- Konular
- 1,220
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
"MJF, Adam Cole'un ayak bileği kırıldıktan sonraki 3 ay boyunca "drizzling sh*ts" (rezalet durumda) olduğunu söylüyor.
"Üç ay boyunca, itiraf ediyorum ki — Adam Cole ayak bileğini kırdıktan sonra keyifsiz bir zaman geçirdim. Adam Cole ayak bileğini kırdıktan sonra güreş hayranları keyifsiz bir zaman geçirdi. Adam Cole ayak bileğini kırdıktan sonraki o üç ay boyunca rezalet bir durumdaydım (drizzling shits) çünkü bir dostluğun kaybıyla uğraşıyordum, bir performer olarak kim olduğumu bilmemenin kaybıyla uğraşıyordum. Birden fazla seviyede, üç ay boyunca artık kim olduğumu bilmiyordum. En büyük draw olduğumu kanıtladığım yıllar içindeki o üç ay; en büyük yıldız olduğumu kanıtladığım yıllar, yıllarca ring içinde (bell-to-bell) en iyisi olduğumu, mikrofonda en iyisi olduğumu kanıtladığım yıllar içindeki o üç ay. O üç ayda, insanlar bunun üzerine gitti. Neden yaptıklarını anlıyorum çünkü o üç aydan nefret ettim. Kan ter içinde uyanıyorum ve o üç ayı düşünüyorum. Bu World Title reign'i, bu kemer, geri döndüğümden beri bu run taraftarları ve beni uyandırmaktan başka bir şey yapmadı. MJF gittiği için giden o güreşi bırakan/ara veren o hayranlar (lapsed fans) geri dönüyor. Salonlara geri dönüyorlar, Pay-Per-View satın almak için geri dönüyorlar, ürünü izlemek için geri dönüyorlar çünkü MJF geri döndü. Şunu hemen şimdi söyleyeceğim, bu işe adımı koyarım. Bu, MJF'in şimdiye kadarki en iyi versiyonu. Sadece daha iyiye gideceğim, henüz 30 bile değilim. Bu sporda önümde 20 yıl daha var."
(Self Made)"