RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟖

PGW: Son Eklenen Parta Git

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Neyse şöyle söyleyeyim, karakterin başlangıcından itibaren bir türlü anlaşamamıştık. Ondan dolayı benim ara ara sert yaptığımı da görmüşsünüzdür. Bunu ertelemeye çalıştım da, son zamanlarda canım çok sıkılmaya başlamıştı bu konuda. O yüzden karakteri bırakma kararı aldım. Aslında wm ye kadar gitmeyi düşünüyordum ama yine Hardy'de olduğu gibi, sürekli aynı feudun içine sıkışmış gibi hissettiğimden kurtulmak istedim. Bizim vedamız da böyle oldu. Yeni sezonda yeni karakterimle aranıza döneceğim. Herkese iyi geceler. PGW'de artık yağmur yağmayacak.
Emeğine sağlık Taha’m.

Layne Staley

🍓 original
Konular
20
Beğeni sayısı
650
PG Nakit
195
Favori Güreşçi
katip
RPG Karakteri
Seth Rollins
şovu az önce okudum, herhalde hedefle alakalı dallanıp budaklanan ihtimaller artık kesin olarak tek bir şeride indirgendi diyebiliriz. rollins'in rotası belli, amacı da öyle. ben zaten biliyordum, bu akşamla beraber çok çok daha iyi anladım.

işyerinde ayı gibi yoğun olduğum için promo kesmekle ilgili sorunlar yaşadım. kaç sene rpg oynadım, herhalde ilk defa bu kadar boşluk bıraktığım bi süre oldu. hem de bu vesileyle bir özeleştiri olsun. birikmiş şeylerim var ve tüküreceğim. hikaye şu an çok güzel yazılıyor, bu yüzden hakkını vermemiş olmak ben de istemiyorum. şov geneli için ellerinize sağlık. buralarda olacağım

Konular
123
Beğeni sayısı
2,473
PG Nakit
1,330
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG Karakteri
Ludwig Kaiser
Giriş baya keyifli olmuş, hiç böyle bir şey görmeyi beklemiyordum açıkçası okurken çok keyifliydi herkesin part part neler yaşadığını görmek ama böyle bir şey görmüşken de böyle bir bokluk çıkmayacak olması enteresan olurdu. Mayhem'in alakayı çözemedik ama kendisi her NWO'da RR galibine yatması gereken o adam rolüne seçilmiş, tebrik ediyoruz görevini başarıyla yapacağına eminiz.

Giriş epey uzun olmuş, Mysterio dönüşü eğer Mysterio'yu aktif göreceksek süper bence ama geçmişte de birkaç deneme oldu sanırım ve hep kötü sonlandı. Onun dışında Dominik'in oçluğu ve Jack Perry'in arayışı güzel yazılmış ben biraz daha kısa olması gerektiğini düşünsem de canlı takip eden arkadaşlar rahatsız olmadıysa benim görüşümün bir önemi yok. Bence kemeri 2 kez koruma olayı suistimale açık hele ki bu kemer Dominik'teyken işin bok olması çok şüphelendiriyor bence koruması ppv ya da özel şovlarda olan bir kemer olmalı eğer böyle bir option c olacaksa. Onun dışında dediğim gibi dominiki si si si

Mayhem yarma ya herifin aldığı spot delirtti az aktif olsa inanılmaz işler çıkacak şu çardan da belki aktiftir adam biz görmüyoruzdur malum bizim aktiflik sıkıntılı son dönemlerde. payback #100 de kariyer bitmeli Johnny Mayhem vs Val Venis maçı... duamız belli.

Bobby Lashley... ag şovdaki herkesin bu kadar gergin olmasının sebebini bir türlü çözemedik açıkçası Dragon T durduk yere araya kaynamış vallahi üzüldük Pentanın durumlar komik falan da spot bile almasın diyoruz neyseki lashley kingo gerekeni yapmış.

maç sonucu çok bariz duruyordu ama maltepeliler böyledir işte birbirlerini bıçaklarlar sırtından... hardy bir kez daha alabilir televison championshipi, o kadar diyeyim. dikkat edin ama mattten de bir heel turn vakti geliyor, bakalım orada bi şeyler olacak ama bekliyoruz.

carlito ve balor rtwmin en önemli iki adamı gibi devam ediyorlar ama carlito hey hey hey yaragım o kadar da abartma diyoruz pgw 100de ağzının payını alır gibi bence kendi kemerini korusa daha tatlı olur ama bilmiyorum tabi eğer finn balor ile ilgili bir durum olmayacaksa tam anlayamadım aslında bu kararı ama vardır bir bildikleri deyip takip edeceğiz

main eventin temiz bitmeyeceği en başından beri belliydi zaten ama ben bu iş burada bitmez diyorum bu kemer bir şekilde f4w yolunda ilerler ama kim kazanır buna kim sebep olur onu bilemiyorumt abii mjf'i tebrik ediyorum bence wyattan kemeri zor alır gibi duruyor hatta burada stg hariç birisi kemeri zor alır gibi duruyor ama bakalım takipte olacağız süreci herkesin eline sağlık

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
main eventin temiz bitmeyeceği en başından beri belliydi zaten ama ben bu iş burada bitmez diyorum bu kemer bir şekilde f4w yolunda ilerler ama kim kazanır buna kim sebep olur onu bilemiyorumt abii
O iş öyle değil usta...

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Giriş baya keyifli olmuş, hiç böyle bir şey görmeyi beklemiyordum açıkçası okurken çok keyifliydi herkesin part part neler yaşadığını görmek ama böyle bir şey görmüşken de böyle bir bokluk çıkmayacak olması enteresan olurdu. Mayhem'in alakayı çözemedik ama kendisi her NWO'da RR galibine yatması gereken o adam rolüne seçilmiş, tebrik ediyoruz görevini başarıyla yapacağına eminiz.

Giriş epey uzun olmuş, Mysterio dönüşü eğer Mysterio'yu aktif göreceksek süper bence ama geçmişte de birkaç deneme oldu sanırım ve hep kötü sonlandı. Onun dışında Dominik'in oçluğu ve Jack Perry'in arayışı güzel yazılmış ben biraz daha kısa olması gerektiğini düşünsem de canlı takip eden arkadaşlar rahatsız olmadıysa benim görüşümün bir önemi yok. Bence kemeri 2 kez koruma olayı suistimale açık hele ki bu kemer Dominik'teyken işin bok olması çok şüphelendiriyor bence koruması ppv ya da özel şovlarda olan bir kemer olmalı eğer böyle bir option c olacaksa. Onun dışında dediğim gibi dominiki si si si

Mayhem yarma ya herifin aldığı spot delirtti az aktif olsa inanılmaz işler çıkacak şu çardan da belki aktiftir adam biz görmüyoruzdur malum bizim aktiflik sıkıntılı son dönemlerde. payback #100 de kariyer bitmeli Johnny Mayhem vs Val Venis maçı... duamız belli.

Bobby Lashley... ag şovdaki herkesin bu kadar gergin olmasının sebebini bir türlü çözemedik açıkçası Dragon T durduk yere araya kaynamış vallahi üzüldük Pentanın durumlar komik falan da spot bile almasın diyoruz neyseki lashley kingo gerekeni yapmış.

maç sonucu çok bariz duruyordu ama maltepeliler böyledir işte birbirlerini bıçaklarlar sırtından... hardy bir kez daha alabilir televison championshipi, o kadar diyeyim. dikkat edin ama mattten de bir heel turn vakti geliyor, bakalım orada bi şeyler olacak ama bekliyoruz.

carlito ve balor rtwmin en önemli iki adamı gibi devam ediyorlar ama carlito hey hey hey yaragım o kadar da abartma diyoruz pgw 100de ağzının payını alır gibi bence kendi kemerini korusa daha tatlı olur ama bilmiyorum tabi eğer finn balor ile ilgili bir durum olmayacaksa tam anlayamadım aslında bu kararı ama vardır bir bildikleri deyip takip edeceğiz

main eventin temiz bitmeyeceği en başından beri belliydi zaten ama ben bu iş burada bitmez diyorum bu kemer bir şekilde f4w yolunda ilerler ama kim kazanır buna kim sebep olur onu bilemiyorumt abii mjf'i tebrik ediyorum bence wyattan kemeri zor alır gibi duruyor hatta burada stg hariç birisi kemeri zor alır gibi duruyor ama bakalım takipte olacağız süreci herkesin eline sağlık

Bro sen neredesin ya. Bütün şov seni aradı gözlerim.

ECH

british master
Konular
253
Beğeni sayısı
2,069
PG Nakit
935
RPG Karakteri
Carlito
Sonlara doğru takibi bırakmıştık iftar sonrası feci uyku çöktü. Kaçırdığımız kısımlarda Carlito in big 2026 pipebomb misali takılmış. Dediklerimiz harfi harfine doğru. MJF ise Wyatt'ın reigni boyunca karşısına çıkan en momentumlu isim bana kalırsa, NWO şovunda kemer değişimi beklemesem bile MJF alırsa şaşırmam ve sevinirim üstelik. Okada'ya da elveda demek düşer, yeni karakterini bekliyoruz merakla Taha'nın. Emeklere sağlık tüm ekip üyelerinin. 100.şovu beklemeye aldık şimdiden.

satriale

konsantrasyon
Konular
163
Beğeni sayısı
693
PG Nakit
425
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
RPG Karakteri
Matt Morgan
Sabah sınav var diye yarıda bırakmıştım ama son 2 segmente kadar kalmışım. Hala olaylara adapte olamadık valla. Tek eksik Dark STG'nin olayı ve Carlito-Balor'un muhabbeti. Taşlar yerine oturacak WM gelmeden. Taha'nın Okada'yı salmasına şaşırdım. Bu maç buram buram üçlü maça dönecek diye kokuyordu. Üçlü maça dönse NWO veya WM'de net alır gibiydi. NT diyelim. Fener maçından sonra promo salalım bari artık.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi