RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟖

PGW: Son Eklenen Parta Git

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
Neyse şöyle söyleyeyim, karakterin başlangıcından itibaren bir türlü anlaşamamıştık. Ondan dolayı benim ara ara sert yaptığımı da görmüşsünüzdür. Bunu ertelemeye çalıştım da, son zamanlarda canım çok sıkılmaya başlamıştı bu konuda. O yüzden karakteri bırakma kararı aldım. Aslında wm ye kadar gitmeyi düşünüyordum ama yine Hardy'de olduğu gibi, sürekli aynı feudun içine sıkışmış gibi hissettiğimden kurtulmak istedim. Bizim vedamız da böyle oldu. Yeni sezonda yeni karakterimle aranıza döneceğim. Herkese iyi geceler. PGW'de artık yağmur yağmayacak.
yeni çar için tahmin var aslında ama... eline sağlık dosto

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
Neyse şöyle söyleyeyim, karakterin başlangıcından itibaren bir türlü anlaşamamıştık. Ondan dolayı benim ara ara sert yaptığımı da görmüşsünüzdür. Bunu ertelemeye çalıştım da, son zamanlarda canım çok sıkılmaya başlamıştı bu konuda. O yüzden karakteri bırakma kararı aldım. Aslında wm ye kadar gitmeyi düşünüyordum ama yine Hardy'de olduğu gibi, sürekli aynı feudun içine sıkışmış gibi hissettiğimden kurtulmak istedim. Bizim vedamız da böyle oldu. Yeni sezonda yeni karakterimle aranıza döneceğim. Herkese iyi geceler. PGW'de artık yağmur yağmayacak.
kim o karakter

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
@American Psycho 100 tane karakter saydıktan sonra şu şovdaki stg saldırısıyla gözümüzde yine şu @KALKTI!!!! @jusweque @GBB @ECH @Netuno
images
STG'nin neyi varmış mis gibi karakter

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Japonların taptığı Bokada'yı emekli etmişim ✍️

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi