2026'ya da yalnızca iki hafta kalmışken buralardaki bütün profesyonellerin gözü tek bir noktada- herkes en zirveyi hedefliyor! Ve şimdi, yanımda konuşulacak çok şeyi olan, oldukça özel bir konuğum var— Ladies and gentlemen, please welcome my guest at this time… ROH World Championship'in sahibi olan "Big Hebrew" MJF!

Jackie açılış-sunum konuşmasını gerçekleştirdikten, tamamladıktan sonra kameranın zoom out yaptığını ve bununla birlikte daha geniş bir açıyla kayıt almayı sürdürdüğünü gözlemliyoruz. Bunun gerçekleşmesiyle birlikte röportajın gerçekleştirildiği noktada MJF'in de yer aldığını görüyoruz! Jackie yan tarafında yer almakta olan MJF'e doğru vücudunu çeviriyor, kafasını havaya doğru kaldırarak onun gözlerinin içerisine doğru bakıyor ve mikrofonu öncelikle kendi ağız seviyesine kaldırarak ilk sorusunu sormaya başlıyor. Jackie sorusunu sorarken, MJF'in omzunda durmakta olan kemerini düzelttiğini görüyoruz.

ytEHWH7.png

Jackie Redmond: Öncelikle tebrikler MJF, No Way Out 2026 şovunda Bray Wyatt'la PGW Championship maçına çıkmaya hak kazandın. Fakat ben geçtiğimiz hafta North Little Rock’ta gerçekleşen PAYBACK #98 şovunda yaşananları sormadan geçemeyeceğim. Kazuchika Okada maçın sonunu getirmeye çok yakınken ışıklar bir anda gitmişti ve tekrardan maça dönüldüğünde senin onun üzerine geçerek maçı sonuçlandırdığını gördük. İnsanlar karşılarında buldukları manzaraya bakarak, Dark STG'nin bu maça ve sonucuna tesir ettiğini düşünüyorlar- maçın sonrasında Kazuchika'nın kariyerini sonlandırmayı kafasına koymuşçasına saldırması da bu düşünceleri güçlendirir nitelikte. Peki sen bu görüş karşısında ne düşünüyorsun, sence Dark STG sayesinde mi No Way Out 2026'da Bray Wyatt'ın karşısında olacaksın?

MJF'in bu soru sorulurken tahrik olduğunu, rahatsız olduğunu suratında oluşan ifadeden yola çıkılarak rahatlıkla söyleyebiliyoruz. O, ekşimiş bir surat ile Jackie'ye bakıyor, Jackie ise onun yanıt vermesi üzerine mikrofonun seviyesini biraz daha havaya kaldırarak MJF'in ağzına doğru tutuyor. Araya giren birkaç saniyenin sonrasında MJF'in yanıt vermeye başlamasını, düşüncelerini anlatmaya başlamasını seyrediyoruz.

fG8LRrC.png

MJF: Bunlar daha çok senin görüşün gibi duruyor Jackie (Jackie garipser bir ifade ile ona bakarken MJF devam ediyor), gerçekten bu 'dahice' soruyu sormak için mi o kadar hazırlık yaptın? Eğer böyle bir soru ile karşılaşacağımı bilseydim, kapımı tıklattığında içeride olduğumu anlamaman için çıt çıkarmazdım! (Sırıtıyor) Bak bana, şu yüzüme bak. Sence benim, o bodrum katında yaşayan, (Vurguluyor) ışık düğmeleriyle oynamayı marifet sanan Dark STG gibi bir ucube yardımına ihtiyacım var mı? Ben ROH World Şampiyonu'yum Jackie, şu kemeri görebiliyor musun? (Alaycı bir tonla konuşuyor) Kazuchika Okada’nın beni yeneceğine gerçekten inanan o zavallının, evinde cips yiyip internetin bir yerlerinde ağzından akan salyalarla birlikte yorum yapan kitleyle aynı seviyede olmadığını umuyordum. Yanılmışım. (Gülüyor, sonrasında ciddileşiyor) O, sadece kaçınılmaz olan sonu hızlandırdı. Ben o ringde her halükarda Kazuchika'yı paketleyip evine yollayacaktım. D-STG’nin tek yaptığı, maçın süresini biraz kısaltmak ve insanların benim muazzam performansımı birkaç dakika daha az izlemesine sebep olmak oldu. Sonuç değişmeyecekti Jackie, sadece kronometre biraz erken durdu.

MJF kafasını kameraya doğru çeviriyor ve resmen 32 dişini birden göstererek sırıtmaya başlıyor. Bu sırada yanıtın tamamlandığını anlayan Jackie'nin mikrofonu tekrardan kendi ağız seviyesine doğru yaklaştırdığını ve MJF'in üzerinden bakışlarını bir an bile olsun ayırmadan konuşmaya, bir diğer sorusunu sormaya başladığını görüyoruz.

y3gS5fY.png

Jackie Redmond: Anlıyorum... Demek sana göre geçen hafta sadece bir zaman daralmasıydı- her ne olursa olsun Kazuchika'yı yeneceğini ve Dark STG'nin tek yaptığının bu maçın süresini kısaltmak olduğunu ifade ediyorsun. (Bir süre sessiz kaldıktan sonra devam ediyor) Peki ya önümüzdeki hafta? Biliyorsun, önümüzde PAYBACK100 saniyesi var... Dakikalar önce bu binada yaşananları da hepimiz gördük; Dark STG, "Chief" Matt Morgan'la yaptığı konuşmanın sonrasında PAYBACK100 için o Title Shot'ı elde etmeyi başardı. Şu an herkes onun bu ivmeyle Bray Wyatt karşısında bir mucize yaratıp yaratamayacağını konuşuyor. Sence Dark STG, Bray Wyatt’ın bir yıl olmasına ramak kalmış PGW Championship Reign'inin sonunu getirebilir mi?

Jackie'nin sorusunu sorduktan sonra mikrofonu bir kez daha MJF'in ağzına doğru uzatmasını, "Big Hebrew"un da omzundaki ROH World Championship kemerini düzelttikten sonra direkt olarak yanıt vermeye başlamasını seyrediyoruz; tekrardan ondan dinlemeye başlıyoruz.

60pcMSG.png

MJF: Mucize mi? (Başını iki yana sallıyor) Ben bu saçmalıkları takip etmem Jackie. Biliyorum; sen ve senin gibiler için masallara inanmak daha kolay geliyor fakat ben sadece gerçeklere inanırım. D-STG, "Chief" Morgan'dan bir Title Shot edindi fakat bunu iyi değerlendirememesi durumunda yaşanacaklardan ötürü hiç de memnun değilmiş gibi görünüyor. O, bunun baskısıyla o maça çıkacak ve belki de her şeyi eline-yüzüne bulaştıracak. Her neyse ne, ben işi sonuca götürme konusunda buralarda Bray Wyatt'tan daha iyisini görmedim. O adam bir şeyler yapar, gerekirse hile yapar ama bir şekilde maçı kazanır- benim karşımda ezikçe hile yaptığında bunu öğrenmiştim... D-STG'nin, Bray gibi bir psikopatın karşısında onun en ufak bir şansı bile yok. Sıfır. Yok denecek kadar az bile değil, direkt olarak yok- Bray, o yaratığı sadece yenmekle kalmayacak, onu profesyonel güreş haritasından silecek! (Bir süre sessiz kaldıktan sonra devam ediyor) Eğer bu şirkette Bray'in karanlık imparatorluğunu yerle bir edecek, onu gerçekten diz çöktürecek bir adam varsa, o da tam karşında duruyor Jackie. Onu ben tuşladım, benim kadar kimse onu sarsamadı— yoksa bunu unutuyor musun? (Kafasını bir anlığına yukarıya kaldırıyor) Bray Wyatt’ı, o yenilmezlik aurasıyla etrafta dolaşan canavarı, ROH World Championship için bile olsa mağlup eden, onun sırtını o ringin zeminine yapıştıran tek adam benim! Ben onun (Vurguluyor) PANZEHİRİYİM! Ben onun zihnindeki o karanlık dehlizlerin tek sahibiyim!

MJF'in yanıtını tamamladıktan sonra, Jackie'nin sımsıkı bir şekilde elinde tuttuğu mikrofonu bir diğer sorusunu sormak üzere kendi ağzına doğru tuttuğunu görüyoruz... Hayır, öyle bir şey yaşanmıyor çünkü MJF'in elini; Jackie'nin elinin üstüne koyarak onun mikrofonu uzaklaştırmasına engel olduğunu ve mikrofonu kendi ağzına doğru yaklaştırdığını görüyoruz! MJF, hız kesmeden daha yüksek bir tonla devam ediyor!

BbaaeG8.png

MJF: Yeni bir soruya gerek yok Jackie, bunu ben kendi kendime yapmaya devam ederim— sen sadece mikrofonu tutmaya devam et. (Sırıtıyor) Herkesin şunu bilmesini istiyorum: Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan ROH: Showdown in the Sun için sadece hazır değilim; ben o şovun bizzat kendisiyim! O gece ringe çıktığımda, Shane Taylor'ı mağlup ederek o ringden yine şampiyon olarak, yine en iyisi olmaya devam ederek ayrılacağım. Şu kemer benim omzumda bir aksesuar değil, benim bu sektördeki mutlak hakimiyetimin bir kanıtı- bunu herkes kabul ediyor. Ama asıl mesele ne biliyor musun Jackie? Asıl mesele tarih yazmak- No Way Out 2026'da Bray'i devirip PGW Championship'i de kazandığımda, bu sektörde kimsenin hayal bile edemeyeceği bir şeyi başaracağım. İki farklı şirketin en prestijli ana kemerlerini aynı anda taşıyan ilk adam olarak tarihe geçeceğim! İnsanlar yıllar sonra geriye dönüp baktıklarında, profesyonel güreşin altın çağını bir ilahın başlattığını görecekler. O gün geldiğinde, hem Ring of Honor hem de Prestige Grand Wrestling benim kanatlarımın altında olacak! Çünkü ben Maxwell Jacob Friedman'ım ve ben... (Jackie'nin elini yavaşça bırakıyor ve kameraya bakarak konuşmasına devam ediyor) I'm better than you, and you know it!

MJF'in kendi sözlerini tamamladıktan sonra Jackie'nin yeni bir soru sormasını bir kenara, bir şey demesini beklemeden kendisine tahsil edilen Locker Room'un içerisine girdiğini görüyoruz. Kapıyı sert bir şekilde çarpması görüntüleri kameramız tarafınca görüntülendikten sonra, eski açıya, sol tarafa doğru dönüyoruz ve ekrana şaşkın bir şekilde kalmış olan güzeller güzeli Jackie'nin yansıtılmasını seyrediyoruz. O, çaresizce bir şekilde kameraya bakmaya devam ederken; ekranın kararmaya ve en sonunda da alandan bağlantı sağlayan kameraların kapandığını görüyoruz. Prestige Grand Wrestling'in PAYBACK #99 şovu elbette ki son bulmuyor, farklı bir noktadan, ringimizden, devam ediyor.

4hioqql.gif

intro-1749952414.jpg
BIRMUK_04172024AT_0172--9af0778f52ef7a223500bb345b25a591.jpg

Müzik çalıyor ve PGW Tag Team şampiyonlarımız Finn Balor ile PGW World Television şampiyonu Carlito girişte görünüyor. Seyircilerin çoğu kendilerini destekliyor. İkili ringe yan yana ilerliyor. İkili çok uzatmadan ringe giriyor ve seyircilere tekrardan poz kesip rakiplerini beklemeye başlıyor.

maxresdefault.jpg

Mascara müziği çalar çalmaz seyircilerden inanılmaz bir yuhalama geliyor ve El Grande Americano girişte görünüyor. Seyircilerin çoğu kendisini yuhalasa da Americano pozunu kesip ringe ilerlerken bazı seyirciler kendisiyle etkileşime giriyor. El Grande Americano ringe ilerlerken bir anda müziği kesiliyor ve başka bir müzik duyuluyor!

intro-1767400135.jpg

My Time Is Now'un çalmasıyla birlikte PGW World Heavyweight Şampiyonu John Cena girişte görünüyor. El Grande Americano'nun partneri olacak olan Cena onun girişini bölerek alana geliyor. Cena cebindeki bezi kameraya gösterdikten sonra ringe doğru koşmaya başlıyor. Sonrasında ringe atlıyor. Americano da bayağı bozularak ringe giriyor. Cena kemerini kenara bırakıp tişörtü ile şapkasını seyircilere attıktan sonra hazır olduğunu hakeme bildiriyor. Finn Balor da ringte kalırken hakem maçı başlatıyor.

Tag Team Match
Carlito & Finn Bálor vs. El Grande Americano & John Cena

maxresdefault.jpg

Zilin çalmasıyla birlikte El Grande Americano, John Cena'dan tag alıyor. Cena'nın yüzünde alaycı bir tebessüm oluşuyor ve kenara geçiyor. Americano ile Balor ringte. İki isim birbirlerini kısa bir süre süzdükten sonra tam yaklaşacakları sırada John Cena da tag alıyor ve ringe giriyor. Americano ise ringten çıkmak yerine Cena ile tartışıyor. İkili bir süre tartıştıktan sonra Americano geri adım atıyor ve ringe çekiliyor. Bu esnada Balor hala bekliyor. Cena, Americano ile tartışmayı bırakıp ringe odaklanır odaklanmaz Finn Balor'dan bir Shotgun Dropkick geliyor ve Cena köşeye çakılıyor! Americano, Balor'a çaktırmadan tag alıyor. Balor ise Cena'yı kaldırıp bir Final Cut Elbow vuruyor! Sonrasında ayağa kalkıyor ve Cena'yı tekrardan ayağa kaldırıyor ve bir de Inverted Suplex vuruyor! Ama tam bu sırada Americano ringe giriyor ve bir Dropkick ile Balor'u yere seriyor!

El%20Grande%20Americano%20Dragon%20Lee%20WWE%20Raw.jpg

Balor hızlıca ayağa kalkıyor ve Americano'ya bir Sling Blade vuruyor. Sonrasında Shotgun Dropkick için hamle yapıyor ama Americano çekiliyor ve Balor boşa atlıyor. Americano hızlıca Balor'u yakalıyor ve bir Belly To Belly Suplex vuruyor! Balor ayağa kalkar kalkmaz Americano tekrardan onu yakalıyor ve bir Belly To Belly Suplex daha vuruyor! Americano tekrardan Balor'u yakalıyor ve bu kez de German Suplex vuruyor. Sonrasında bir Ankle Lock bağlayıp Balor'u ringin ortasına çekiyor. Balor çırpınmaya başlıyor. İplere uzanmaya çalışıyor ama yaklaştığı anda Americano onu ringin ortasına çekiyor. Balor bu esnada yüzünü Americano'ya dönüp ayaklarıyla onu ittiriyor fakat Americano, Balor'un bileğini bırakmıyor ve ayağa kalkıp kilidi bağlamaya devam ediyor. Balor tekrardan iplere uzanmaya çalışıyor ve iplere doğru yaklaşıyor!

Fast_10072023RF_41199--cf37e9498fc16783e9bdc4f85143bb92.JPG

Americano tekrardan Balor'u ringin ortasına çekmek isterken Balor aniden tag vermeyi başarıyor ve Carlito tag alıp ringe atlıyor. Hızlı bir Clothesline ile Americano'yu yere seriyor. Americano hızlıca ayağa kalkıyor ve bir yumruk sallıyor ama Carlito onun elini tutup karnına bir tekme atıyor. Sonrasında elini bırakmadan köşeye çıkıyor ve sonrasında üzerine atlayıp bir Tornado DDT vuruyor! Americano yere serilirken Carlito hızlıca ayağa kalkıyor ve iplere atlayıp bir Springboard Moonsault vuruyor. Carlito sonrasında köşeye çıkıyor. Cena kendisini izliyor. Americano ayağa kalkmaya çalışıyor. Carlito atlıyor ama Americano onu havada yakalıyor ve German Suplex ama Carlito inanılmaz bir şekilde ayaklarının üzerinde duruyor ve iplerden sekip bir Clothesline daha vuruyor. Americano ring zeminine düşüp kendi köşesine çekiliyor ve Cena'ya tag veriyor.

John-Cena-and-Carlito.jpg

Cena tag aldıktan sonra Carlito ile göz göze geliyor. Carlito onu ringe çağırırken gayet öfkeli görünüyor. Cena ise bu öfkeye tebessüm ile karşılık veriyor ve alaycı bir tavırla ringe yavaşça giriyor. Cena, Carlito ile göz göze geliyor ama bir hamle yapmıyor. Öylece Carlito'nun suratına bakıyor. Americano iyice kendine geldikten sonra Cena'ya bir şeyler yapmasını söylüyor ve bağırıp çağırıyor. Cena ise sen işine bak der gibi el kol yapıyor arkasına doğru. Suratına bile bakmıyor Americano'nun. Cena yavaşça Carlito'ya yaklaşacakken Carlito'dan ani bir Dropkick geliyor ve Cena iplere düşüyor. Cena iplerden sekiyor ama Carlito'dan bir Dropkick daha geliyor ve Cena yere düşüyor. Cena düştükten sonra hızlıca ayağa kalkıyor ve Carlito iplerden sekip bir Jumping Shoulder Tackle vuruyor. Carlito iplerden sekiyor ve bir tane daha Shoulder Tackle vuruyor. Seyircilerden "ooo" sesleri yükselmeye başlıyor. Cena ayağa kalkıp bir yumruk sallıyor ve ıska geçiyor fakat Carlito onu Spin-Out Powerbomb için ayağa kaldıracağı sırada kendisini onun arkasına atıyor ve onu kaldırıp bir Protobomb vuruyor!

x720

Carlito, Protobomb'u yer yemez Balor'a doğru yuvarlanıyor ve tag veriyor. Balor iplerin üzerine atlıyor ve Cena'ya doğru bir atlayış gerçekleştiriyor fakat Cena onu havada yakalıyor ve bir anda sırtına alıyor ve Attitude Adjustment için hamle yapıyor fakat Balor ayakları üzerine düşüp Cena'nın karnına bir Sole Kick vuruyor. Sonrasında iplerden sekerek bir Dropkick vuruyor ve Cena'yı yere seriyor. Balor hızlıca köşeye çıkıyor ve Coup De Grace için atlıyor fakat Cena son anda çekiliyor ve Balor ring zeminine atlıyor. Ayağa kalktığı anda da Jumping Shoulder Tackle geliyor John Cena'dan! Cena iplerden sekiyor ve ayağa kalkan Balor'a bir Jumping Shoulder Tackle daha vuruyor. Americano bu esnada tag istiyor bağırarak ama Cena oralı olmuyor ve Balor'u havaya kaldırıp eliyle de Carlito'ya "bak böyle yapacaksın kaynanası fallik" der gibi bir Spin-Out Powerbomb'u patlatıyor! Sonrasında elini havaya kaldırıyor ve "You Can't See Me!" diyerek iplerden sekiyor ama Five Knuckkle Shuffle'ı boşa vuruyor. Balor son anda çekiliyor. Balor hızlıca bir Sling Blade patlatıyor. Sonrasında Shotgun Dropkick için koşuyor ama Cena bir Dropkick patlatıyor! İki isim de yerde kalıyor. Cena, Americano'ya yakın olduğu için elini uzatıyor tag vermek için.

image

Fakat Americano tag vermeye yanaşmıyor. Elini uzatmıyor. Cena ayaklanacağı sırada ringin dışına iniyor. Cena ayaklanıp Americano ile tartışmaya başlıyor. Americano ise oralı olmuyor. Cena arkasını döndüğü gibi Balor ona doğru koşuyor ama Cena, Balor'u bir anda sırtına alıyor ve Attitude Adjustment için hazırlanıyor ama Balor, Cena'ya bir dirsek atıyor. Sonrasında ring zeminine inmeyi başarıyor. Ama Cena, Balor'u itekleyip tekrardan Americano'ya odaklanıyor. Americano sinirli bir şekilde aprona geri çıkıyor ikili tartışmaya başlıyor. Cena bir süre sonra yine onu umursamıyor ve ringe odaklanıyor. Balor tekrardan Cena'ya odaklanıyor ama Cena'dan bir de Fisherman Suplex yiyor bu sefer!

el-grande-americano-looking-stronger-and-taller-for-some-v0-lun0xy74bnbf1.jpg

Cena ayağa kalkar kalkmaz Americano ringe giriyor ve RUNNING HEADBUTT! El Grande Americano, John Cena'yı avlıyor! Americano takım arkadaşını satıyor. Americano ringin dışına çıkıyor ve arka alanın yolunu tutuyor.

hq720.jpg

Bu sırada Carlito, Finn Balor'dan tag alıyor ve ringe giriyor. Yerdeki John Cena'yı ayağa kaldırıyor ve BACKSTABBER! CARLITO TUŞA GİDİYOR! 1-2-

3!

Kazananlar: Carlito & Finn Bálor

l-intro-1748934693.jpg
finn-balor.jpg

Maç sona eriyor! World TV Şampiyonu Carlito, World Heavyweight şampiyonu Cena'yı tuş etmeyi başarıyor! Maçı takımına bu şekilde kazandırıyor. Hakem, Carlito'nun elini havaya kaldırıyor. Balor da ringe giriyor ve galibiyeti birlikte kutluyorlar. Maçın son anları ekrana geliyor. Tekrarlar bittikten sonra Balor ringin dışına çıkıyor. Carlito ise ringte kalıyor.

Cena_Carlito_090215_v2--ef831f7d8605ebb1790ca68a0022b4c5.jpg

Carlito tam ringten çıkacakken John Cena ayaklanıyor ve Carlito'yu kendisine doğru çekip sırtına alıyor ve ATTITUDE ADJUSTMENT! JOHN CENA, CARLITO'YU DÜŞÜRÜYOR!

01-john-cena-raw-heel-2025.jpg
602da-17688660649846-1920.jpg

Finn Balor, Cena'ya saldırmak üzere tam ringe girdiği sırada John Cena bir mikrofon alıyor ve Balor ile göz göze geliyor.

John Cena: Orada dur küçük şeytan seni. Her şeyin altından çıkan bir çapanoğlu. Orada dur. Sen beni akılsız mı zannediyorsun? O küçük egon seni herkesten daha mı zeki olduğunu düşündürüyor? Yoksa sen de başkalarının yaptığı hataya mı düşüyorsun? (Carlito'ya bakıyor.) Carly'nin senin yönlendirmenle bu hale geldiğini biliyorum. Benim kadar zeki olan herkes bunu rahatlıkla görebilir. Benim bu herifi ciddiye almadığımı ise herkes rahatlıkla görebilir. Onun kariyeri benim tarafımdan ezilmekle geçti. Beni hiç bir zaman temiz yenemedi. Şimdi olduğu gibi. O yüzden onu niye ciddiye alayım ki? Carly'i ciddiye aldırabilecek tek şey senin yaptığın kurnazlık. Kardeşini önüme yem olarak atanı elbette daha fazla ciddiye alırım ve o kişi de karşımdaki küçük şeytandan başkası değil.

john-cena-wwe.jpg

John Cena: Carlito'yu gazlayacaksın, bunu biliyorum. PAYBACK100'deki maçı kazanmasını sağlayacaksın. John Cena'yı küçük düşüreceksin ve de Carly'nin elindekilerle yetinmesini bekleyeceksin. Ne plan ama!? Carly maalesef bunu anlayacak kadar akıllı değil ama geçen yıllar onu daha mert bir insan yapmış bunu görebiliyorum. Yem olarak önüme sürüldüğünü anlamamış olabilir ama karşıma doğruca çıktı. Hedefini seçti ve doğrudan söyledi. Küçük şeytan gibi başkası üzerinden plan kurmadı. Ama bu kötü planı bozmak benim için çocuk oyuncağı olacak. Çünkü bu planı şimdi değil önümüzdeki hafta bozacağım. Planını kurgulamaya devam edebilirsin seni küçük şeytan. Buna devam et. Ama senin için işleri biraz daha zorlaştırayım. Yemeğine güzel bir baharat da ben katayım. PAYBACK100'deki Champion vs Champion maçında kemerimi ortaya koyuyorum. The Greatest of All Time, PGW World Heavyweight Champion John Cena kemerini PGW World Television Champ Carlito'ya karşı koruyacak!

cena-heel.jpg

John Cena: Bunu yaparak hem küçük şeytanın küçük egosunu biraz daha zor bir teste tabii tutacağım hem de beni mertçe hedef tahtasına koyan Carlito için güzel bir fırsat sunacağım. İşini kolaylaştıracağım. Yolunu açacağım. Çünkü dostunu kullanarak bir şeyleri elde etmeye çalışan küçük şeytanın değil, en yakın arkadaşının ondan önce ana kemer şampiyonu olması ihtimali bile o küçük egonun sönmesine kanının donmasına yetecektir. Carlito! Haftaya görüşürüz.

dchiwm41su_31_ntwk--0fc337fc9e023f69a068a78332b82be2.jpg
f1e6128d71095c4c-600x338.jpg

John Cena sözlerini bitirdikten sonra kemeri arkasına bağlayarak ringten çıkıyor. John Cena arka alana doğru ilerlerken müziği çalmaya başlıyor. Finn Balor da sinirle arkasından bakarken kameralar kapanıyor.

4hioqql.gif

Ring içerisinde gerçekleştirilen maç ve o maçın sonrasında yaşanan kaotik olayların sonrasında kameralar kapanmıştı. Kapanan kameralar saniyeler içerisinde geri açılıyor, Prestige Grand Wrestling Backstage'inden görüntülerle devam ediliyor. Arka alan farklı açılardan görüntülendikten sonra bir şarkı sesinin geldiğini duyuyoruz. Bu ses gitgide arka alanı görüntüleyen kamera tarafınca daha yüksek bir sesle algılanmaya başlıyor- bu aynı zamanda bu sesin kaynağını da belirlememize sebep oluyor. Bu—

WNZ8kbn.png

Geçtiğimiz günlerde Prestige Grand Wrestling'deki ilk görünümünü yapmış olan Ring of Honor güreşçisi Max Caster'dan başkası değildi elbette! Kendisiyle birlikte sürüklediği Trolley Speaker'ıyla birlikte arka alanda ilerliyordu ve bir taraftan da rap söylüyordu. Trolley Speaker'ından bir arka plan çalarken, o rap söyleyerek insanları kendisiyle birlikte hype'lamaya girişmekteydi fakat arka alandaki görevlilerin koşuşturmacası ve herkesin meşgul olması sebebiyle kendisine eşlik edecek kimseyi bulamıyor... Max'in buna rağmen ruh halinin etkilenmediğini, eğlenmeyi sürdürdüğünü ve etrafındaki insanlara kendisine katılma konusunda davetler ederek ilerlemeyi devam ettirdiğini görüyoruz.

HT1sWcU.png

Max Caster: Yo... Yo... Listen!
Prestige Grand Wrestling, sahneye yeni bir soluk geldi,
Arka alan karışmış, sanki herkes akıl çeldi.
Görevliler koşturur, ellerinde bin tane dosya
Ama Max buradaysa, her saniye büyük bir foya!
Ring of Honor'dan geldim, burayı biraz renklendirmeye,
Kimsenin vakti yok mu iki çift laf dinlemeye? (Alkışlıyor)
Kamera burada, ışıklar üzerimde yanıyor,
Rakiplerim ise köşede korkudan donuyor!
Kafiyelerim keskin, sanki bir jilet gibi,
Buradaki ortamın ben olacağım sahibi!
Kimse eşlik etmiyor mu? Tamam, sorun değil,
Çünkü benim olduğum her yer, en büyük sa—

Bir saniye, Max Caster free-style yapmayı kendi kendine durduruyor çünkü yanından geçtiği birisini fark ediyor. Hemen geri adımlarla geri döndükten sonra yanında Tommaso Ciampa'yı görüyor! Tommaso da geçtiğimiz haftalarda uzun süre sonra Prestige Grand Wrestling'de tekrardan görünmüştü! Max, uzun uzun Tommaso'ya baktıktan sonra onu inceliyor. Tommaso'ya bakılacak olduğunda arka alandaki teşkilatlanmanın içerisinde yer almakta olan tekerlekli ekipman kasalarının bir tanesinin üzerinde oturduğunu ve elinde salladığı Sledgehammer'la bu kasaya yavaş yavaş vurarak metal sesi çıkardığını gözlemliyoruz. Max'ın yanı başına dikilmesiyle birlikte bakışlarının yönünü onun üzerine çeviriyor, Max ise free-style yapmaya başlıyor, Tommaso'ya bakarak.

gxXDSMK.png

Max Caster: Yo... Yo... Listen!
Bakın burada kim var, Prestige Grand Wrestling'in en sert abisi,
Ama suratı asık, sanki kaçmış bütün neşesi!
Elinde koca bir çekiç, vurup duruyor metale,
Dışarıdan baksan sanırsın düşmüş büyük bir melale!
Sledgehammer elinde, bu poz tanıdık geliyor,
Sanki birileri H.H.H. olmaya can atıyor!
Kayınpederin mi öğretti bu çekiç tutma işini?
Yoksa o mu ayarladı senin bu sert girişini?
Kafan parlıyor Tommaso, sanki bir bilardo topu,
Seni gören sanır ki yemişsin hayatın boyunca kopu!
O sakalların içinde kimbilir neler saklı,
Belki de Goldie'den başka bir şey yok, kafası taklı!
Biliyorum o çekici neden bu kadar çok sevdin,
Çünkü ringde değil, ancak yatakta onla devdin!
Sert çocuk rolleri, her yerin bandaj ve kan,
Ama karın evde beklerken sen çekicinle yatan! ♫

ae6vlR8.png

Bu free-style'ın sonrasında Tommaso'nun elindeki Sledgehammer'ıyla birlikte kalktığını görüyoruz! Onun bu şekilde üzerine geldiğini gören Max bir hayli geriliyor ve hatta bir-iki adım geriye basıyor. Yine de Tommaso'nun tek eliyle onun boğazına yapışmasından kurtulamıyor. Tommaso dişlerini sıkarak, öfkeyle karşısındaki Max'e bakarken; Max'in ona hızlı bir şekilde konuşarak açıklama yapmaya çalıştığını, onu yatıştırmaya çalıştığını görüyoruz.

Max Caster: Yo, man, come on! Bu sadece eğlence amaçlı!

Bir süre boyunca bu şekilde kalıyorlar, bakışıyorlar ve en sonunda Tommaso'nun onu rahat bıraktığını görüyoruz. Max derin bir nefes vererek üzerini düzeltiyor. Tommaso'nun da elindeki Sledgehammer'ı kasaların bir tanesinin üzerine koyduktan sonra arkasına döndüğünde ve Max'in Trolley Speaker'ından gelen sesi durdurduktan sonra bir şeyler söylemeye başladığını görüyoruz, gergin bir ifade sergilemeye devam ediyor.

uWlgd2N.png

Tommaso Ciampa: Kafiyelerin... Zayıftı. Ama ritmin fena değil.

Max bir hayli şaşırıyor, bir hayli gergin olan Tommaso'dan böyle bir yaklaşım edinmeyi beklemiyordu. 'Gerçekten mi' diyen gözlerle Tommaso'ya bakmaya devam ederken, onun tam karşısında konumlanmaya devam eden Tommaso'nun anlatmaya devam ettiğini görüyoruz.

ZMSQwet.png

Tommaso Ciampa: Bana "dede" dedin. Bana "parlayan kafa" dedin. Hatta o çekicin geçmişinden bahsettin... Ama unuttuğun bir şey var Max. Yaşlı adamlar bazen çok gürültücü çocuklardan sıkılırlar ve o çocukların oyuncaklarını ellerinden alırlar.

Tommaso yavaşça eğiliyor, Max’in az önce yaka-paça olduğu sırada cebinden düşürdüğü güneş gözlüklerini yerden alıyor. Onlara, gözlüklere bir an bakıyor. Sonra beklenmedik bir şekilde gözlükleri kendi kafasına takıyor! Bu gerçekten inanılır gibi değil ama oldu, Tommaso'nun parti gözlüklerini kafasına geçirdiğini görüyoruz- sert ifadesiyle, güneş gözlüklerini alnına yerleştirmiş durumda!

Tommaso Ciampa: Bir dahaki sefere... Kafiyelerini benim Goldie için neler yapabileceğimi anlatmak için kullan. Ama nakarat kısmına kendi yardım çığlıklarını eklemeyi unutma. Çünkü bu dünyada ritmi ben belirlerim, sen sadece o ritme uygun şekilde düşersin.

Tommaso, Max'e son bir bakış attıktan sonra Sledgehammer'ıyla birlikte arka alanın farklı bir yönüne doğru yola koyuluyor, ilerliyor. Bu sırada Max'in kamerayı kendisine çevirdiğini ve kameranın arkasındaki kameramana bakarak ona bir soru yönelttiğini görüyoruz.

UqrlYb9.png

Max Caster: Bunu kestik mi? Umarım çekmişsinizdir! (Diğer tarafa dönüyor) Hey Tommaso! (Kıkırdıyor, şakalaşıyor— en azından o öyle biliyor) Gözlükler hediyem olsun, fatura adresini menajerime gönderirim!

Kamera bu sözlerin sonrasında Tommaso'ya dönüyor, onun bir taraftan uzaklaşırken, diğer taraftan da orta parmak göstererek bir karşılık vermesini seyrediyoruz.

Tommaso Ciampa: (Bağırıyor) FUCK OFF!

HE-EEEEY! DOSTUM, GÖZLÜĞÜMÜ GERİ VERMEYECEK MİSİN?

[koşma sesleri]

Ekran kararıyor, kameralar kapanıyor ve şovumuz ringden devam ediyor.

4hioqql.gif

2kHktzh.png

Müzik çalıyor ve Impure Şampiyonu Dominik Mysterio seyircilerin müthiş yuhalamaları eşliğinde girişte görünüyor. Dominik oldukça gergin bir şekilde girişte beliriyor. Kemeri beline bağladıktan sonra kulaklarını kapatarak ringe doğru yavaşça ilerliyor. Ringe doğru ilerlerken de seyircileri kontrol ediyor. Önceki hafta yaşadığı olayların tekrar etmesini istemiyor. Dominik bu gergin havasını üzerinden atamıyor. Dominik ringe girdikten sonra kemerini ring kenarına bırakıyor ve rakibini beklemeye başlıyor.

hq720.jpg

Dragon T müziğinin çalmasıyla birlikte tezahüratlar eşliğinde girişte beliriyor ve arkasından da amcası Rey Mysterio gelip kendisine eşlik ediyor. İki isim birlikte ringe doğru ilerliyor. Seyircilerden kendilerine yoğun bir destek oluyor. İkili ringe yaklaşınca Rey kenarda beklerken Dragon T ise ringe giriyor. Dominik iki ismi de fazlasıyla süzüyor. İki isim de hazır olduktan sonra hakem maçın başlaması için gerekli işareti zaman tutucuya veriyor.

Non-Title Match
Dominik Mysterio vs. Dragon T

maxresdefault.jpg

Zil çalıyor ve maç başlıyor. İki isim hızlıca birbirlerine doğru koşuyorlar ve birbirlerine aynı anda bir yumruk atıyorlar ve iki isim de sarsılıyor. Sonrasında iki isim de iplerden sekip yeniden birbirlerine doğru koşuyorlar. Bu sefer Dragon T, Dominik'e doğru atlıyor ve hızlı bir Hurricanrana ile Dominik'i savuruyor. Dominik ayağa kalkıp tekrardan Dragon T'ye yöneliyor ama Dragon T'den yine bir Hurricanrana geliyor. Dominik bu sefer köşeye kadar savruluyor. Dominik köşeye tutunarak ayağa kalkarken Dragon T kendisine doğru koşuyor ve onun üzerine atladıktan sonra bir Monkey Flip yapıyor. Dominik sırtını tutarak ayağa kalkarken Dragon T hızlıca ayaklanıp köşeye atlayıp bir Springboard Crossbody deniyor ama Dominik onu havada yakalıyor ve Facebuster yapıyor. Sonrasında hızlıca Dragon T'yi ayağa kaldırıyor ve iplere atıyor. Sonrasında iplerden seken Dragon T'yi yakalıyor ve Tlit-A-Whirl Backbreaker patlatıyor. Ardından hızlıca Dragon T'yi ayağa kaldırıyor ve bir de Brainbuster patlatıyor! Dominik tuşa gidiyor. 1-2-

hq720.jpg

Kickout! Dragon T tuşu atmayı başarıyor. Dominik hızlıca Dragon T'nin üstüne çıkıyor ve onu yumruklamaya başlıyor. Bir yandan kenardan maçı takip eden babası Rey Mysterio'ya da bir şeyler söylüyor. Dominik birkaç yumruktan sonra duraksıyor ve ayağa kalkıp birkaç tane de Stomp vuruyor. Sonrasında Rey Mysterio'ya doğru yöneliyor. Dominik ile Rey tartışırken Dragon T yavaşça ayaklanıyor ve kendine gelmek için yeterince zaman elde ediyor. Sonrasında Dominik'e doğru koşuyor ve School Boy Roll-Up! 1-2-Kickout! Dominik tuşu atıyor ama tuşu atar atmaz dizlerinin üstünde kalıyor ve Dragon T hızlıca ayaklanıp iplerden sekiyor ve Dominik'e sert bir Basement Dropkick patlatıyor. Dominik yere düşüyor. Dragon T de hızlıca ayağa kalkıyor ve bir Standing Shooting Star Press patlatıyor. Sonrasında köşeye yöneliyor ve alt iplerden zıplayıp bir Moonsault vuruyor. Sonrasında ayağa kalkıyor ve orta iplerden atlayıp bir Moonsault daha vuruyor! Dragon T tekrardan ayağa kalkıyor ve bu sefer en üst iplere zıplıyor ve bir daha MOONSAULT!

00a0796fae89c5e2-600x338.jpg

HAYIR! Dominik son anda dizlerini karnına çekiyor ve Dragon T, Dominik'in dizlerine düşüyor. Böylece hasarı kendisi alıyor. Dragon T karnını tutarak kenara çekilirken Dominik ise iplere tutunarak ayağa kalkıyor ve aprona geçiyor. Bu esnada Rey Mysterio, Dominik'e doğru yaklaşıyor ama herhangi bir hamlede bulunmuyor. Yine de Dominik odağını bir anlığına kaybediyor ve bu durum Dragon T'ye bir avantaj sağlıyor ve çabucak kendine gelen Dragon T koşmaya başlıyor ve iplerin üzerinden Dominik'in üzerine atlıyor ve bir Hurricanrana patlatıyor. İki isim de dışarıya uçuyor ve sert bir şekilde zemine çarpıyorlar. İki isim de yerde kalıyor. Rey Mysterio hızlıca Dragon T'nin yanına gidiyor ve durumunu kontrol ediyor. Bu esnada hakem saymaya başlıyor. 1-2-3- Dragon T yavaşça ayağa kalkmaya başlıyor. Dominik ise basamaklara doğru sürünüyor. Dragon T ayaklandıktan sonra Dominik'e yöneliyor ve onu yavaşça kaldırmaya çalışıyor. Hakem de saymaya devam ediyor. 4-5-6-7- Dragon T, Dominik'i ringe yuvarladıktan sonra kendisi de aprona çıkıyor ve sonrasında da köşeye çıkıyor. Ardından SHOOTING STAR PRESS!

RAW_11272023GD_40718--b0e7073b716f8aa4f3991966e21dff1d.JPG

HAYIR! Dominik bir kez daha dizlerini karnına çekiyor ve Dragon T kafa üstü Dominik'in dizlerine çakılıyor. İki isim de yerde kalıyor. Rey Mysterio kenardan aprona vurarak Dragon T'yi ayağa kaldırmaya çalışıyor. Dominik ise ring zeminine doğru sürünüyor. Dominik iplere tutunarak ayağa kalkmayı başarırken Dragon T'ye hızlıca gidiyor ve onu kaldırıp ringin ortasına getiriyor. Sonrasında bir Brainbuster vuruyor. Dragon T sert bir şekilde kafa üstü ring zeminine çakılıyor. Dominik tekrardan Dragon T'yi ayağa kaldırmaya çalışıyor. Bu esnada Dragon T kendine geliyor ve Dominik'e yumruk atmaya başlıyor. Birkaç yumruktan sonra Dragon T tamamen ayağa kalkıyor ama Dominik son yumruktan sıyrılıyor ve Dragon T'yi bir Dropkick ile orta iplere düşürüyor. Sonrasında hızlıca iplerden sekiyor ve 619! Dominik doğrudan kendini Dragon T'nin üzerine atıyor ve tuşa gidiyor! 1-

DOMINIK AYAKLARINI İPLERE ATIYOR! HAKEM FARK ETMEDİ! 2-

FYjheVJXoAYYS6u-e1658818278687-678x381.jpg

REY MYSTERIO SON ANDA ARAYA GİRİP DOMINIK'İN AYAKLARINI DÜŞÜREREK TUŞU BOZUYOR! DOMINIK İNANAMIYOR!

daK68hG.png
maxresdefault.jpg

Rey Mysterio tuşu bozar bozmaz gidip kenarda duran Impure şampiyonluğunu alıp aprona çıkıyor. Dominik de ayağa kalkıyor ve Rey ile tartışıyor. İkili tartışmaya devam ediyor. Hakem de araya girmeye çalışıyor.

maxresdefault.jpg

Bu esnada Dragon T ayaklanıyor ve koşarak bir 619 vuruyor Dominik'in karnına doğru! Sonrasında iplerden zıplıyor ve bir Dragonrana patlatıyor! Dragon T, Dominik'i hızlıca ayağa kaldırıyor ve Suplex Lift Powerbomb yani DRAGON BOMB PATLATIYOR! DRAGON T TUŞA GİDİYOR! 1-2-

3!

Kazanan: Dragon T

image
feb-1-2025-indianapolis-usa-rey-mysterio-during.jpg

Dragon T maçı kazanmayı başarıyor! Dragon T, Dominik Mysterio'yu bir kez daha yenmeyi başarıyor! Dragon T ringte zaferini kutlarken Rey Mysterio da ringe geliyor ve kendisine eşlik ediyor. Maçın son anları ekrana tekrar yansıdıktan sonra Rey Mysterio'nun Dragon T'nin elini havaya kaldırdığını görüyoruz. Bu sırada bir müzik duyuluyor!

maxresdefault.jpg

Bobby Lashley tüm heybetiyle girişte görünüyor. Lashley ringe doğru ilerlerken Dragon T ile Rey Mysterio, Lashley'in ringe gelmesini bekliyor. Lashley ringe doğru öfkeli bir şekilde ilerliyor.

20190708_RAW_LashkeyMysterio--d72a16fe17ae6b6f7ecc66a1b0b303ae.jpg

Lashley ringe girmeden Rey Mysterio kendisini ringin dışına atıyor ve Lashley'e doğru koşmaya başlıyor ama Lashley bir Big Boot'ta yere seriyor Rey Mysterio'yu. Lashley, Rey Mysterio'yu maskesinden tutup ayağa kaldırıyor ve sırtına alıyor. Sonrasında onu ringe atıyor ve kendisi de ringe giriyor. Dragon T birkaç yumruk atıp Lashley'i yormaya çalışıyor ama Lashley tuttuğu gibi Dragon T'yi ringin öbür ucuna uçuruyor. Sonrasında Rey Mysterio'yu tutup sırtına alıyor ve Running Powerslam vuruyor. Sonrasında Dragon T'ye yöneliyor ama Dragon T bir anda kendisini ringin dışına atıyor ve bariyerlerden atlayıp seyircilerin arasına karışıyor. Bobby Lashley de ringin dışına çıkıp seyircilerin arasına atlıyor ve Dragon T'yi kovalamak için gözden kayboluyor.

020c4-17642906976982-1920.jpg
MixCollage-21-Dec-2025-08-22-PM-5915.jpg

Bu sırada ringin kenarında Dominik Mysterio kendine geliyor ve hızlıca kemerini eline alıp gergin bir şekilde etrafını gözetliyor. Önceki haftada Jack Perry'nin kendisine saldırması üzerine Dominik Mysterio'da oldukça gergin bir ruh hali oluşuyor. Dominik kendini ringe atıyor ve seyircileri gözetliyor. Bu esnada bir kameraman ringe girip kendisine yaklaşıyor. Dominik'i yakından çekmek istiyor ama Dominik bunu fark ettiği gibi elindeki kemeri kameramanın suratına geçiriyor! Sonrasında sinirle bağırmaya başlıyor. Tekrardan kameramana yöneldiği sırada duraksıyor. Çünkü kameraman gerçek bir kameraman! Dominik'in düşündüğü kameramanın Jack Perry olduğuydu fakat Dominik'in paranoyasına kurban gidiyor kameraman. Dominik tekrardan ringin dışına çıkıyor ve seyircileri yakından kontrol etmeye başlıyor. yavaşça seyircilere tek tek bakıyor-

db8a1-17318096505921-1920.jpg
aarNsBD.jpeg

YUMRUK YEDİ! Bir anda seyircilerden birisi kendisini bir yumrukta yere seriyor. Bu seyirci Rey Mysterio maskesini çıkartıp Dominik'e doğru fırlatıyor... BU JACK PERRY! Jack Perry bariyerlerden atlıyor ve Dominik'e yavaşça yaklaşmaya başlıyor. Dominik kendine gelmeye çalışırken Jack Perry'e adeta yalvarır gibi saldırmamasını istiyor. Dominik korku içerisinde Jack Perry'den sürüklenerek uzaklaşmaya çalışırken Jack Perry hızlıca üzerine çullanıyor ve onu yerde yumruklamaya başlıyor. Bir süre sonra da Jack Perry, Dominik'i ayağa kaldırıyor ve onu basamaklara fırlatıyor!

n0Tk1xp.jpeg

HAYIR! DOMINIK SON ANDA BİR LOW BLOW VURUYOR VE JACK PERRY'İ GAFİL AVLIYOR! Dominik, Jack Perry'i kaldırıyor ve basamaklara doğru fırlatıyor! Sonrasında ayağa kaldırıyor ve basamaklara doğru bir Brainbuster vuruyor! Dominik ayağa kalkıp seyircilere poz keserken seyirciler kendisini yuhalıyor! Dominik yerden kemerini alıp ringe giriyor ve bir mikrofon istiyor. Jack Perry'e yukarıdan bakarak konuşmaya başlıyor!

CM0Ybfu.jpeg

Dominik Mysterio: Önceki hafta yaşadıklarımı tekrar yaşamamak için gösterdiğim çaba işe yaramadı. Çünkü sen beni elde edebileceğini düşünerek yanlış bir yol tercih ettin Jack! Ama bak, buradayım. Yanlış yöntemine rağmen senden kaçamıyorum. Şunu artık bilmen gerekiyor... Senden asla kaçmayacağım. Çünkü beni bir gram ürkütmüyorsun. Tanıştığımız günden beri beni aşağıya çekmek istiyorsun ama zaten oradan geldiğimi küçük kafana sokamıyorsun. Bundan sonra üstüne geleceğim oğlum. Seninle Kasım'da oynadığım gibi oynayacağım. PAYBACK100'de bazı şeyleri netleştireceğiz. Haftaya görüşürüz fahişem.

Dominik mikrofonu Jack Perry'nin üzerine fırlattıktan sonra ringin dışına çıkıyor ve arka alanın yolunu tutarken kamerayı kapatıyor.

4hioqql.gif

Kameralar tekrardan açılıyor, Prestige Grand Wrestling Backstage'inden şovumuz devam ediyor. Karşımızda Johnny Mayhem bulunuyor! Johnny kameraya bakarak konuşmaya, mecalini anlatmaya başlıyor, bizler de dikkatli bir şekilde onu dinlemeye başlıyoruz. Bu arada belirtmek gerekir ki, Johnny bir hayli durağan görünüyor.

bOg0SYt.png

Johnny Mayhem: Acı bazen hiçbir yerden öğrenemeyeceklerinizi size öğretir. Ben acılarımı, bu bedene kazıyarak yol alabildim. Bobby Lashley, şurada. Val Venis, burada. Geçmişimde yer alan herkesin bana yaşattıkları bu ruhu sarıp sarmalıyor. Sanırım olduğum kişiyle, dönüştüğüm karakterle olduğum Johnny Mayhem'dan başka bir algı var. Fakat kafamın içerisindeki 'Onlara kim olduğunu hatırlat.' dürtüsü beni ittirecek kadar güçlü değil. İnsanlar benim parıltımı, akrobasimi, o pırıltılı ceketlerimi seviyordu. Ama artık parıltı bitti. Şimdi sadece Mayhem var. Yeni Mayhem ne mi, nasıl mı— ben yıllarımı bu sektör için hiç ettikten sonra, artık kendimi kimseye ispatlamaya ihtiyaç duymam. Bendeki değişim sadece bugünle ilgili değil. Bu, yılların birikimi. Val Venis ile The SEX olarak dünyayı titrettiğimiz o günleri hatırlıyorum. O zamanlar her şey daha basitti; birer yıldızdık, başarılıydık ve parlıyorduk— bu kulağa tuhaf geliyor ama onunla penistaştık, birlikte gruplara-ortamlara giriyorduk. Ama sonra ihanet geldi. Birbirimizin boğazına sarıldık, birbirimizi bitirmeye çalıştık. Zaman geçti, isimler değişti, arenalar değişti ama o içimizdeki zehirli kavga asla bitmedi. Ben zehirlenmiş olmama rağmen onun değiştiğine, düzeldiğine inanmıştım. Royal Rumble 2026'da geri döndüm ve kollarımı ona açtım— onun tek yaptığı ise bana sarılacakmış gibi yaptıktan sonra ettiği bir ayrı ihanetti... Bobby'nin bana yaptığı şey, Val'un yıllar önce başlattığı o nefret ateşini sadece harladı. Artık kimseye kucak açmak yok, artık kimseye "dostum" demek yok.

Johnny bu sözleri sarf etmesinin sonrasında derin bir nefes veriyor. O, ağır ağır nefes verirken bizler de onun bir hayli dolu olduğunu anlayabiliyoruz. Johnny düşünceli bir şekilde bir süre boyunca etrafını seyrettikten sonra tekrardan kendisini görüntülemekte olan kameranın lensine doğru bakmaya başlıyor ve anlatmaya-konuşmaya devam ediyor.

DknkgUN.png

Johnny Mayhem: Sami Zayn... 2026 Royal Rumble galibi, tarihe geçti. "The Untouchable" olduğunu ilan etti. İnsanlar onun bir kahraman olduğunu, bir masalın başrolü olduğunu düşünüyorlar. (O anı tekrardan yaşıyormuş gibi konuşuyor) Otoparkta, o arabanın yanında pusuda beklerken tek bir şeyi düşündüm— bu sahte masalı kim sonlandıracak? Kim o garanti şampiyonluk maçının aslında ne kadar kırılgan olduğunu gösterecek? Üzerine atladığımda çıkardığı o çaresiz sesi duymalıydınız. Kafasını arabanın camına vurduğumda, o camın tuzla buz olma sesi... İşte o ses, sistemin çöküşünün sesiydi! (Bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) Sami yerde titrerken, ona baktım ve güldüm. Bunu birine iyilik olsun diye yapmadım. Sami'yi ekarte ettim çünkü o, bu tabloda bir fazlalıktı. Val ile benim aramdaki o bitmeyen nefretin, o kadim kavganın arasına bir 'halk kahramanı'nın girmesine izin veremezdim. Val’un karşısında o ezik değil, ben olmalıydım. Ben o yolu temizledim ki Val, No Way Out'ta ve sonrasında nereye bakarsa baksın sadece beni görsün. Saf bir özgürlük hissettim. Artık parıltılı ceketlere ihtiyacım yoktu. O otoparkta Sami'nin geleceğini ellerimle sildim. Val’un bunu anlayacağını, bu hamlenin bizi yeniden aynı arenada karşı karşıya getiren tek gerçek yol olduğunu göreceğini sandım.

