RPG Wyatt, Chamber'a Girmek İstiyor

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
WYATT! Işıklar sönüyor.

Girişte gaz lambasıyla ve hasır şapkasıyla PGW Şampiyonu Bray Wyatt'ı görüyoruz. İki yanında kule gibi yükselen Erick Rowan ve Braun Strowman maskelerini takmış bir biçimde ağır ağır ringe ilerliyorlar. Wyatt edilen hakaretlere ve "You Suck" tezahüratlarına aldırmadan ağır ağır ringe giriyor ve sandalyesine geçiyor. Sukunet dolu gözlerle arenayı süzdükten sonra lambaya üflüyor. Bray, unvanını kucağına yatırdıktan sonra bir ezgi mırıldanmaya başlıyor.

3rtha5p.png

İşte yeniden çıktım karşına
Aldatma beni, oynama, oyalama boşuna
Seviyorum dedim, anlatamadım..

Deli etme beni Tanrı aşkına

Bray Wyatt omzunda PGW şampiyonluğuyla beraber seyirciye bakıp pis pis sırıtırken yuhalamalar ve "MJF" tezahüratlarını duyuyoruz. Wyatt bir süre sandalyesinde sallandıktan sonra artık tepeye asılmış olan Wrestlemania logosuna bakıyor. Ardından seyirciye dönüyor.

Birileri size Seattle'a eğlenceli bir yolculuğun yapıldığı müjdesini verdi.. ama kimse bu seyahat tecrübenizin Bray Wyatt tarafından tecavüze uğrayacağını bildirme ihtiyacı hissetmedi. Bunun ne kadar düş kırıcı ve üzücü bir deneyim olduğunun farkındayım, ama anlarsınız ya, yaptığım bütün eylemleri ve icraatları sizler için yapıyorum. Benim, kendilerini yönlendirebilecek bir kaval arayışıyla yanıp tutuşan adressiz savaşçılarım. Bir gün, hepimiz aynı çatı altında birleşecek ve aynı şarkıları söyleyip aynı tastan çorba içeceğiz. Ama o gün gelene kadar, karşıma çıkan ve benim gittiğim yolun doğru yol olmadığını söyleyen bütün potansiyel adayları elden geçirmem gerekiyor. Geçen hafta kopan yaygaranın farkındayım adamım, aylar sonra benim sırtımı yerde görmenin bazılarınıza erken bir Yılbaşı hissi verdiğinin de farkındayım. Ve o günün vermiş olduğu neşeyle, Royal Rumble kapıları açıldığında arenadaki tüm sandalyeler ihtiyar Bray'in hak ettiği muameleyi göreceği inancıyla dolup taştı. Bu işi daha geç yapabilirdim, daha önemli bir adam olduğumu ve ringe çıkacak otuz kişiyi toplasalar bir Bray Wyatt etmeyeceğini söyleyebilirdim.. ama partiyi erken bitirmek herkes için merhamettir, öyle değil mi? Geçtiğimiz gece Royal Rumble'da yaşananlar sizi aldatmasın, umumhane köşelerinde birbirinin üzerine zıplayan delikanlıların dövdüğü bir yüzük, Bray Wyatt'a tesir edebilecek kadar etkili değil... Ve bu gece sandalyemde keyifli bir şekilde sallanıp PGW'yi bir anahtarlık misali avucumda çeviriyor olmamın sebebi, genç Max'in "soylu" bir şekilde hareket etmeye karar vermesi de değil. Buradayım zira PGW çöplüğünde beni alt edebilecek kudrete sahip hiç bir ölümlü yok. Buradayım zira aylardır süregelen kader bir kez daha tekerrür etti ve benim her zaman dile getirdiğim hakikat bir kez daha ispatlandı: Burası benim çöplüğüm ve delikanlılar sadece benim izin verdiğim nefes kadar burada yaşama şansı bulabilir.

Wyatt yuhalamaları ve "you suck" tezahüratlarını dinlerken kemerini kucağına yatırıyor ve arenaya bakıyor.

4sa50ty.png

Bir gün evlatlarım, bir gün beni bir baba gibi sevmeyi öğreneceksiniz. Ama o zaman gelene kadar, görevlerimizi yerine getirmeye devam etmeliyiz öyle değil mi? Benden sonra ortaya çıkan bu meydan dövüşünden çıkan bir galip var, ve ben bu galibin her zaman aradığı şeyi; onu bütün idealleriyle beraber eşek cennetine postalayacak olan adamı bende bulacağını düşünüyorum. Ancak bu seçimin yapılma zamanı gelene kadar, önümüzde son bir durak kaldı. Neredeyse bir senedir devam eden bu seyrüseferin nihayet noktası Wrestlemania… Ama Wrestlemania öncesi son bir durak var: No Way Out. (Seyircilerden cheer geliyor) Altı adamın bir kafesin içerisine kapatıldığı ve kuralların olmadığı bir denklemde, kim Bray Wyatt'tan daha yükseklerde kanat çırpabilir? Camların, demirlerin ve objelerin havada uçuştuğu, rakiplere "maç" adı altında dilediğiniz kadar zarar verebildiğiniz bir başka yapı daha var mıdır? Evime dönüyorum adamım, ve dönerken de bazı şeyleri yarım yamalak yapma niyetinde değilim. Seattle'da akbabaların kanat çırpacağını biliyorum, ama oraya bir soru işaretiyle, bir "acaba" ile gitme niyetinde değilim. No Way Out'ta öyle bir denklemden bileğimin hakkıyla çıkmalıyım ki, Wrestlemania günü gelip çattığında karşıma çıkma talihsizliğini yaşayacak kim varsa ayakları geri geri gitmeli. Ama tek gayem bu değil, aylar birbirini takip ederken artık yeni seçeneklerin tadına bakmak gerek. Royal Rumble'da, çöplüğe yeni tavukların adım attığını gördüm ve bu benim zihnimde yalnızca tek bir kavramı çağrıştırdı: Açık davet... Eğer yukarıdaki koltuklarda oturup beni dinleyen bir kravatlı varsa ona söyleyebileceğim tek şarkı şu: Beni çembere koyun. Beni çembere koyun ki, bir seferde yalnızca tek delikanlıya verebildiğim acıyı, beş ölümlüye birden tattırayım. Beni o çelik yığınının ortasına altınımla beraber fırlatın ki size demir izlerinden bir tablo, kemik seslerinden bir senfoni yapayım. PGW Şampiyonluğu benim şahsi malım... ve ben bu iddiamı teke tek, yavan ve kurallarla sınırlandırılmış "müsabaka"larda değil; çelik ve kemik seslerinin duyulduğu meydan savaşlarında ispatlamaya daha alışkınım. Beni çembere atın ve Sister Abigail bir kan ziyafetine otursun. Follow...the buzzards.

Wyatt unvanını arenaya gösterirken Wrestlemania logosuna odaklanıyoruz ve kameralar kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Bray Wyatt
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi