- Konular
- 78
- Beğeni sayısı
- 6,402
- PG Nakit
- 2,415
- Favori Güreşçi
- John Cena
Furkan Dede: Sayın seyircilerimiz. Hepinize merhaba. Hayırlı ramazanlar. Bu vesileyle John Cena'ya da selamlarımı yollamak istiyorum. Ateşli bir Payback şovundan sonra ekranlarınızdayız. Bugünkü konuğumuz PGW'nin kocası, ikon, sembol, şirketin yarrrak taşıyıcısı, ateistlere oh my god dedirten Val Venis. Hoşgeldin Val. Abi mi demeliyim bilmiyorum. Yaşınız da büyük. Size nasıl hitap etmemi istersiniz?
Val Venis: Hoş bulduk Furkancım. Lütfen bana bir sonraki Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Val de.
Furkan Dede: Ooooooo. Öyle de iddialıyım diyorsunuz yani.
Val Venis: Tabi yarram. Ne sandın?
Furkan Dede: Ahahah. O zaman ilk konumuza geçelim. Açılıştaki vignetteyle başlayalım. Finn, Edge, Jey U-
Val Venis: Bir dakika. Bana tüm şovu sormak gibi bir aptallık yapmayacaksın umarım.
Furkan Dede: Yani konseptimiz öyle abi. Gelirken bildiğini sanıyorduk. Ama hata bizde, yayına girmeden söylememiz gerekirdi sana.
Val Venis: Ya kes tatavayı. Ağzına sokarım bak Kanada hotdogunu.
Furkan Dede: Neyse devam edelim biz. Royal Rumble kazananı Sami Zayn şovun başında kapüşonlu biri tarafından saldırıya uğradı. Gördük ki onu aptamille beslenecek hale getiren kişi Johnny Mayhemmiş. Ne diyorsun bu duruma?
Val Venis: Bazı insanlar vardır Furkan. Yıllarca konuşursun, yediğin içtiğin ayrı gitmez. Aynı masayı paylaşırsın, aynı anıları biriktirirsin. Sonra bir gün gelir... onun sandığın kişi olmadığını anlarsın. Altından bambaşka biri çıkar. Bir manyak. John’un takıntılı biri olduğunu biliyordum. Ama bu iş artık takıntıyı geçti. Şizofrenik bir boyuta ulaştı. Kafasının içinde neler dönüyor, neyi planlıyor, neyin hesabını yapıyor bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var: John’u gördüğümde artık hiçbir şey hissetmiyorum. Tanıdık bir yüz görüyorum, evet. Eski güzel günlerin hayaleti gibi. Ama içimde bir sevinç yok. Yüzüm gülmüyor. Hatta... eski bir dostla karşılaşmanın o garip, tatsız hissi var içimde. Yanlış anlama. Sami’ye yaptığı şeyi kesinlikle tasvip ediyorum. Aklı başında her PGW seyircisi o gece aynısını yapmalıydı. O parkta Sami’yi yalnız ve savunmasız bulan herkes... evet, herkes... o dayağı atmalıydı. Bu kaçınılmazdı. Umarım sakatlanmıştır... Ama mesele sadece John’un ne yaptığı değil, Furkan. Mesele neden yaptığı. İşte beni asıl rahatsız eden de bu. Bu çocuk benim canımı sıkıyor. Johnny Mayhem denen o aptal... geçmişe tutunarak benim bugünümü zehirliyor. En alakasız anda karşıma çıkıyor. Sanki bitmek bilmeyen bir karabasan gibi. Ayda bir devam bölümünü izlediğim bir kabus gibi. Ama hayır Furkan. Hayır. Ben geçmişte yaşamıyorum. Çünkü eğer geçmişte yaşasaydım... bugün bulunduğum yere asla gelemezdim. John’un bunu öğrenmesi gerekiyor. Beraber geçirdiğimiz o uzun yıllar boyunca, o kalın kafasına sokmaya çalıştığım şeylerden biri de buydu. Çünkü sevgi, tek başına iyi değildir. Sevginin de bir dozu vardır. Dozu kaçtığında zehir olur. John bana zarar veriyor. Onun sevgisi bana zarar veriyor. Onu Payback #100'de bir sikme sikeceğim... bir daha PGW'ye adım atamayacak.
Furkan Dede: Lashley hakkında bir şey söylemek ister misin? Son günlerin yükselişteki ismi. Jeff Hardy gibi birini yenerek çembere girecek. Rakibin olacak.
Val Venis: Onun kafasını çemberin zincirlerinden dışarı çıkartacağım. Arkasına geçeceğim ve ona "OH MY GODDDD" dedirteceğim. Bok kafalı piç kurusunu çembere girdiğine pişman edeceğim.
Furkan Dede: Peki ya Dragon T?
Val Venis: Bu amına kodumun şirketi maskeli balo amına koyim. Hangisinin Dragon T olduğunu karıştırıyorum Furkan. Kusura bakma. Onun hakkında hiçbir şey söylemeyeceğim. Belki penisimin söyleyeceği bir şeyler vardır SUCKA DOR!
Furkan Dede: El Grande Americano?
Val Venis, Furkan Dede'ye öyle bir bakıyor ki Furkan Dede cevabını alıyor.
Val Venis: Meksikalı orospular gözümde aynı.
Furkan Dede: Ama o Meksikalı değil ki? Adı bile Americano.
Val Venis: Sen de buna inanıyorsun he? Yav bi siktir git.
Furkan Dede: Peki John Cena. WWE'deki günlerine döndü desek yanlış olmaz?
Val Venis: Hayır, yanlış olur. Cena ne kadar şampiyon olsa da eski güzel günlerinden uzakta. Onun meksikalı trambolinciler tarafından nasıl şaklaban edildiğini görmediniz mi? Eski Cena buna izin vermezdi. Hayır, asla izin vermezdi. O eşşşek ağzıyla növo göv op der ama bana kalırsa bedeni çoktan pes etti. No Way Out'ta diğer bok çuvallarının yanına onu da attığımda önünde tek bir seçenek kalacak: Daha fazla rezil olmadan bu sektörden siktir olup gitmek.
Furkan Dede: Teşekkürler Val.
Val Venis: SİKTİRGİT! SİKTİRGİT! SİKTİRGİT!
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Val Venis