RESMİ: AJ Styles Hall of Fame 2026 Sınıfına Dahil Edildi

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Tahmin ettiğim oldu keşke yanılsaydım da başka bir yerde son tur görseydik.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Sabah sabah görünce şok etti hala etkisindeyim doğrusunu söylemek gerekirse. Ben WWE'de değilse bile başka bir yerde kariyerine bir süre daha devam eder diye düşünüyordum, ansızın HoF'a duyurulduğu bir sabaha uyandık. Vallahi idrak etmek çok güç, ama kabullenmekten başka çaremiz de yok. Kendi vücudunu, güncel kapasitesini Styles'ın kendisinden başka kimse bilemez zaten. O böyle bir karar verdiyse vardır bir bildiği...

Bize izlettiği şeyler için ne kadar minnet duysak az, ben de dahil bizim kuşaktaki birçok pro güreş izleyicisini WWE haricinde izlerken en çok etkileyen isimdi ve hatta bu etkiyi aynı kitleye WWE dışındaki şirketlere kapıyı açacak düzeyde yarattı desek yanılmayız herhalde. Bu görkemli kariyerinin son 10 yılını WWE'ye vermiş olsa dahi bugün AEW'yu gerek kuran gerek güncelde yaşatan isimlere ilham kaynağı olmuş, bu açıdan bakıldığında AEW'nun kapısından geçmemiş olmasına rağmen dolaylı yoldan yükselişinde pay sahibi olabilecek düzeyde; bu sektör için o denli kıymetli, o denli büyük bir adam bence. Yolu bahtı açık olsun, her ne kadar botlarını assa da ekranda kendisini ara ara gösterir de özletmez kendini umarım.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
42
Beğeni sayısı
754
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Kendisini zamanında TNA'de hayranlıkla izlerdim. WWE'de de çok güzel maçlar çıkardı. WWE'nin yetiştirmediği bi adam olarak güzel başarılar da yaşadı ama çok boş yıllar geçirdiği de oldu. Ancak her zaman en üst seviyede saygı gördü şirkettekilerden ve seyirciden. Bence ring içi düşmeye başlamıştı çok uzun zaman götüremezdi zaten.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi