Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
MJF, Adam Cole'un Ayak Bileği Kırıldıktan Sonraki 3 Ay Boyunca Rezalet Durumda Olduğunu Söylemiş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="KAT" data-source="post: 426041" data-attributes="member: 44"><p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]2026364932149702921[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"MJF, Adam Cole'un ayak bileği kırıldıktan sonraki 3 ay boyunca "drizzling sh*ts" (rezalet durumda) olduğunu söylüyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Üç ay boyunca, itiraf ediyorum ki — Adam Cole ayak bileğini kırdıktan sonra keyifsiz bir zaman geçirdim. Adam Cole ayak bileğini kırdıktan sonra güreş hayranları keyifsiz bir zaman geçirdi. Adam Cole ayak bileğini kırdıktan sonraki o üç ay boyunca rezalet bir durumdaydım <em>(drizzling shits) </em>çünkü bir dostluğun kaybıyla uğraşıyordum, bir <em>performer </em>olarak kim olduğumu bilmemenin kaybıyla uğraşıyordum. Birden fazla seviyede, üç ay boyunca artık kim olduğumu bilmiyordum. En büyük <em>draw</em> olduğumu kanıtladığım yıllar içindeki o üç ay; en büyük yıldız olduğumu kanıtladığım yıllar, yıllarca ring içinde <em>(bell-to-bell)</em> en iyisi olduğumu, mikrofonda en iyisi olduğumu kanıtladığım yıllar içindeki o üç ay. O üç ayda, insanlar bunun üzerine gitti. Neden yaptıklarını anlıyorum çünkü o üç aydan nefret ettim. Kan ter içinde uyanıyorum ve o üç ayı düşünüyorum. Bu World Title <em>reign</em>'i, bu kemer, geri döndüğümden beri bu <em>run </em>taraftarları ve beni uyandırmaktan başka bir şey yapmadı. MJF gittiği için giden o güreşi bırakan/ara veren o hayranlar <em>(lapsed fans)</em> geri dönüyor. Salonlara geri dönüyorlar, <em>Pay</em>-<em>Per</em>-<em>View</em> satın almak için geri dönüyorlar, ürünü izlemek için geri dönüyorlar çünkü MJF geri döndü. Şunu hemen şimdi söyleyeceğim, bu işe adımı koyarım. Bu, MJF'in şimdiye kadarki en iyi versiyonu. Sadece daha iyiye gideceğim, henüz 30 bile değilim. Bu sporda önümde 20 yıl daha var."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">(Self Made)"</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KAT, post: 426041, member: 44"] [CENTER][MEDIA=twitter]2026364932149702921[/MEDIA] "MJF, Adam Cole'un ayak bileği kırıldıktan sonraki 3 ay boyunca "drizzling sh*ts" (rezalet durumda) olduğunu söylüyor. "Üç ay boyunca, itiraf ediyorum ki — Adam Cole ayak bileğini kırdıktan sonra keyifsiz bir zaman geçirdim. Adam Cole ayak bileğini kırdıktan sonra güreş hayranları keyifsiz bir zaman geçirdi. Adam Cole ayak bileğini kırdıktan sonraki o üç ay boyunca rezalet bir durumdaydım [I](drizzling shits) [/I]çünkü bir dostluğun kaybıyla uğraşıyordum, bir [I]performer [/I]olarak kim olduğumu bilmemenin kaybıyla uğraşıyordum. Birden fazla seviyede, üç ay boyunca artık kim olduğumu bilmiyordum. En büyük [I]draw[/I] olduğumu kanıtladığım yıllar içindeki o üç ay; en büyük yıldız olduğumu kanıtladığım yıllar, yıllarca ring içinde [I](bell-to-bell)[/I] en iyisi olduğumu, mikrofonda en iyisi olduğumu kanıtladığım yıllar içindeki o üç ay. O üç ayda, insanlar bunun üzerine gitti. Neden yaptıklarını anlıyorum çünkü o üç aydan nefret ettim. Kan ter içinde uyanıyorum ve o üç ayı düşünüyorum. Bu World Title [I]reign[/I]'i, bu kemer, geri döndüğümden beri bu [I]run [/I]taraftarları ve beni uyandırmaktan başka bir şey yapmadı. MJF gittiği için giden o güreşi bırakan/ara veren o hayranlar [I](lapsed fans)[/I] geri dönüyor. Salonlara geri dönüyorlar, [I]Pay[/I]-[I]Per[/I]-[I]View[/I] satın almak için geri dönüyorlar, ürünü izlemek için geri dönüyorlar çünkü MJF geri döndü. Şunu hemen şimdi söyleyeceğim, bu işe adımı koyarım. Bu, MJF'in şimdiye kadarki en iyi versiyonu. Sadece daha iyiye gideceğim, henüz 30 bile değilim. Bu sporda önümde 20 yıl daha var." (Self Made)"[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
MJF, Adam Cole'un Ayak Bileği Kırıldıktan Sonraki 3 Ay Boyunca Rezalet Durumda Olduğunu Söylemiş
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt