Booker T Ghost of Tsushima Seviyormuş

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley

“Kesinlikle, dostum, ben büyük bir oyuncuyum. Şu anda televizyonumda switch'im bağlı. Ama şu anda ABD Açık zamanı, bu yüzden tenis oynuyorum. Akışa kapılıyorum - futbol sezonunda Madden oynuyorum, beyzbol sezonunda MLB, benim için böyle şeyler. Oğlumla güreş yapıyorum ve kendimizi buna kaptırıyoruz. Şu anda benim için bir onur, aslında video oyunları için bir yorumcu olarak bazı seslendirmeleri yapıyorum. Bu konuda oldukça heyecanlıyım. Bunu bitirir bitirmez, birkaç dakika içinde buna başlayacağım. Yani, ben büyük bir oyuncuyum. Çocukken beri hep oyuncuydum.”

“Kesinlikle ‘Madden’ olmalı, dostum. ‘Madden’ gerçekten çok dinamik bir oyun. Aslında sadece sayılardan ibaret ama çok dinamik bir oyun. Son bir yıl içinde beni gerçekten etkileyen bir oyun ‘Ghost of Tsushima’ oldu. Ghost beni daha önce hiç gitmediğim bir yere götürdü. O kadar detaylı ki. İnsan beyninin böyle bir şeyi nasıl bir araya getirebildiğini merak ediyorsun. Ben de bunu merak ediyorum, detaylarla nasıl bu kadar derinleşebiliyor, bu hikayeyi yaratabiliyor. Biliyorsun, Moğollarla ilgili, dünyanın en çılgın şeyi ama aynı zamanda harika.”

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi