başın sağ olsunHalam vefat ettiği için durumlar karıştı takip edemedim değerlendirmeyi yaparım sonra
başın sağ olsunHalam vefat ettiği için durumlar karıştı takip edemedim değerlendirmeyi yaparım sonra
yeni sezona elite pro çekicem de sana dört kişi dalıcam bekle sadeceJaponların taptığı Bokada'yı emekli etmişim![]()
Yeni karakter için ekipten ricam, şu adama hızlıca kemer verin de valla chat olarak çok yoruluyoruzNeyse şöyle söyleyeyim, karakterin başlangıcından itibaren bir türlü anlaşamamıştık. Ondan dolayı benim ara ara sert yaptığımı da görmüşsünüzdür. Bunu ertelemeye çalıştım da, son zamanlarda canım çok sıkılmaya başlamıştı bu konuda. O yüzden karakteri bırakma kararı aldım. Aslında wm ye kadar gitmeyi düşünüyordum ama yine Hardy'de olduğu gibi, sürekli aynı feudun içine sıkışmış gibi hissettiğimden kurtulmak istedim. Bizim vedamız da böyle oldu. Yeni sezonda yeni karakterimle aranıza döneceğim. Herkese iyi geceler. PGW'de artık yağmur yağmayacak.
yok ya mümkünse roh dan başlayarak yavaş yavaşYeni karakter için ekipten ricam, şu adama hızlıca kemer verin de valla chat olarak çok yoruluyoruz
başın sağ olsun abıHalam vefat ettiği için durumlar karıştı takip edemedim değerlendirmeyi yaparım sonra
Vanity project isteriz @Styles Clashyeni sezona elite pro çekicem de sana dört kişi dalıcam bekle sadece
Siz böyle dediğine falan kanmayın bakyok ya mümkünse roh dan başlayarak yavaş yavaş
Onlar kim awVanity project isteriz @Styles Clash
Vanity is my favourite sinVanity project isteriz @Styles Clash
Baktım da WWE Evolve takımı, hepsi gibi gözüküyorlar öğk...Onlar kim aw