Kameraya bakarak korkutucu, boş bir gülümseme atıyor. Sonrasında kendi kendine donakalıyor, kameraya bakarak donuyor. Bir süre sonra kafasını aşağı-yukarı sallıyor. Ne yaptığı tam olarak anlaşılmıyor fakat şu anda konuşmaya devam ettiğini söyleyebiliriz, laflarını sarf etmeye kaldığı yerden devam ediyor.

PkXPMkH.png

Johnny Mayhem: Ringin ortasında durup ona elimi uzattığımda, kalbimde hala o eski günlerin, o kirli arenaların kırıntısı vardı. Ama Val Venis ne yaptı? O kibir dolu suratıyla elime tükürdü. Benim, otoparkta onun için yolu açan, Sami'yi paramparça eden ellerime! Ve sonra o kelimeyi söyledi... "Jobber". Bana! Bu ringde imkansızı başaran, bedeni yara bere içinde kalsa da yıkılmayan Johnny Mayhem'e bir 'fazlalık' gibi davrandı. Val, sen World Heavyweight Championship Elimination Chamber maçına gidebilirsin, ama o kafesin demirleri arasında hayatta kalamayacaksın. Çünkü ben işi oraya bırakmayacağım, benden kaçamayacaksın. (Bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) Beni serbest bırakacaklarını mı sanıyorsun? Beni 'bir kenara atılacak bir jobber' olarak mı görüyorsun? Hayır Val... Sami Zayn'i ekarte etmemin asıl sebebi seni köşeye sıkıştırmaktı. Şimdi o WrestleMania ana olayında olma hayallerini kurmaya devam et, çünkü o hayaller PAYBACK100'de kabusa dönüşecek! Ortadan kaldırılması gereken biri varsa o da sensin. Orada sana bir 'Jobber'ın neler yapabileceğini, kemiklerinin her birini tek tek kırarak öğreteceğim. The SEX ölmüştü Val, onu o ringin ortasında elime tükürdüğün an kendi ellerinle gömdün. Şimdi sadece Mayhem var ve Mayhem senin tam anlamıyla, bütünüyle sonun olacak!

Johnny sözlerini tamamladıktan sonra oturduğu yerden kalıyor, üzerini düzelttikten sonra Prestige Grand Wrestling logosunun önündeki yerinden ayrılıyor ve arka alanın bilmediğimiz bir tarafına doğru yol almaya, ilerlemeye başlıyor. Bu yaşananların sonrasında Prestige Grand Wrestling'in meşhur haftalık serisi olan PAYBACK'in 99 numaralı şovu kaldığı yerden, fakat başka bir noktadan, devam ediyor—

[çelik sandalye darbesi sesi]

5bBcbbb.png

JOHNNY MAYHEM KENDİSİNİ ACI İÇERİSİNDE, ZEMİNDE UZANIRKEN BULUYOR! BU SIRADA BİR ÇELİK BASAMAĞIN YERE DÜŞMESİNDEN ÖTÜRÜ OLUŞAN SESİ DUYUYORUZ, JOHNNY'NİN YANI BAŞINDA BİRİSİ DİKİLİYOR VE KAMERA AŞAĞIDAN YUKARIYA DOĞRU YÜKSELMEYE BAŞLADIKÇA BU KİŞİNİN KİMLİĞİ BELİRGİNLEŞİYOR! BU—

UBRyetq.png

"THE PENIS" VAL VENIS!

Val Venis: Sen burada olmayı hak etmeyen bir orospu çocuğusun. Ama geçmişin hatırına seni PAYBACK100'de karşıma alacağım ve orada yok edeceğim!

VAL DİŞLERİNİ SIKARAK ONA BAKIYOR, SONRASINDA O DA JOHNNY'NİN GEÇEN HAFTA SAMI'YE YAPTIĞI GİBİ ARKA ALANIN BİR NOKTASINA DOĞRU İLERLEMEYE BAŞLIYOR. BU YAŞANANLARIN SONRASINDA KAMERALAR KAPANIYOR VE REKLAMLARA GİDİLİYOR.

4hioqql.gif

Bir süre önce yaşananların sonrasında ana olay öncesinde PAYBACK #99 şovu, reklamlara gitmişti. Reklamlar bir süre sonrasında son bulmuştu, şimdi ise kameralar açılıyor ve kalınan noktadan devam ediliyor. Objektifimizde yer alan görüntünün, arenanın içerisinden- ringimizden olduğunu görüyoruz. Ringin içerisinde gerçekleştirilecek maç öncesinde bir maç hakemi yer alıyor, bunu gözlemleyebiliyoruz. Seyirciler sabırsız bir şekilde duyurusu halihazırda yapılmış olan o maçın başlamasını beklerken, onların beklentisine yönelik olan ve onları bir hayli sevindirerek ayağa kalkmalarına vesile olan bir gelişme yaşanıyor!

délivrance

EdhzFf8.png

"Déliverance" arena boyunca yankılanırken seyircilerin karmaşık tepkileri eşliğinde girişte görünen isim Seth Rollins oluyor! Rollins oldukça sakin ve sinirli bir şekilde girişte beliriyor. Royal Rumble'daki sükseli dönüşünden sonra hedefi yine zirve! Hedefi World Heavyweight kemeri için yapılacak Elimination Chamber maçına girmek. Rollins oldukça odaklı ve ağır bir şekilde ringe doğru ilerliyor. Rollins ringe girdikten sonra seyircilere dönüp ellerini seyircilere bir kez daha açıyor ve sonrasında ceketini çıkartıp rakibini beklemeye başlıyor. Kısa süre içerisinde de bir başka tema müziği çalınıyor.

F X X X

stBaozC.png

Finn Bálor'un müziğinin arenada yankılanmasının ardından seyircilerin tepkisi olumlu yönde oluyor! Finn Bálor belinde PGW Tag Team Championship kemeri ve suratında maskesiyle birlikte girişte beliriyor. Finn Bálor klasik pozunu verdikten sonra ağır adımlarla ringin yolunu tutuyor. Bálor ringe girmeden önce aprona çıkıp bir poz daha verdikten sonra ringe giriyor ve Seth Rollins'in dibine girip maskesini çıkartıyor. Maskesini çıkartınca Finn Bálor'un sinirli halini görüyoruz. Sinirli olmakla birlikte gecenin ilk saatlerinde çıktığı diğer maçın da verdiği bir yorgunluk hali yüzünden okunuyor. Onun da hedefi Seth Rollins ile aynı. John Cena ve World Heavyweight şampiyonluk kemeri. Balor da maskesi, kemeri ve ceketini ringin dışına bıraktıktan sonra köşeye çekiliyor ve iki isim de hakemin maçı başlatmasını bekliyor.

Güreşçiler yerlerini aldılar, öncelikle maçın ve sonra da güreşçilerin anonsu da yapıldı. Maçın başlaması artık hiçbir engel yok gibi görünüyor. Hakem öncelikle Seth'in, sonrasında da Finn'in yanına giderek kontrollerini gerçekleştiriyor. Finn'in üzerindeki kontrollerini tamamladıktan sonra onun omzunda yer almakta olan PGW Tag Team Championship kemerini devralıyor ve ring dışarısındaki görevlilerden bir tanesine iplerin arasından uzatıyor. Bunun sonrasında ringin merkezine konumlanan hakemin, elini havaya kaldırarak gerekli işareti verdiğini ve bununla eş zamanlı olarak zil sesinin çalındığını gözlemliyoruz— bu, maçın başladığına işaret!

Dual-Elimination Chamber Qualifying Match
Finn Bálor vs. Seth Rollins

H0iWnVr.png
4LPsRYn.png

Seth ile Finn'in bir süre boyunca kendi köşelerinde beklediklerini fakat en sonunda ringin ortasına ilerleyerek Chain Wrestling'le başladıklarını görüyoruz— Collar-and-Elbow Tie-up'la aksiyona başlıyorlar. Biraz bu şekilde kalmalarının sonrasında Seth, rakibinin sağ kolunu yakalıyor ve direkt olarak onu Wrist Lock'a alıyor. Finn'in bu pozisyonda acı içerisinde kaldığını fakat kurtulma maksatlı girişimlerinin olduğunu görüyoruz; ileriye doğru bir takla atıyor lakin Seth onun kolunu hâlâ bırakmış değil ve hatta işi daha ileriye götürerek rakibinin kolunu arkaya çevirerek bulundukları pozisyonu Hammerlock'a çeviriyor. Onu bu şekilde bir süre boyunca zorlamasının sonrasında beklenmedik bir hamle geliyor kafasının arkasına bir şaplak atıyor! Finn'in kafasını arkasını tutarak öfkeli bir şekilde ona baktığını; Seth'in ise aşağılayıcı bir ifade ile onu süzdüğünü görüyoruz. Finn hızlı bir şekilde rakibinin üstüne gidiyor ve teknik güreşle devam etmek yerine onun karnına bir tekme atıyor, Seth karnını tutarak eğilirken Finn'den bir tane de Right Hand geliyor. Seth iplere kadar gidiyor, sırtını da oraya yaslıyor Bu sırada onunla birlikte gitmiş olan Finn'in, rakibinin tek kolunu yakaladıktan sonra onu karşı taraflarında yer alan iplere doğru yolculadığını görüyoruz. Seth iplere doğru yol alırken, Finn'de hızlı bir şekilde ringin merkezine yerleşiyor ve iplerden dönen rakibini hedef alan güzel bir Kitchen Sink vuruyor! Bu hareketin sonrasında bir tuş girişimi seyrediyoruz, maçın hakemi de ring matına vurarak saymaya başlıyor. 1...

