RPG PGW x ROH: Global Wars United Kingdom

PGW: Son Eklenen Parta Git

GBB

👑
Konular
62
Beğeni sayısı
2,877
PG Nakit
625
Yani bu ROH işinden rahatsız değilim aslında ben diğer arkadaşlara göre bence farklılık oluyor ama ben de birkaç görüşümü belirtmek istiyorum. Özünde roster çok kalabalık olmadığı için eski RPG'lere nazaran mantıklı bir proje bence de özellike Rumble için gerekli gibi ama belli bir yerden sonra bu kadar bol ROH ismi izlemek ve üstüne de karakterlerin sahibi olmadığı için biraz bayıyor ve çok anlamı olmuyor. Bana kalırsa ben WWE kendi adamlarını nasıl AAA ve TNA içinde kullanıyorsa hatta kemerler veriyorsa ROH projesini de o şekilde kullanırdım PGW için. Demiyorum ki hiç bot çar olmasın ama ilgi çekici birkaç bot çarı kullanıp kalanları PGW güreşçileri ile tamamlanabilir bu ROH işlerinde. Bu şovda çok fazla bot çar vardı bence örneğin. Mesela atıyorum Carlito ROH Pure kemerini kazanıyor bir anda 2 mid-carder kemeriyle dolaşıyor falan. Veya Bobby Lashley geliyor bir anda ROH WHC alıyor. Hani ara kart isimleri için de değil sadece hem ROH prestijini arttırmak için örnek veriyorum bir anda Okada ROH WHC alıyor mesela 2 şov tutuyor falan. İsimleri random sıkıyorum tabiki ama demek istediğimi anlatabilmişimdir gibi geliyor. Hem sürprize yol açar hem özellikle yeni veya eski de olsa malzemesi olmayan kemersiz kalan oyunculara hype ve malzeme sağlamış olur. Hem de şovlara ilgiyi arttırır bence.

GBB

👑
Konular
62
Beğeni sayısı
2,877
PG Nakit
625
Yani bu ROH işinden rahatsız değilim aslında ben diğer arkadaşlara göre bence farklılık oluyor ama ben de birkaç görüşümü belirtmek istiyorum. Özünde roster çok kalabalık olmadığı için eski RPG'lere nazaran mantıklı bir proje bence de özellike Rumble için gerekli gibi ama belli bir yerden sonra bu kadar bol ROH ismi izlemek ve üstüne de karakterlerin sahibi olmadığı için biraz bayıyor ve çok anlamı olmuyor. Bana kalırsa ben WWE kendi adamlarını nasıl AAA ve TNA içinde kullanıyorsa hatta kemerler veriyorsa ROH projesini de o şekilde kullanırdım PGW için. Demiyorum ki hiç bot çar olmasın ama ilgi çekici birkaç bot çarı kullanıp kalanları PGW güreşçileri ile tamamlanabilir bu ROH işlerinde. Bu şovda çok fazla bot çar vardı bence örneğin. Mesela atıyorum Carlito ROH Pure kemerini kazanıyor bir anda 2 mid-carder kemeriyle dolaşıyor falan. Veya Bobby Lashley geliyor bir anda ROH WHC alıyor. Hani ara kart isimleri için de değil sadece hem ROH prestijini arttırmak için örnek veriyorum bir anda Okada ROH WHC alıyor mesela 2 şov tutuyor falan. İsimleri random sıkıyorum tabiki ama demek istediğimi anlatabilmişimdir gibi geliyor. Hem sürprize yol açar hem özellikle yeni veya eski de olsa malzemesi olmayan kemersiz kalan oyunculara hype ve malzeme sağlamış olur. Hem de şovlara ilgiyi arttırır bence.
Tabiki ROH haftalık şovu falan yazılmayacak ama o anlamda demiyorum. Biz süreci PAYBACK'lerden veya ortak şovlardan takip edeceğiz PGW tarafı olarak aynı şu an olduğu gibi. Belki ekstra olarak bu AAA'in büyük şovları oluyor ya WWE güreşçilerinin de katıldığı atıyorum haftalık şovun bi tık daha büyüğü tarzı ROH şovu yazılabilir ayda veya 2 ayda bir. Oradan da ilerleyebilir ben kolay bir şekilde entegre olabileceğini düşünüyorum sistemin. Tabiki bu sadece benim fikrim ve düşüncem. Yapın anlamında demiyorum ekip kendisine en uygun olanı bilir sadece belirtmek istedim fikrimi.

Tek sıkıntı burada sirkülasyon için arada bot ROH çarlarının da kemer kazanması gerekecek ama bence kimse bundan dolayı bir sıkıntı çıkarmaz. Zaten kemik kitle olarak buradayız hepimiz birbirimizi yıllardır biliyoruz. Yani herhangi bir ROH çarına ROH kemeri kaybetsem benim için hiçbir sorun teşkil etmez. Zaten hepimizin yoğun hayatları işinde gücünde adamlarız buraya biraz olsun kafa dağıtmaya eğlenmeye geliyoruz kimsenin bu oyunu 14-15 yaşındaki hallerimiz gibi ciddiye aldığını sanmıyorum şu an. Daha free ama daha eğlence odaklıyız hepimiz. Yaşları da herkesin aşağı yukarı yakınken ve belli bir olgunluk düzeyinin üstündeyken bu açıdan bir sorun olacağını sanmıyorum. Tamamen senaryoya katkı sağlayan bir brand ve kemer galibiyeti zaten sonuçta.

Son düzenleme:

Mamy D Way

🍓
Konular
66
Beğeni sayısı
875
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Adam Cole
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Malum işten sonra kendimi uykuya verdim, o kadar enerjim yokmuş ancak şovun sonuna bakılınca gerçekten çok şey kaçırmışım. Venis ve Saminin Rumble için şanslarının artması gayet işi eğlenceli yaptı. Venisin bu ince hesapları düşünen bir karakter olması, saminin zamanla daha da mücadeleci olma isteği rpgnin ne kadar eskidiğini gösteriyor 😅

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi