Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟖
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Heartbroken Kid" data-source="post: 429291" data-attributes="member: 126"><p>açılışta samiyi dövmüşüz nwolar bizimdir bilen bilir. ama kazancagımı dusunmuyorum nwoda. domdom devrim adamı da babası tam kıblet dayı ya BRAAAĞAAA sonra benim adam oyuna girmis valla billa biz bu adamı seviyoruz ag kemerin yeni kuralları ilgi cekici hale getirmis title shot almak isteyen midcarderlar icin güzel bi olay bence kemeri sadece ko veya submission ile kazanma olayı da getirilmeli. hatta kemerin adını baddest motherfucker championship olsa fena sarar da ekip pek sıcak bakmaz gibi o fikre. biz yine o val venis denen lavuga dostluk yapmaya calıstık da maymun gozu actı adamı sıkerler bak saskın payback 100de seni tokat manyaa edecez lan! booker t o kemeri alamzsa sıkıntı çıkıcak da neyse bu bobby lashleyden de kahpelik gelmiş başka türlüsünü de bilmezler zaten. BOOKER T BABAYI BASKA TURLU DUSUREMEZLER. bu jeffin çektiği ne amk ya en son oynadıgımda butun roster dovuyorduk simdi yine dışardan müdahele ile kaybediyor valla bahti sikik piyade gibi takılıyor amk. carlito yine anlattığı her şey de haklı bu adama bayılıyoruz amk cenayı da gömer valla ringe bekliyor olacağız. bu şirkette kimse bileğinin hakkıyla maç kazanmıyor galiba herkese bir mudahale var enseye tekme işi de sıkıntı bak stg adam sakat kalır ben sana diyim. ekibin eline sağlık valla su kemer fikrini de düşünün bak iyi fikir. öpüldünüz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Heartbroken Kid, post: 429291, member: 126"] açılışta samiyi dövmüşüz nwolar bizimdir bilen bilir. ama kazancagımı dusunmuyorum nwoda. domdom devrim adamı da babası tam kıblet dayı ya BRAAAĞAAA sonra benim adam oyuna girmis valla billa biz bu adamı seviyoruz ag kemerin yeni kuralları ilgi cekici hale getirmis title shot almak isteyen midcarderlar icin güzel bi olay bence kemeri sadece ko veya submission ile kazanma olayı da getirilmeli. hatta kemerin adını baddest motherfucker championship olsa fena sarar da ekip pek sıcak bakmaz gibi o fikre. biz yine o val venis denen lavuga dostluk yapmaya calıstık da maymun gozu actı adamı sıkerler bak saskın payback 100de seni tokat manyaa edecez lan! booker t o kemeri alamzsa sıkıntı çıkıcak da neyse bu bobby lashleyden de kahpelik gelmiş başka türlüsünü de bilmezler zaten. BOOKER T BABAYI BASKA TURLU DUSUREMEZLER. bu jeffin çektiği ne amk ya en son oynadıgımda butun roster dovuyorduk simdi yine dışardan müdahele ile kaybediyor valla bahti sikik piyade gibi takılıyor amk. carlito yine anlattığı her şey de haklı bu adama bayılıyoruz amk cenayı da gömer valla ringe bekliyor olacağız. bu şirkette kimse bileğinin hakkıyla maç kazanmıyor galiba herkese bir mudahale var enseye tekme işi de sıkıntı bak stg adam sakat kalır ben sana diyim. ekibin eline sağlık valla su kemer fikrini de düşünün bak iyi fikir. öpüldünüz. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟖
Menü