RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟖

PGW: Son Eklenen Parta Git

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Ekibin emeklerine sağlık. Rey Mysterio olarak güzel bir giriş yaptık. Diğer mevzulara da şovlar ilerledikçe hakim olacağız. Güzel bir promo kesmek lazım.

anti-hero

let us fall.
Konular
27
Beğeni sayısı
988
PG Nakit
220
RPG Karakteri
Sami Zayn
temiz bi dayak yemişiz, nwo rakibimiz mayhem olacak gibi. ana kemeri olsun olmasın wyatt'dan sonra şirketin en etkili yüzü cidden dom dom. acayip keyifli segmenlerini- promolarını okumak. rey'in promo da hoş olmuş. gerçekte hiç takip etmediğim için dom'a karşı nasıl konuşmuştu zamanında bilmiyorum ama burda bence gayet etkili tabii dom'un cevap yine yardı kjdsfhglskjdfhglskjdfg dom'un gelmesini bekliyordum ama konuşması bi tık fazla duygusal geldi. dom ne yapar eder bu konuşmayı lehine çevirip daha da triggerlar perry'i. rey'in de baba refleksiyle ne olursa olsun perry'e karşı olacağını düşünüyorum. ve val venis... ebedi düşmanım için kolay bir zafer ve bence çember için de çok çok güçlü bir aday. mayhem fazla spot çaldı bu şov. bu ikiliye biz de dahil oluruz payback #100 de. dragon t, bu adam çok tehlikeli dikkat edin. ama işin içine lashley girince bulunduğu yeri direkt domine ediyor. üstüne sett'in hamlesiyle maçı da kazanmış. sett'i çok beğeniyorum rpg'de. o kadar iyi karakter gelişimi geçirmiş ki, sadece bakarak bile anlatıyor derdini. jeff-matt tarafına gelirsek. ufaktan göreceğiz sanki wm'de hardy's fight'ı. çemberde de birbirilerine yapacaklar bir şeyler geldi kokusu. carlito-finn. bu adamlar yine ufaktan koordine sorunlar yaşamaya başlamış. finn'i beklerke ncarlito meydan okudu. promo çok iyiydi. payback #100'e çok iyi maçlar pişiyor, örnek al dana white... ve me. mjf'i destekliyodum ama okada'nın yine temiz bitmeyen bir lose alması ve üstüne netuno'nun karakteri bırakması üzdü. bence biraz daha beklese istediğini alacaktı ama motivasyonunu kaybetti büyük ihtimal. en büyük şanssızlığını karakter hazır olmadan direkt ana kemer potasında takılmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. ve tabii ki wyatt faktörü de var. üzdü ama bu adam rpg aşığı bomba bi çarla yeni sezona damga vurur hiç şüphem yok. diğer taraflara gelirsek mjf çok iyi kıvamda. kimse wm öncesi wyatt'ın kemeri kaybetmesini beklemiyor ama mjf'in temiz bir win alıp kemeri wm öncesi alacağını düşünüyorum wyatt'dan. alamazsa da stg damlayacaktır maça ve wm'de triple threat ve ardından devir teslim görürüz gibi artık, muhteşem reign, muhteşem son. ayrıca stg'de çok büyük karakter. gibki döneminden hoşlanmasam da, doğaüstü darksider sevmesem de stg de wm'da mutlu bir sonu hak ediyor.

Konular
230
Beğeni sayısı
1,249
PG Nakit
30
Favori Güreşçi
Lexi Luna
RPG Karakteri
JOHN MORRİSON
açılışta samiyi dövmüşüz nwolar bizimdir bilen bilir. ama kazancagımı dusunmuyorum nwoda. domdom devrim adamı da babası tam kıblet dayı ya BRAAAĞAAA sonra benim adam oyuna girmis valla billa biz bu adamı seviyoruz ag kemerin yeni kuralları ilgi cekici hale getirmis title shot almak isteyen midcarderlar icin güzel bi olay bence kemeri sadece ko veya submission ile kazanma olayı da getirilmeli. hatta kemerin adını baddest motherfucker championship olsa fena sarar da ekip pek sıcak bakmaz gibi o fikre. biz yine o val venis denen lavuga dostluk yapmaya calıstık da maymun gozu actı adamı sıkerler bak saskın payback 100de seni tokat manyaa edecez lan! booker t o kemeri alamzsa sıkıntı çıkıcak da neyse bu bobby lashleyden de kahpelik gelmiş başka türlüsünü de bilmezler zaten. BOOKER T BABAYI BASKA TURLU DUSUREMEZLER. bu jeffin çektiği ne amk ya en son oynadıgımda butun roster dovuyorduk simdi yine dışardan müdahele ile kaybediyor valla bahti sikik piyade gibi takılıyor amk. carlito yine anlattığı her şey de haklı bu adama bayılıyoruz amk cenayı da gömer valla ringe bekliyor olacağız. bu şirkette kimse bileğinin hakkıyla maç kazanmıyor galiba herkese bir mudahale var enseye tekme işi de sıkıntı bak stg adam sakat kalır ben sana diyim. ekibin eline sağlık valla su kemer fikrini de düşünün bak iyi fikir. öpüldünüz.

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
açılışta samiyi dövmüşüz nwolar bizimdir bilen bilir. ama kazancagımı dusunmuyorum nwoda. domdom devrim adamı da babası tam kıblet dayı ya BRAAAĞAAA sonra benim adam oyuna girmis valla billa biz bu adamı seviyoruz ag kemerin yeni kuralları ilgi cekici hale getirmis title shot almak isteyen midcarderlar icin güzel bi olay bence kemeri sadece ko veya submission ile kazanma olayı da getirilmeli. hatta kemerin adını baddest motherfucker championship olsa fena sarar da ekip pek sıcak bakmaz gibi o fikre. biz yine o val venis denen lavuga dostluk yapmaya calıstık da maymun gozu actı adamı sıkerler bak saskın payback 100de seni tokat manyaa edecez lan! booker t o kemeri alamzsa sıkıntı çıkıcak da neyse bu bobby lashleyden de kahpelik gelmiş başka türlüsünü de bilmezler zaten. BOOKER T BABAYI BASKA TURLU DUSUREMEZLER. bu jeffin çektiği ne amk ya en son oynadıgımda butun roster dovuyorduk simdi yine dışardan müdahele ile kaybediyor valla bahti sikik piyade gibi takılıyor amk. carlito yine anlattığı her şey de haklı bu adama bayılıyoruz amk cenayı da gömer valla ringe bekliyor olacağız. bu şirkette kimse bileğinin hakkıyla maç kazanmıyor galiba herkese bir mudahale var enseye tekme işi de sıkıntı bak stg adam sakat kalır ben sana diyim. ekibin eline sağlık valla su kemer fikrini de düşünün bak iyi fikir. öpüldünüz.
Yallah ruh ve sinir hastalıklarına

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi