- Konular
- 7
- Beğeni sayısı
- 219
- PG Nakit
- 40
- RPG Karakteri
- Bobby Lashley
Furkan Dede: Sayın seyircilerimiz merhaba bugün TV8'in yeni programı PGW PANAROMA'DA karşınızdayız. Selamlar Lashley abi keyfin yerindedir umarım.
Bobby Lashley: Hamdolsun kardeşim geçinip gidiyoruz.
Furkan Dede: Allah iyilik versin abim istersen Sami Cena segmentiyle başlayalım.
Bobby Lashley: Başlayalım başlamasına ama bu şirketin nostalji mastürbasyonu beni cidden rahatsız ediyor, yani koskoca yönetim ekibi Cena'ya bir zincir takınca başarılı olacaklarını sanıyor Allah sonumuzu hayır etsin onun dışında Sami gideceği kemeri az çok belli etti ama Cena'nın bu yaştan sonra Chamber maçından çıkması zor gibi görünüyor. Eğer doğru yönetilen bir şirkette olsaydık kemer çoktan Finn'in omzunda olurdu ama Rock engel olmazsa yakın zamanda o kemer Finn Balor'ın olacak
Furkan Dede: Artık kan davasına dönüşen bu Dom Perry olayları nereye bağlanır sence?
Bobby Lashley: Demek konu yine orospu çocuklarına geldi vallaha bu ikili benden uzak dursunda ne bokları varsa yesinler. Dominik zaten tescilli bir piç onu geçiyorum Jerry'de adam değil ki bu ikisi bilmem kaç ay tüm kadroya kan kusturdu ama şimdi Rock denen yavşak Perry'i bize ihanet yiyen mazlum dost gibi gösteriyor siktir lan ordan ben yemem bu nuumaraları. Sen söylemeden söyliyim Max Caster şirkete hayırlı olsun ama o da diğer 3243 güreşçi gibi harcanır bizde 2050 yılına kadar Venis izlemeye devam ederiz.
Furkan Dede: Bu chamber eleme maçları ne olur abi?
Bobby Lashley: Gelelim asıl konuya bu şirketin maç yazmama inadı beni delirtiyor adam akıllı maç izleyecek seyirciden eleme maçlarını bile çalmış adamlar Rock ve Matt birleşince böyle boktan bir fikir çıkması normal. Eleme maçlarına gelirsek ilk maç iyiydi lakin izleyen herkes Cardona'nın kazandığını biliyordu ama yine şaibeli bir hakem kararıyla hayaller çalındı. Kupon isteyen seyirciler için size diğer galipleri söyliyeyim hemen. Bendeniz Bobby Lashley, Finn Balor ve Val Venis maçları kazanır.
Furkan Dede: İstersen yavaştan main evente geçelim.
Bobby Lashley: Geçelim geçmesinede bu noktada seyirciyi kınıyorum bu Wyatt denen adamında karısı kızı var ayıptır bir adama bu kadar yüklenilmez ki adam 300 gündür kemeri savunuyor ayıptır yav bir ppv'yi boş geçecek diye nankörlük yapmaya gerek yok. Zaten adamcağıza tatili bile çok gördüler. Bu arada haftaya olacak maçta MJF'in ne işi var adam dümdüz yenildi neymiş hile yapılmış arka alanda bu gavata "ulan senin kariyerin yalan dolan" diyecek bir babayiğit olmaması büyük sıkıntı. Haftaya olacak maçta buram buram beraberlik kokuyor. İlgisi olanlara duyurulur.
Furkan Dede: Çok keyifli program oldu abi yengeye selamlar.
Bobby Lashley: Teşekkürler kardeşim.
Furkan Dede: PGW PANORAMA her hafta TV8 ekranlarında sizlerle olacak.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Bobby Lashley