4VMPrFc.png
kD34ZtB.png

Kickout'ladı- Seth hâlâ bu maçın içerisinde! Finn öncelikle kendisi ayağa kalktıktan sonra rakibini ayaklandırıyor ve onu köşeye gönderiyor. Seth sırtını köşeye yaslayarak dinlenirken, Finn'in o noktaya koştuğunu ve rakibinin göğsünü hedef alan inanılmaz şiddetli bir Knife Edge Chop vurduğunu görüyoruz! Finn açığa çıkan yüksek sesten sonra seyircilere uzun uzun bakarken, Seth göğsünü tutarak kendisini yere bırakıyor! Şimdi Finn'in, yerdeki rakibini ensesinden tutarak ayağa kaldırdığını ve onu Body Slam'le ring matına çarptığını görüyoruz— başarılı değil, Seth kurtuluyor ve tekrardan ring matına indikten sonra Jumping Neckbreaker'ını gerçekleştiriyor! Bu hareketin sonrasında bir süre boyunca ring matında kalıyorlar ve sonrasında birlikte ayağa kalkıyorlar- Seth direkt Finn'in üstüne atlıyor ve ona yumruklar atmaya başlıyor! Üst üste Right Hand'lerle onu yakalıyor, Finn aldığı hasarların etkisiyle kendisini ring matına bırakıyor fakat Seth'in rakibini bırakmadığını; onun üstüne geçerek yumruklar atmaya devam ettiğini görüyoruz! Seth'in kontrolden çıktığını gören hakem, diskalifiye için saymaya başlıyor! 1... 2... 3... 4... Seth bırakmıyor— hakem müdahale ediyor ve onu tutarak geriye çekiyor! Kıpkırmızı olan Finn'in sürüklenerek köşeye sürüklendiğini, kendisini zor-bela bir şekilde attığını görüyoruz. Bu sırada maçın hakemi, Seth'i uyarmakla meşgul. Bu süreç sona erdikten sonra Seth koşarak köşeye gidiyor ve Finn'i Tree of Woe pozisyonuna aldıktan sonra ona tekmeler atmaya başlıyor- üst üste, art arda! Seth tekrardan kontrolden çıkıyor ve bu bir hakem müdahalesini kaçınılmaz kılıyor; 1... 2... 3... 4... Hakem bir kez daha güçle Seth'i çekerek uzaklaştırmak zorunda kalıyor! Seth iyice kontrolden çıkmış durumda!

twrwMU8.png

Seth hakem aradan çekildikten sonra giriş tarafına doğru yönünü çeviriyor ve arka alandan birisinin gelmesini bekliyor. Seth'in beklentisinin aksine Jeff'in gelmiyor, o da tekrardan maça odaklanmak durumunda kalıyor. Seth ufak ufak ayağa kalkmakta olan ve an itibarıyla tek dizinin üstünde durmakta olan Finn'in ayağa kalkmasını sağlıyor— o da ne, Finn'den ani bir atak geliyor; rakibinin karnını hedef alan üst üste yumruklar seyrediyoruz ondan. Bu Seth'in karnını tutarak geriye savrulmasına yol açıyor, Finn'in de toparlamak adına bir fırsat bulmasına. Finn ayağa kalktıktan sonra rakibinin üstüne koşuyor fakat Seth'in onu Lariat ile karşıladığını görüyoruz! Başarılı değil, Finn eğilerek kurtuluyor lakin koşmayı sürdürüyor, iplere doğru gidiyor. İplerden sektikten sonra Running Forearm Smash'le rakibini yere sermeyi bilen Finn, hemen ayağa kalkmasını bekliyor rakibinin. Seth ayağa kalkıyor ve Finn'den bir Running Forearm Smash daha! Seth hız kesmeden tekrardan, bir kez daha ayağa kalkıyor hırsını yitirmeden Finn'e bir yumruk sallıyor! Olmuyor, Finn eğilerek bundan kaçtıktan sonra Seth'in bacaklarını çekerek onu ring matına uzandırıyor ve Double Foot Stomp'la üzerine atlıyor! Seth karnını tutarak ağır, yavaş bir şekilde kalkarken; Finn onu sabırla bekliyor. Evet, Seth an itibarıyla ayakta ve Finn ona doğru koşuyor- Slingblade! Seth köşeye doğru sürükleniyor ve iplerden destek alarak ayağa kalkıyor, Finn bu süreçte sabırla beklemekteydi ve doğru an geldiğinde koşmaya başlayarak rakibine Running Front Dropkick vuruyor! Seth sırtını sert bir şekilde köşeye çarptıktan sonra yere yığılıyor, Finn de onu çevirdikten sonra tuş denemesinde bulunuyor. 1... 2...

gba0ji1.png

KICKOUT'LADI! SETH'İN MAĞLUP OLMASINI SAĞLAMAK BU KADAR DA KOLAY OLAMAZDI ELBETTE! Finn için hiçbir şey değişmiş ya da kaybedilmiş değil, kendisi ciddi bir avantajı eline yakalamış bir durumda aynı gece içerisinde çıkardığı ikinci maç da olsa maçı iyi götürüyor. Finn'in ağır bir şekilde ayağa kalktıktan sonra iplerin arasından geçerek kendisini öncelikle Apron'da bulduğunu, bunun sonrasında da Top-rope'a tırmanarak ringin en üst noktasına olduğunu görüyoruz. Finn, bulunduğu noktada ayağa kalkmasının sonrasında rakibine bakıyor ve bir an bile olsun gözünü kapatmadan rakibinin üzerine atlayışını gerçekleştiriyor! Finn'den Coup de Grâce geldi! Finn, inanılmaz bir şiddetle rakibinin üzerine inişini gerçekleştirdi! Seth acı içerisinde karın bölgesini tutarken, Finn rakibini kendisine doğru çekiyor ve onun tek bacağını havaya kaldırarak tuşa gidiyor! 1...

2...

TvimYo4.png

SETH RAKİBİNİ BİR KEZ DAHA ÜZERİNDEN ATTI! FINN BUNA İNANAMIYOR VE KAHROLARAK RİNG MATINI YUMRUKLAMAYA BAŞLIYOR! Bununla bir süre oyalandıktan sonra ayağa kalkıyor ve rakibinin kalkmasını bekliyor, Seth bir süre sonra ayağa kalkıyor ve Finn onu tuttuktan sonra 1916 vuruyor! Bir saniye, bunu gerçekleştiremiyor çünkü Seth'in rakibinin karnına rastgele yumruklar salladıktan sonra onun direncini kırdığını ve kendisini toparladıktan sonra bu pozisyonu kendi lehine çevirdiğini ve kendisinin bitirici hareketlerinden bir tanesi olan God's Last Gift'i vurduğunu görüyoruz! Seth'den inanılmaz bir bump! Bu hareketin sonrasında rakibini bırakmıyor, hakemin saymasını bekliyor ve maçın hakeminin de direkt saymaya başladığını görüyoruz! 1... 2...

QFWrt6m.png

SON ANDA ATTI, KICKOUT! Seth bunun sonrasında doğrudan ayağa kalkmıyor, bir süre boyunca yerde kalıyor ve giriş tarafına doğru bakmaya başlıyor. Evet, neyi istediği, neyi beklediği belli; Jeff'in buraya gelmesini ve onunla hızla kavgaya tutuşmalarını istiyor ama bu karşılıklı eylemi gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğu karşı kişi buralarda görünmüyor. Seth ayağa kalkıyor, Finn'in tek bacağını tutuyor ve onu Figure Four Leg Lock'a bağlıyor- bunu yaparken çılgınca, delilerce kikirdemesi kameramıza yansıyor! Şimdi ise hareketini yapmayı sürdürürken, karşısındaki Finn'le etkileşime girmeye, onunla konuşmaya başlıyor!

BmG5zE7.png

Seth Rollins: Görüyor musun Finn? Senin şu an çektiğin acı kimsenin umurunda değil! Kimse seni umursamıyor Finn, herkes benim Jeff ile ne yapacağımı bekliyor ama o korkak burada değil!

Finn Bálor: Kes... Sesini... Seth! Jeff ile bir derdin varsa... Git onu bul! Benimle... Ringdesin! Adam gibi... Dövüş benimle!

Seth Rollins: O gelmiyorsa, ben de onun gelmesini sağlayacak kadar gürültü çıkarırım!

RLwGTBd.png

Seth rakibinin pes etmesini beklemiyordu elbette, onu kendi isteğiyle bırakıyor. Direkt olarak ayağa kalkıyor ve Finn'in de toparlanmasını bekliyor. Finn'in emekler pozisyonda durduğunu gördüğünde de ona doğru koşuyor ve Curb Stomp'unu vuruyor!

BfE4fg6.png

Ne! Kafasını geriye doğru ittirerek direnci kırıyor ve dengesiz yakalanan Seth'in yere düşmesine sebep oluyor! Bunun sonrasında kendisine güzel bir boşluk yaratıyor ve ayağa kalkıyorlar. Finn sekerken, Seth ona doğru koşuyor ve hamlesini yapıyor— Finn'den Flapjack geldi! Bu hareketin sonrasında maçın katılımcısı olan iki isim de yerde kalıyor, seyirciler ritimli bir şekilde alkışlayarak onları hype'lamaya, ayağa kaldırmaya çalışıyorlar. Bir süre sonra bu ikili aynı anda ayağa kalkıyor, Seth'ten bir yumruk! Başarılı değil, Finn eğildi ve Pelé Kick! Bu hareketin sonrasında herkes Finn'i alkışlıyor, Finn ise gücünü toplayarak rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor. Bir süre sonra Seth ayağa kalkıyor, Finn öncelikle onun karnına tekme attıktan sonra rakibinin kolunu kendi omzuna atıyor ve rakibinin boyun bölgesini hedef alan, sağlam bump'lı bir Brainbuster vuruyor! Finn bu işi burada noktalayacak gibi görünmüyor, ayağa kalkıyor ve rakibini de saçından tutarak kaldırıyor. Bunun sonrasında ona bir de Bloody Sunday vuruyor! Bütün arena ayakta, hakeme eşlik ederek bu tuşu saymaya başlıyorlar! 1... 2...

ATTI!

bGLjUtE.png

FINN BUNA İNANAMIYOR, BÜTÜN GÜCÜNÜ KULLANIYOR AMA BU ONUN İKİNCİ MAÇI, AYNI GECEDE! ARTIK SON KOZUNU OYNAMAK ÜZERE İPLERİN ARASINDAN GEÇİYOR, SONRA DA TOP-ROPE'A TIRMANIYOR... BULUNDUĞU NOKTADA AYAĞA KALKIYOR VE RAKİBİNE DOĞRU ATLAYIŞINI GERÇEKLEŞTİRİYOR- COUP DE GRÂCE!

WewaUC8.png

BİR SANİYE, O DA NE ÖYLE? BU GERÇEKTEN İNANILIR GİBİ DEĞİL AMA KARŞIMIZDAKİ GÖRÜNTÜ TAM ANLAMIYLA OLANLARI YANSITIYOR— RAKİBİNİN BİR AYRI COUP DE GRÂCE'INDAN ÖNCE SETH'İN YUVARLANMAYA BAŞLADIĞINI VE İPLERİN ALTINDAN GEÇEREK KENDİSİNİ RİNGİN DIŞARISINA, ZEMİNE BIRAKTIĞINI GÖRÜYORUZ! FINN ONUN NE YAPTIĞINA ANLAM VEREMEZKEN, SETH'İN AYAĞA KALKMADIĞINI GÖZLEMLİYOR. FİNN TEKRARDAN RİNG MATINA DÖNÜYOR, SETH İSE HAKEMİN "GERİ DÖN!" UYARILARINA RAĞMEN HÂLÂ AYAĞA KALKMIŞ VE RİNGE DÖNMÜŞ DEĞİL! EN SONUNDA HAKEMİN, DİSKALİFİYE ETMEK ÜZERE SAYMASI İCAP EDİYOR VE O DA ÖYLE YAPIYOR; SAYMAYA BAŞLIYOR! 1... 2... 3... 4... 5... 6... SETH HIZLI NEFES ALIP VERMEYE DEVAM EDEREK UZANMAYA DEVAM EDİYOR!

7... 8... 9...

10!

Kazanan ve World Heavyweight Championship Elimination Chamber Match'e Katılacak Olan: Finn Bálor

Kaybeden ve PGW World Television Championship Elimination Chamber Match'e Katılacak Olan: Seth Rollins (Count Out)

UDKOKM6.png

Evet bu maç bitti, Finn Bálor bu maçı Count-out'la kazandı ve bu sonuç, onun World Heavyweight Championship için gerçekleştirilecek olan Elimination Chamber Match'e katılacağına işaret ediyor! Maçın hakemi, Finn'e PGW Tag Team Championship kemerini getiriyor ve onun elini havaya kaldırıyor. Finn, hakemin kısa bir süre boyunca elini havaya kaldırmasına fırsat tanıdıktan sonra elini ensesine atıyor ve ağrıyan bölgesini tutuyor. Bunun takibinde sıradaki hamlesi ise köşeye doğru ilerlemek, Second-rope'a çıkmak ve soğukkanlı bir ifade eşliğinde elindeki PGW Tag Team Championship kemerini havaya kaldırmak oluyor! Finn güzel bir karizma eşliğinde pozunu vererek seyircileri süzüyor, seyrediyor! Bütün arena onu alkışlıyor, destek gösteriyor!

2vRYLPN.png

Seth'in yüzünde ise sadece hayal kırıklığı var! O, bu maç boyunca sadece Jeff Hardy'i bekliyordu ve istediğini alamayınca her şeyi mahvetmeyi seçti. Ring dışarısında öylece dururken ayağa kalkmakta zorlanıyor, onunla yakın bir mesafeye girerek durumunu öğrenmeye çalışıyor maçın hakemi. O ise hakem ile diyalog kurmayı reddediyor fakat onu göndermiyor, onun üstünü başını çekiştirerek onu bir destek aracı olarak kullanıyor ve vesilesiyle ayağa kalkıyor. Seth ayağa kalktıktan sonra ringin içerisine dönüyor, Second-rope'dan inmiş olan Finn'in kendisini seyrettiğini görüyor. Bu ikili arasında bir süreli bakışmayı görüyoruz, uzun uzun birbirlerine bakıyorlar. Sonrasında yaşanan ise... Seth'in var gücüyle arka alana doğru koşması oluyor! Seth arka alana doğru depar atıyor, saniyeler içerisinde rampayı çıkmış ve kendisini Stage'de bulmuş olan Seth, bir an bile olsun durmadan arka alana geçiyor ve tüneli takip ederek kendisini Prestige Grand Wrestling Backstage'inde buluyor!

E0ydeKE.png
y3iRUGa.png

Seth arka alanda sağa-sola koşuşturmaya başlıyor! Öfkeli bir şekilde arka alanı aramaya-taramaya başlayan Seth'in hedefindeki isim Jeff'ten başkası değil tabii ki de! Seth, gördüğü her odaya giriyor, kapılarını kapatmadan odayı terk ediyor. Yanından geçen herkese, her isme Jeff'i görüp görmediklerini soruyor. Soyunma odalarına, prodüksiyon odalarına, lavabolara... Şovun gerçekleştirildiği arenada aranmadık yer, girilmedik delik bırakmıyor ve bunu yaparken ortalığı karıştırmayı da ihmal etmiyor. Seth'in arama yaptığı bu süreçte, arka alan iyice kaotik ve dağınık bir durum yaratıyor! Arka alanı tamamen kolaçan ediyor fakat hâlâ Jeff'e rastlayabilmiş, onu bir yerlerde bulabilmiş değil!

MSEYcPq.jpeg
1k2K7pp.png

Seth arka alanı altına üstüne getirdi lakin Jeff'e hiçbir yerde rastlayamadı! Bu arama-tarama, koşuşturmaca hali onu nihayetinde Parking Lot'a getiriyor fakat burada şov alanını terk etmekte olan araçlardan başka hiçbir şey yer almıyor. Seth etrafına bakınıyor ve burada da Jeff'in olmayacağını anlıyor, suratındaki öfkeyi ve kini koruyor fakat içten içe onu bulamamanın verdiği hayal kırıklığı ile arkasına dönerek tekrardan Prestige Grand Wrestling Backstage'ine dönüyor...

3xqCNLU.png

BİR SANİYE, ARKASINA DÖNER DÖNMEZ KARŞILAŞTIĞI JEFF OLUYOR FAKAT BUNU ALGILAYAMADAN JEFF'İ ÜZERİNE ATLAMIŞ BİR ŞEKİLDE BULUYOR! MAÇA ÇIKMADIĞI İÇİN DAHA İYİ BİR KONDİSYONA SAHİP OLAN JEFF, SETH KARŞISINDA RAHATLIKLA ÜSTÜNLÜK KURDUKTAN SONRA ONUN ÜZERİNE GEÇEREK ONA DEFALARCA KEZ YUMRUKLAR VURUYOR, DEFALARCA KEZ STOMP'LUYOR VE BUNU YAPARKEN ASLA AMA ASLA ACIMIYOR! BİR TARAFTAN DA BİR ŞEYLER SÖYLEMESİ KAMERALARIMZA YANSIYOR!

Jeff Hardy: Sen kardeşi, kardeşe kırdıran bir orospu çocuğusun! (Vuruyor) The Broken Hardys'in arasına girmeye çalışan bir nifak tohumusun! (Vuruyor) Al bunu! (Vuruyor) Ne sandın, huh? (Vuruyor) Bizim aramıza nifak tohumları ekip arkana yaslanıp izleyeceğini mi sandın? (Vuruyor) Al sana! (Vuruyor) Bu Matt için! (Vuruyor) Bu da bunca zamandır sabrettiğim her saniye için! (Vuruyor) Kardeşimden uzak dur ve bir daha sakın, sakın bizim bağımızı test etmeye kalkma pislik! (Vuruyor)

JEFF ŞİMDİ SETH'İN AYAĞA KALKMASINI SAĞLIYOR VE SAHİPSİZ BİR ŞEKİLDE DURMAKTA OLAN BİR ARABAYI GÖZÜYLE BELİRLEDİKTEN SONRA SETH'İN ENSESİNE YAPIŞARAK O NOKTAYA DOĞRU GÖTÜRÜYOR VE HIZLANARAK SETH'İN KAFASINI, ARACIN YAN CAMLARINDAN BİR TANESİNE DOĞRUDAN GEÇİRİYOR!

072_PreTape_03142017cm_0115--dd0e1390f577bef6a76a6e28224ca57e.jpg
X3skWUL.jpeg

SETH ACI İÇERİSİNDE KENDİSİNİ YERE BIRAKIRKEN, TUZLA BUZ OLAN CAM PARÇACIKLARININ SETH'İN SURATINDA KESİKLER OLUŞTURDUĞUNU GÖRÜYORUZ! SETH'İN KANAMASI VAR, JEFF İSE ONA BAKIYOR UZUN UZUN. BUNUN SONRASINDA SETH'E DOĞRU EĞİLDİĞİNİ VE BİR ŞEYLER SÖYLEMEYE BAŞLADIĞINI GÖRÜYORUZ.

YEVtdWS.png

Jeff Hardy: Sadece ondan değil, benden de artık uzak duracaksın... Bizden uzak duracaksın piç kurusu! Anladın mı, huh? Hardy Boyz'un küllerinden nasıl daha yıkıcı doğduğunu herkes görecek— her geçen gün iyice güçleneceğiz! Önümüzde PAYBACK100 var... Ve o gece, emanet olan her şey asıl sahiplerine doğru çekilmeye başlayacak! Bazıları omuzlarındaki o altın parıltısının ağırlığı altında ezilirken, sen o büyük yıkımı sadece bu hastane odasındaki televizyondan izleyebileceksin. Bizim devrimiz daha yeni başlıyor...

ÖNCELİKLE GERÇEKLEŞTİRİLEN MAÇ, SONRASINDA YAŞANANLAR VE JEFF'İN YAPTIKLARININ TAKİBİNDE SÖYLEDİKLERİYLE BİRLİKTE GÖRÜNTÜLERİN BURADAN NOKTALANDIĞINI GÖRÜYORUZ. JEFF SİGARA YAKTIKTAN SONRA SETH'İN YERDE UZANARAK ÇEKTİĞİ ACIYLA ONU BAŞ BAŞA BIRAKIYOR. BİZ ONUN SİGARASINI TÜTTÜREREK UZAKLAŞMASINI SEYREDERKEN, EKRANIMIZIN UFAK UFAK KARARDIĞINI VE BUNUN FİNALİNDE DE KAMERALARIMIZIN KAPANDIĞINI GÖRÜYORUZ. BÖYLELİKLE PRESTIGE GRAND WRESTLING'İN EFSANELEŞMİŞ HAFTALIK SERİSİ OLAN PAYBACK'İN, 99 NUMARALI ŞOVUNUN SONUNA GELİNİYOR VE BU ŞOV, YERİNİ REKLAMLARA BIRAKIYOR.

𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟗
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2026
All Rights Reserved

Son düzenleme:

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Muhtemelen RPG tarihinde en beğendiğim poster olabilir, taş çatlasa 2-3 rakibi vardır. Takipte olacağız şovu.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi