Türk Takımlarının UCL Üst Tur Katılımları

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Niye ragebait olsun öyle denmiyor muydu uyduruyor muyum? GS yenince de rakip kötü oluyor. Öyle değil demek ki demişim işte neyine tetiklendin
Bu söylediğin muhabbet son 5-6 yılın muhabbeti. Galatasaray'ın 1994 yılında yaptığı son 16 nasıl son 10 yıldaki yılların ülke puanına etki ediyor?

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
42
Beğeni sayısı
753
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Bu söylediğin muhabbet son 5-6 yılın muhabbeti. Galatasaray'ın 1994 yılında yaptığı son 16 nasıl son 10 yıldaki yılların ülke puanına etki ediyor?
Ha anladım sen o argümanları savunuyorsun.

Diğer Türk takımları çok mu başarılı ki Galatasaray'ın puan katkısı sorgulanıyor. FB BJK TS falan her sene çeyrek final yarı final mi yapıyor? Mevzu Avrupa ise en başarılı Türk takımı GS. Ha GS de başarılı sayılmaz ama en başarılısı o Türkiye'de.

Ülke puanı ise her katıldığında gayet katkı veriyor 0 çekmiyor. 2022'de son 16, 2024'de 2 beraberlik 4 galibiyet, geçen sene 4 galibiyet. Bu sezon son 16. 2014'de son 16, 2013 çeyrek final.

Diğer takımlar bundan çok çok mu fazlasını yapmış? Fenerbahçe 20 seneye yakındır UCL gidemiyor, BJK son gittiğinde 0 çekti. TS zaten oralarda oynamıyor.

Mesajda ragebaitlik bir şey yok. GS bizi rezil ediyor diyenler sıkıntılı insanlar.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Ha anladım sen o argümanları savunuyorsun.

Diğer Türk takımları çok mu başarılı ki Galatasaray'ın puan katkısı sorgulanıyor. FB BJK TS falan her sene çeyrek final yarı final mi yapıyor? Mevzu Avrupa ise en başarılı Türk takımı GS. Ha GS de başarılı sayılmaz ama en başarılısı o.

Ülke puanı ise her katıldığında gayet katkı veriyor 0 çekmiyor. 2022'de son 16, 2024'de 2 beraberlik 4 galibiyet, geçen sene 4 galibiyet. Bu sezon son 16. 2014'de son 16, 2013 çeyrek final.

Diğer takımlar bundan çok çok mu fazlasını yapmış? Fenerbahçe 20 seneye yakındır UCL gidemiyor, BJK son gittiğinde 0 çekti. TS zaten oralarda oynamıyor.

Mesajda ragebaitlik bir şey yok. GS bizi rezil ediyor diyenler sıkıntılı insanlar.
Benim argüman savunduğum yok ki, sen sadece alakasız bir şeye alakasız bir yerden cevap veriyorsun. Bu yüzden ragebait mi diye sordum.

Baroš

🦁
Konular
134
Beğeni sayısı
652
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
CM Punk
Kankam ülke puanı olarak bakma. Galatasaray'ın avrupa başarısının hemen ardından fener palazlanmıştır avrupada ona bak. Arada rekabet var biri yükselince diğeri de ona bakıp yükseliyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi