- Konular
- 62
- Beğeni sayısı
- 2,877
- PG Nakit
- 625
Yani bu ROH işinden rahatsız değilim aslında ben diğer arkadaşlara göre bence farklılık oluyor ama ben de birkaç görüşümü belirtmek istiyorum. Özünde roster çok kalabalık olmadığı için eski RPG'lere nazaran mantıklı bir proje bence de özellike Rumble için gerekli gibi ama belli bir yerden sonra bu kadar bol ROH ismi izlemek ve üstüne de karakterlerin sahibi olmadığı için biraz bayıyor ve çok anlamı olmuyor. Bana kalırsa ben WWE kendi adamlarını nasıl AAA ve TNA içinde kullanıyorsa hatta kemerler veriyorsa ROH projesini de o şekilde kullanırdım PGW için. Demiyorum ki hiç bot çar olmasın ama ilgi çekici birkaç bot çarı kullanıp kalanları PGW güreşçileri ile tamamlanabilir bu ROH işlerinde. Bu şovda çok fazla bot çar vardı bence örneğin. Mesela atıyorum Carlito ROH Pure kemerini kazanıyor bir anda 2 mid-carder kemeriyle dolaşıyor falan. Veya Bobby Lashley geliyor bir anda ROH WHC alıyor. Hani ara kart isimleri için de değil sadece hem ROH prestijini arttırmak için örnek veriyorum bir anda Okada ROH WHC alıyor mesela 2 şov tutuyor falan. İsimleri random sıkıyorum tabiki ama demek istediğimi anlatabilmişimdir gibi geliyor. Hem sürprize yol açar hem özellikle yeni veya eski de olsa malzemesi olmayan kemersiz kalan oyunculara hype ve malzeme sağlamış olur. Hem de şovlara ilgiyi arttırır bence.