- Konular
- 1
- Beğeni sayısı
- 6
- PG Nakit
- 0
- Favori Güreşçi
- The Miz

Selamlar, ben Emirhan, burada yeniyim. Açıkçası güncel profesyonel güreşi takip etmiyorum çünkü bu dönem bana hitap etmiyor. Her neyse, bu ara kafa dağıtmalık kurgusal bir şeyler yazmak istedim, o sebeple böyle bir seriye başlıyorum. Arada yazarım.
Konsept
2000 senesinde geçen kurgusal şirketimiz World Wrestling League'de (WWL) 8 adet beşer kişilik stable'dan oluşan bir güreş ligi gerçekleştirilecek. Her stable'ı çok sevdiğim bir dizi olan Oz'daki çetelerden esinlenerek oluşturdum. Her stable birbiriyle bir kez karşılaşacak ve her eşleşme bir şov şeklinde olacak.
WWL Classics Weekly

İlk maç tag team ve diğer maçlar single olmak üzere her eşleşme şovunda 4 maç olacak. 2-2'lik beraberlik durumunda son maçın bitimini takiben kalan güreşçiler de ringe girerek 5v5 battle royal finali oynayacaklar. Her şovun sonunda eşleşmenin galibi 1 puan kazanacak.
WWL Special Event

Her 4 eşleşmenin, yani bir fikstürün, ardından "special event" olacak. O an ligde lider olan takım bir maç türü seçecek ve 8 takımdan birer kişi kura ile birbiriyle bu özel maç türünde karşılaşacak. (Eşleşmeler kura ile, güreşecek kişiler stable lideri tarafından seçilecek. Sadece birinci takımın lideri karşılaşacağı stable'ı tercih edebilecek.) Toplam 4 maçlık bu fikstür dışı seride her galibiyet 2 puan değerinde olacak, yani bu etkinliklerde ligin kaderi ciddi ölçüde değişebilecek.
Storyline
1999 senesinde güreş dünyasının gündemi Shane McMahon ve Stephanie McMahon ile "büyük baba" arasındaki fikir ayrılıkları ve anlaşmazlık dedikodularıdır. Nitekim Dünya milenyuma girdiğinde Shane ve Stephanie ikilisi ortak bir duyuruyla WWF'ten istifa edip Step'in nişanlısı Triple H'i de yanlarına alarak WWL isimli yeni bir oluşum kuracak, farklı bir güreş konsepti deneyeceklerdir.
Stables
Son düzenleme: