Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟖
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 428914" data-attributes="member: 79"><p>Giriş baya keyifli olmuş, hiç böyle bir şey görmeyi beklemiyordum açıkçası okurken çok keyifliydi herkesin part part neler yaşadığını görmek ama böyle bir şey görmüşken de böyle bir bokluk çıkmayacak olması enteresan olurdu. Mayhem'in alakayı çözemedik ama kendisi her NWO'da RR galibine yatması gereken o adam rolüne seçilmiş, tebrik ediyoruz görevini başarıyla yapacağına eminiz. </p><p></p><p>Giriş epey uzun olmuş, Mysterio dönüşü eğer Mysterio'yu aktif göreceksek süper bence ama geçmişte de birkaç deneme oldu sanırım ve hep kötü sonlandı. Onun dışında Dominik'in oçluğu ve Jack Perry'in arayışı güzel yazılmış ben biraz daha kısa olması gerektiğini düşünsem de canlı takip eden arkadaşlar rahatsız olmadıysa benim görüşümün bir önemi yok. Bence kemeri 2 kez koruma olayı suistimale açık hele ki bu kemer Dominik'teyken işin bok olması çok şüphelendiriyor bence koruması ppv ya da özel şovlarda olan bir kemer olmalı eğer böyle bir option c olacaksa. Onun dışında dediğim gibi dominiki si si si</p><p></p><p>Mayhem yarma ya herifin aldığı spot delirtti az aktif olsa inanılmaz işler çıkacak şu çardan da belki aktiftir adam biz görmüyoruzdur malum bizim aktiflik sıkıntılı son dönemlerde. payback #100 de kariyer bitmeli Johnny Mayhem vs Val Venis maçı... duamız belli.</p><p></p><p>Bobby Lashley... ag şovdaki herkesin bu kadar gergin olmasının sebebini bir türlü çözemedik açıkçası Dragon T durduk yere araya kaynamış vallahi üzüldük Pentanın durumlar komik falan da spot bile almasın diyoruz neyseki lashley kingo gerekeni yapmış.</p><p></p><p>maç sonucu çok bariz duruyordu ama maltepeliler böyledir işte birbirlerini bıçaklarlar sırtından... hardy bir kez daha alabilir televison championshipi, o kadar diyeyim. dikkat edin ama mattten de bir heel turn vakti geliyor, bakalım orada bi şeyler olacak ama bekliyoruz.</p><p></p><p>carlito ve balor rtwmin en önemli iki adamı gibi devam ediyorlar ama carlito hey hey hey yaragım o kadar da abartma diyoruz pgw 100de ağzının payını alır gibi bence kendi kemerini korusa daha tatlı olur ama bilmiyorum tabi eğer finn balor ile ilgili bir durum olmayacaksa tam anlayamadım aslında bu kararı ama vardır bir bildikleri deyip takip edeceğiz</p><p></p><p>main eventin temiz bitmeyeceği en başından beri belliydi zaten ama ben bu iş burada bitmez diyorum bu kemer bir şekilde f4w yolunda ilerler ama kim kazanır buna kim sebep olur onu bilemiyorumt abii mjf'i tebrik ediyorum bence wyattan kemeri zor alır gibi duruyor hatta burada stg hariç birisi kemeri zor alır gibi duruyor ama bakalım takipte olacağız süreci herkesin eline sağlık</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 428914, member: 79"] Giriş baya keyifli olmuş, hiç böyle bir şey görmeyi beklemiyordum açıkçası okurken çok keyifliydi herkesin part part neler yaşadığını görmek ama böyle bir şey görmüşken de böyle bir bokluk çıkmayacak olması enteresan olurdu. Mayhem'in alakayı çözemedik ama kendisi her NWO'da RR galibine yatması gereken o adam rolüne seçilmiş, tebrik ediyoruz görevini başarıyla yapacağına eminiz. Giriş epey uzun olmuş, Mysterio dönüşü eğer Mysterio'yu aktif göreceksek süper bence ama geçmişte de birkaç deneme oldu sanırım ve hep kötü sonlandı. Onun dışında Dominik'in oçluğu ve Jack Perry'in arayışı güzel yazılmış ben biraz daha kısa olması gerektiğini düşünsem de canlı takip eden arkadaşlar rahatsız olmadıysa benim görüşümün bir önemi yok. Bence kemeri 2 kez koruma olayı suistimale açık hele ki bu kemer Dominik'teyken işin bok olması çok şüphelendiriyor bence koruması ppv ya da özel şovlarda olan bir kemer olmalı eğer böyle bir option c olacaksa. Onun dışında dediğim gibi dominiki si si si Mayhem yarma ya herifin aldığı spot delirtti az aktif olsa inanılmaz işler çıkacak şu çardan da belki aktiftir adam biz görmüyoruzdur malum bizim aktiflik sıkıntılı son dönemlerde. payback #100 de kariyer bitmeli Johnny Mayhem vs Val Venis maçı... duamız belli. Bobby Lashley... ag şovdaki herkesin bu kadar gergin olmasının sebebini bir türlü çözemedik açıkçası Dragon T durduk yere araya kaynamış vallahi üzüldük Pentanın durumlar komik falan da spot bile almasın diyoruz neyseki lashley kingo gerekeni yapmış. maç sonucu çok bariz duruyordu ama maltepeliler böyledir işte birbirlerini bıçaklarlar sırtından... hardy bir kez daha alabilir televison championshipi, o kadar diyeyim. dikkat edin ama mattten de bir heel turn vakti geliyor, bakalım orada bi şeyler olacak ama bekliyoruz. carlito ve balor rtwmin en önemli iki adamı gibi devam ediyorlar ama carlito hey hey hey yaragım o kadar da abartma diyoruz pgw 100de ağzının payını alır gibi bence kendi kemerini korusa daha tatlı olur ama bilmiyorum tabi eğer finn balor ile ilgili bir durum olmayacaksa tam anlayamadım aslında bu kararı ama vardır bir bildikleri deyip takip edeceğiz main eventin temiz bitmeyeceği en başından beri belliydi zaten ama ben bu iş burada bitmez diyorum bu kemer bir şekilde f4w yolunda ilerler ama kim kazanır buna kim sebep olur onu bilemiyorumt abii mjf'i tebrik ediyorum bence wyattan kemeri zor alır gibi duruyor hatta burada stg hariç birisi kemeri zor alır gibi duruyor ama bakalım takipte olacağız süreci herkesin eline sağlık [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟖
Menü